Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την άφιξή της στην Αθήνα- BINTEO

“Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα. Και χαίρομαι πολύ που το
δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου” δήλωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία αποφυλακίστηκε μετά την αθώωσή της από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά ποσότητας κοκαΐνης .

Το 21χρονο μοντέλο, έφτασε λίγο μετά τις 10.30 στην Αθήνα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους. Ευχαρίστησε τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, τις προξενικές αρχές της χώρας στο Χονγκ Κονγκ, αλλά και όσους βοήθησαν εκείνη και την οικογένειά της υλικά και ηθικά όλο αυτό το διάστημα.

Η μόνη μου επιθυμία είναι τώρα να γυρίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου, να δώσω ένα τέλος, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου το μέλλον. Βέβαια, χρειάζομαι ηρεμία και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή τόσο τη δική μου όσο και των δικών μου” πρόσθεσε η Ειρήνη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε:

“Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες, λαμβάνει σήμερα τέλος. Χρειάστηκε πολύς κόπος, χιλιάδες ώρες συνεργασίας και μεγάλη υπομονή από μέρους της και από μέρους της οικογενείας της.

Είμαι πολύ χαρούμενος που την υποδέχομαι στην Ελλάδα. Είναι ευλογία θεού που είμαστε σήμερα στην Αθήνα”.

loading...