Με «βόμβες κοπράνων» απάντησαν τα Κίτρινα Γιλέκα στους αστυνομικούς…! (Εμείς, γιατί πάμε με … άδεια χέρια στα συλλαλητήρια;;;)

Άλλα κόλπα απο τα Κίτρινα Γιλέκα στη Γαλλία…
«Οι αστυνομικοί τα είχαν στα μαλλιά τους, στα παπούτσια τους, έπρεπε να αλλάξουν την ένδυσή τους. Μου είπαν πως ουδέποτε άλλοτε είχαν νιώσει τόσο ταπεινωμένοι»
Κι εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν, τι στο διάολο πάμε στην διαδηλώσεις και στα συλλαλητήρια, με… άδεια χέρια;;;
Όταν τα σκατόμπατσα μας… “τρατάρουν” ληγμένη χημικά και ξύλο, εμείς γιατί να μην τους “τρατάρουμε”… ΣΚΑΤΑ;
ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ…
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ… ΚΑΙ ΔΥΟ… ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ… ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Με «βόμβες κοπράνων» απάντησαν τα Κίτρινα Γιλέκα στους αστυνομικούς…

Οι διαδηλωτές με τα «Κίτρινα Γιλέκα» βρήκαν έναν πρωτότυπο και παράδοξο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους αστυνομικούς:χρησιμοποίησαν βόμβες με κόπρανα…

Τη χρησιμοποίηση του βρομερού αυτού όπλου των διαδηλωτών ανακοίνωσε η αστυνομία της Μασσαλίας που παραδέχτηκε πως τρεις αστυνομικοί… λερώθηκαν με τις βόμβες αυτές των «Κίτρινων Γιλέκων».

Το ίδιο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Rudy Manna στην εφημερίδα «La Provence» που δημοσίευσε και λεπτομέρειες των επιθέσεων καθώς και φωτογραφίες.


Τα… πυρομαχικά των διαδηλωτών
«Οι αστυνομικοί τα είχαν στα μαλλιά τους, στα παπούτσια τους, έπρεπε να αλλάξουν την ένδυσή τους. Μου είπαν πως ουδέποτε άλλοτε είχαν νιώσει τόσο ταπεινωμένοι» είπε ο Manna.
«Και δεδομένου ότι ήταν προχωρημένο το απόγευμα, τα ντους δεν λειτουργούσαν στον βόρειο αστυνομικό σταθμό, έπρεπε να καθαριστούν με κρύο νερό στο γκαράζ» πρόσθεσε.

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης

Πηγή

loading...

2 thoughts on “Με «βόμβες κοπράνων» απάντησαν τα Κίτρινα Γιλέκα στους αστυνομικούς…! (Εμείς, γιατί πάμε με … άδεια χέρια στα συλλαλητήρια;;;)

  1. Μάλιστα αν τα σκ@τά ήταν απ΄την σκαταποθήκη τούρκογλου, θα είχαν ολέθριο αποτέλεσμα στα ΜΑΤ…!

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ (ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΓΟΜΩΣΗ ΕΝΙΑΒΟΛΩΝ ) ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑΠΑ!!! ΕΔΩΣΑ ΙΔΕΑ Ε?

Comments are closed.