Χρυσή Αυγή – Η Ελλάδα που έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από 17 έως 34 ετών 9,6% και άνω των 65 1,7%

Αρχίζω το κείμενό μου με μία αναφορά κατά δύο μέρες ανεπίκαιρη, αναφορά η οποία έχει σχέση με
την επέτειο της 25ης Μαρτίου και έναν από τους πλέον ηρωικούς πρωταγωνιστές της, τον Νικήτα Σταματελόπουλο, τον ηρωϊκό Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, που το μετα-επαναστατικό κράτος της ξενοκρατίας, που συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας, τον άφησε να πεθάνει ζητιάνος και σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που είναι ο τάφος του!

Με μεγάλη ικανοποίηση διαβάσαμε πρόσφατα ότι ανεγέρθηκε προτομή του στον Πειραιά όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του εκεί στην πόλη όπου ο μεγαλύτερος ίσως Ήρωας της Επαναστάσεως ζητιάνευε και θυμίζουμε ότι πρώτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε τα τελευταία χρόνια κάθε Σεπτέμβριο ανοικτές συγκεντρώσεις προς τιμή του Νικηταρά στο σημείο ακριβώς όπου η καταισχύνη του κράτους των γραικύλων είχε ορίσει για να ζητιανεύει ο Γέροντας Ήρωας!

Νικηταράς ο… “προοδευτικός”!

Για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, λοιπόν, υπήρχε άρθρο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2019, στο οποίο η κ. Έλενα Ακρίτα έγραφε εισαγωγικά: “Ελάχιστοι γνωρίζουν το προοδευτικό, ανήσυχο και ριζοσπαστικό πνεύμα του οπλαρχηγού της Ελληνικής Επανάστασης Νικήτα Σταματελόπουλου”. Διαβάζοντας κανείς τους χαρακτηρισμούς “προοδευτικό” και “ριζοσπαστικό” θα ήταν δυνατόν να υποθέσει ότι ο Νικηταράς δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας… αριστερός της εποχής του! Πόσο σχέση όμως έχει αυτό με την πραγματικότητα; Η Ιστορία υπάρχει και έχει γράψει κι ανάμεσα σε αυτά που έχει γράψει είναι και ένα περιστατικό εκεί στα χρόνια τα τραγικά της απ’ αρχής του εμφυλίου πολέμου των Ελλήνων στα χρόνια της Επαναστάσεως του 1821 και ήταν Νοέμβριος του 1823, όταν ο εμφύλιος και η αλληλοσφαγή είχε απλωθεί στην Ελλάδα, ο Νικηταράς σε μια συνομιλία του με τον πολιτικό Ανδρέα Λόντο είχε πει: «Μα την αλήθεια αν δεν αγαπηθήτε ογλίγωρα, είμεθα βιασμένοι οι στρατιωτικοί να κάμωμεν Γκοβέρνο Μιλιτάρε. Δεν υποφέρεσθε πλέον δια την διχόνοιά σας, με την οποία θέλετε αφανίσει το Γένος».

Πόσο “προοδευτικός” ήταν λοιπόν σύμφωνα πάντα με το πολιτικό περιεχόμενο που δίνουν σήμερα στον όρο οι άνθρωποι του κατεστημένου ο Νικηταράς; Πόσο “προοδευτικός” μπορεί να είναι ένας Στρατηγός ο οποίος στρέφεται κατά των πολιτικών και θέλει να κάνει κυβέρνηση στρατιωτική, δηλαδή δικτατορία; Η απάντηση προφανής. Ας είναι όμως… Δεν είναι μόνον ο Νικηταράς. Η λεηλασία των μεγάλων μορφών του Έθνους από την επικρατούσα αριστερά ακόμα και εάν αυτή έχει κεντρώο πρόσημο, δεν έχει αρχή και τέλος. Αυτά για τον Νικηταρά και το ποιος ήταν πραγματικά και για την ρήση του ότι οι πολιτικοί θα αφανίσουν το Γένος και ας επανέλθουμε στα γεγονότα των ημερών μας.

