Δημοσκόπηση: Το 86% των Ελλήνων θέλουν την απέλαση των παράνομων μεταναστώνΈρευνα πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης με την απέλαση να είναι ένα από αυτά.

Τα ποσοστά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παράνομη μετανάστευση είναι συντριπτικά υπέρ των απελάσεων.

Πιο συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων απάντησαν πως πρέπει να γίνονται απελάσεις σε σχέση με ένα 12% το οποίο απάντησε αρνητικά.

Τέτοιες έρευνες πραγματοποιούνται μόνο από ξένα ιδρύματα, καθώς καμία εταιρεία ρευνών στην Ελλάδα δεν έχει, και ούτε πρόκειται, να πραγματοποιήσει ανάλογη έρευνα.

Η κυβέρνηση, ταγμένη με φανατικό ζήλο στο δόγμα της αθρόας έλευσης οποιουδήποτε, αρκεί να είναι αλλοδαπός, τρέμει το αποτέλεσμα ενός πιθανού δημοψηφίσματος για το θέμα και ως εκ τούτου προωθεί το σχεδιασμό της ατάραχη ελπίζοντας σε ταχύτατη δημογραφική αλλοίωση του τόπου όπου συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που προωθεί εμμέσως θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα.

Και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΡΕΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...