ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Nτροπή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Με βαριά ποινή τιμώρησαν τον αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη, που τραγούδησε το
“Μακεδονία Ξακουστή” και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα;

Πρόκειται για μια επιχείρηση μείωσης του ηθικού του στρατεύματος!

Συγκεκριμένα, με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

loading...

21 thoughts on “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

  1. ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΓΟΥΣΙΑ

  2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙ ; !!!!!!!!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ !!! ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΌΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

  3. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΑΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΞΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΝΙΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΤΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΜΜΟΥΝΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ.,. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΑΚΑΡ ΡΟΜΠΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΞΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ…..ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΘΝΟςΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΗΕΜΝΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ!!!!! ΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΤΗ!!!!!! ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΗ? ΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΟΥΥΥΣΤ ΡΕΕΕ ΟΥΥΥΣΤΤΤ

  4. Προδότες συριζαιοι, διχασατε τον λαό! ! Όταν βγει στην κυβέρνηση η ΝΔ εύχομαι να σας χώσει φυλακή και οι συμφεροντολογοι του συριζα να δω μετα τι θα κάνουν !!! Ανθελληνες !!

  5. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ξακουστή.
    Ποιοι πονάνε και υποφέρουν, επειδή η Μακεδονία είναι ξακουστή;

  6. Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ, άρα ελπίζουμε.

  7. ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

  8. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; Η ΆΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΌΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΑΠΌ ΜΌΝΟ ΤΟΥ!

  9. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΣ Η ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΕ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΤΟ "ΠΕΡΝΑ, ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΑ…ΚΛΠ", ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ; ΜΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ.

  10. Συμφωνώ μαζί σου Ντίνα.
    Ασήμαντες οι διάφορες συριζα – νδ

  11. φίλε μου η ποινή ήταν για την παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας ρίψεων , φαντάσου κάθε αλεξιπτωτιστης να τραβάει σελφι με το κινητό του τι έχει να γίνει!

  12. Εσύ κοκορίκο, έχεις ταυτότητα Ελληνική,
    αλλά είσαι εβραίος στην ψυχή.

    Και δε με λες ρε χάλια μπάλια,
    οι ζωγραφιστές σανίδες δακρύζουν?

  13. Η παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας είναι φτηνή πρόφαση,
    προδοτόσκυλο του κερατά.

  14. Ρε θα μας τρελάνετε. Αν ήταν ο καθένας που είναι στο στρατό να κάνει ότι γουστάρει θα το έκλειναν το μαγαζί. Ο ένας θα τραβάει φωτογραφίες ο άλλος θα πίνει και κανένα ποτάκι αλλά επειδή το μπουκάλι θα γράφει ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ δεν θα πρέπει να του κάνουν τίποτα.
    Και όσοι πιστεύεται ότι αν ήταν η ΝΔ θα έκανε διαφορετικά πράγματα απλά γελιέστε.

  15. Ανώνυμε 15 Μαρτίου 2019 – 11:46 π.μ.
    Τέτοιες ανακοινώσεις πείθουν μόνο τους εύπιστους.
    Εάν έκανε ό,τι έκανε και δεν τραγουδούσε το Μακεδονία ξακουστή, θα προέκυπτε κανένα θέμα; Τι λες;

    Θυμάσαι τι έγινε στην παρέλαση των ευέλπιδων στη Θεσσαλονίκη;
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Sd7d8dKKgg4

  16. Η δεξιά δεν διαφέρει από την αριστερά. Η παγκοσμιοποίηση αγαπά εξίσου τα αριστερά και δεξιά κόμματα, αντιπαθεί τα πατριωτικά κόμματα.

  17. Όταν ο αλεξιπτωτιστής τραβάει σέλφι την ώρα της πτώσης και τραγουδάει για την πατρίδα του σημαίνει πως έχει πολλά καντάρια…
    Το παλληκάρι έχει ψυχή και μακάρι να είχαμε πολλούς αλεξιπτωτιστές σαν κι αυτόν. Κανονικά έπρεπε και να τον παρασημοφορήσουν. Αλλά ποιοί να τον κάνουν; Οι ξεπουλητάδες της Μακεδονίας που το προσπαθούσαν από το 1948 και το πέτυχαν τώρα που έγιναν κυβέρνηση;

  18. Ο Υπουργός εθνικής άμυνας που θα εξαφάνιση τι νησίδα αν πατήσουν Tούρκοι τι λέει;

  19. Το δήλωσε ότι είναι ελευθερα να το τραγουδάμε.

  20. Αίμα τιμή ναζιστική Αυγή.Ο Χίτλερ είναι ισοθεος (περιοδικό Χρυσή Αυγή).

  21. Εσύ τον χαβά σου. Δείξε μας το κείμενο που λέει ότι είναι ισόθεος. Έτσι που τα λες, χωρίς στοιχεία, πείθεις μόνο τον εαυτό σου.

Comments are closed.