“Μην πέσουμε ξανά από τα σύννεφα με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής”

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, ευρισκόμεθα ήδη σε περίοδο προεκλογική εν όψει των επικειμένων εντός του Μαΐου εκλογών για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας. Και σε κάθε περίοδο προεκλογική δίνουν το μεγάλο τους “σόου” οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, είχαμε δύο δημοσκοπήσεις. Στην μία η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ήταν δέκα μονάδες και στην άλλη σχεδόν… δύο μονάδες! Σημειώνεται και τονίζεται ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές αφορούσαν την ίδια χώρα και τον ίδιο λαό! Πώς μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές; Αλήθεια, έχει σημασία το γεγονός ότι η μία έγινε για εφημερίδα η οποία υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και η άλλη για εφημερίδα η οποία υποστηρίζει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ασφαλώς και έχει πλην όμως υπάρχουν και οι βλάκες, των οποίων βλακών τεραστία η σημασία στην κοινωνία σύμφωνα με την υπέροχη ανάλυση του αειμνήστου Λεμπέση! Και είναι αυτοί οι βλάκες, οι οποίοι καθορίζουν εντέλει το ύψος των διαφορών.

Σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι δύο δημοσκοπήσεις την αναδεικνύουν σε τρίτο κόμμα παρ’ όλο το γεγονός της πολεμικής η οποία γίνεται εναντίον της τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την Νέα Δημοκρατία όσο και από διάφορους στρατευμένους “εθνικοπατριώτες μεσσίες”. Έχει σημασία όμως να αναφέρουμε ένα στοιχείο ποιοτικό ως προς την πρόθεση ψήφου σε σχέση με την ηλικία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, λαμβάνει στις ηλικίες από 17 έως 34 9,6% και στους άνω των 65 ετών 1,7% και η τεράστια αυτή διαφορά δείχνει πολλά…

Δείχνει για μια ακόμη φορά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Ελλάδα που έρχεται. Όσο για το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε δημοσιογράφος του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή εφημερίδα: “Σε μερικούς μήνες από τώρα θα έχουμε εκλογές. Μην πέσουμε ξανά από τα σύννεφα με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής”.

“Οι απαγορεύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν την Εθνική Αντίσταση των Χρυσαυγιτών”

Περίοδος προεκλογική λοιπόν και οι “δημοκράτες” έριξαν τις “μάσκες”, δεν κρατούν καν τα προσχήματα. Στην Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έγινε σε αίθουσα ξενοδοχείου χιλιόμετρα έξω από την πόλη! Στην Αθήνα ήταν να γίνει η συγκέντρωσή μας στην Αίγλη και με παρέμβαση πολιτική απαγορεύτηκε. Σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Αθήνα δεν υπάρχει ούτε μία αίθουσα ξενοδοχείου για να κάνει εκδηλώσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό γιατί τόσο από το κράτος, όσο και από το παρακράτος των αναρχοκομμουνιστών έχει ασκηθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμών.

Αυτή είναι η “δημοκρατία” των γραικύλων, που ξεπουλούν την Πατρίδα και λεηλατούν τον Ελληνικό Λαό! Νομίζουν ότι με διώξεις, απαγορεύσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις και μία αστυνομία ένοχα απαθή σε όλα αυτά θα σταματήσουν τον εθνικό αγώνα; Κάνουν λάθος! Κλείνω το κείμενο αυτό με την δήλωσή μου  για την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αίγλη Ζαππείου, απαγόρευση η οποία έγινε με κατ’ ευθείαν παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: 

“Μία ακόμη απαγόρευση με κατευθείαν παρέμβαση κυβερνητικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αυτό που αποκαλούν δημοκρατία στην Πατρίδα μας δεν υπάρχει για την Χρυσή Αυγή. Δείχνει επίσης ποιος είναι ο πραγματικός πολιτικός αντίπαλος του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος που εξουσιάζει τον τόπο μας. Δείχνει ακόμα πόσο έωλη και δολερή είναι η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που συμπλέει μαζί του σε όλα τα κρίσιμα θέματα από το Μνημόνιο του 2015, στο ισλαμικό τέμενος και τέλος στην συμφωνία των Πρεσπών που δηλώνει ότι θα σεβαστεί, περιφρονώντας την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Οι απαγορεύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν την Εθνική Αντίσταση των Χρυσαυγιτών σε ολόκληρη την Χώρα. Ο Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία συνεχίζεται. Όλοι την Δευτέρα στην Λεωφόρο Μεσογείων!”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

4 thoughts on “Χρυσή Αυγή – Η Ελλάδα που έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, αλίμονο.

  2. ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΧΟΥΝ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  3. Η μόνη ελπίδα πλέον σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι τα εθνικιστικά κόμματα. Τελεία και παύλα.

  4. Η … πλέρια Δημοκρατία της Γαλλίας χτυπά αλύπητα τους πολίτες που ξεσηκώθηκαν εναντίον του Μακρόν !!! Πόσο δημοκράτης είναι ο Μακρόν;

    Η Παγκοσμιοποίηση ευνοεί τις δημοκρατικές διαδικασίες ή τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες;

Comments are closed.