Κίνημα 7 Ημέρες - ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ...


Ημέρα 1η καί 2η μετά τήν Κυριακή των εκλογών...

ΑΜΕΣΑ ψήφιση νόμου ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (διαγραφή των χρεών όλων των Ελλήνων,απέναντι στην ΕΦΟΡΙΑ και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ πού ούτως η άλλως ανήκουν στό Ελληνικό κράτος μετά τις αλλεπάλληλες ανακεφαλοποιήσεις που έχουν γίνει με τα χρήματα τών Ελλήνων φορολογουμένων )
Ημέρα 3η

Ανακοίνωση και άμεση ψήφιση νόμου κατάργησης τού επαχθές Φ.Π.Α 23% καί αντικατάστασή του με το λογικό καί δίκαιο 10% ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ημέρα 4η καί 5η

ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καί ΤΙΜΩΡΙΑ μέσω τής Ελληνικής δικαιοσύνης,όλων τών πολιτικών πού άσκησαν εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια (διότι χωρίς τιμωρία δέν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Ημέρα 6η

ΕΓΓΡΑΦΗ στόν Ελληνικό προυπολογισμό του κράτους,τών χρημάτων πού μάς χρωστά η ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τα αναγκαστικά δάνεια καί τίς πολεμικές αποζημιώσεις πού υπολογίζονται σε περίπου 400 ΔΙΣ!!! (Λένε ότι το κράτος έχει συνέχεια,όπως δλδ εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε ακόμη κανονικά δάνεια από το 1890 έτσι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάς πληρώσουν και εμάς αυτά πού μάς χρωστάει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Ημέρα 7η

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξέρουμε ότι ο ΘΕΟΣ δημιούργησε τόν κόσμο μας σε 7 Ημέρες , τίς 6 Ημέρες δημιούργησε καί τήν 7η (ΚΥΡΙΑΚΗ) ξεκουράστηκε και απόλαυσε ολα αυτά που δημιούργησε...ετσι λοιπόν και εμείς τις πρώτες 6 ημέρες θα δημιουργήσουμε σχεδόν απ την αρχή την πατρίδα μας και την 7η ημέρα θα ξεκουραστούμε και θα απολαύσουμε τήν..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Η μή τήρηση όλων των ανωτέρω μέσα σε 7 Ημέρες μετά το τέλος των εκλογών σημαίνει ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ (βάση τού καταστατικού τού κινήματος) καί παράδοση τής εξουσίας καί ολων των εδρών που θα έχει καταλάβει το κίνημα στό αμέσως επόμενο κόμμα πού θα έχει ψηφιστεί από τούς Ελληνες ώστε να μήν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γιά τον πραγματικό σκοπό τού κινήματος 7 Ημέρες,που δέν ειναι άλλος πέρα τής πραγματικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τών ΕΛΛΗΝΩΝΧορηγός επικοινωνίας ksipnistere.com

ΣΧΟΛΙΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ πάμε ολοι μαζί ενωμένοι ! Γίνετε και εσείς μέλος ΤΩΡΑ μην το αφήνεις για..αύριο !
Ολα τα κόμματα Μας έχουν μουρλάνει στα ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ...Ε λοιπόν βρέθηκε ενα κίνημα το οποίο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ χωρίς ΘΑ !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ! Το Κίνημα 7 Ημέρες απευθύνεται σε φυσιολογικούς ανθρώπους με πραγματικό κύκλο ζωής και οι οποιοι θέλουν να ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΕΝ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ...ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ  ...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΛΔ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ?? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !!!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ...

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-7-%CE%97%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-1636512573254794/?ref=bookmarks
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :