Έγκλημα στο Ελληνικό! Σάλος με τον ταξιτζή που περιγράφει χαμογελώντας ότι πέταξε έξω από το ταξί την αιμόφυρτη Βουλγάρα …. (BINTEO)

Σοκαριστικός είναι ο κυνισμός με τον οποίο οδηγός ταξί περιγράφει την εμπλοκή του στο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ελληνικό.

Ο ίδιος είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του!

Στην συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτωντας πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη.

Ο επαγγελματίας οδηγός προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του αναφέροντας πως «ταράχτηκε», ενώ σε άλλο σημείο παραπονιέται ότι το ταξί του γέμισε αίματα «μέσα – έξω».

Το απόσπασμα μετά το 00:48

loading...

2 thoughts on “Έγκλημα στο Ελληνικό! Σάλος με τον ταξιτζή που περιγράφει χαμογελώντας ότι πέταξε έξω από το ταξί την αιμόφυρτη Βουλγάρα …. (BINTEO)

  1. Ρε αλληλέγγυε, τίποτα άλλο…., πιό ρατσιστικό, δεν είχες να μας βάλεις;….. Τί ήθελε η 50χρονη με τον 87χρονο;…. Οικονομικά καί μόνον οικονομικά οφέλη…., ό,τι ακριβώς θέλουν όλες οι Βουλγάρες από τους Έλληνες ηλικιωμένους καί ξεκούτηδες!…. Φυσική η κατάληξη…….., ο ταξιτζής τι χρωστούσε να φάει κι αυτός καμιά σφαίρα;……. …Ε.

  2. ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ……ΤΑΞΙΤΖΗΣ………ΣΥΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ………

Comments are closed.