‘Ισθμια: Πένθος για τον 56χρονο που αυτοκτόνησε επειδή κινδύνευε να χάσει το σπίτι του

Κάτοικοι στα Ίσθμια μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο που νοιαζόταν μόνο για την οικογένειά του, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για σχολιασμό

Ο θάνατος του 56χρονου πατέρα Δ.Σ. στα ‘Ισθμια έφερε και πάλι στο προσκήνιο την αγωνία και το άγχος χιλιάδων ιδιοκτητών που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του πλειστηριασμού του σπιτιού τους.

Ο λευκός φάκελος που περιείχε το ειδοποιητήριο για τον πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας, που έφτασε την περασμένη Πέμπτη στα χέρια του 56χρονου ήταν ο λόγος που ο συνταξιούχος πατέρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, βάζοντας θηλιά στο λαιμό του.

Η απώλεια του 56χρονου βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους, πολλοί από τους οποίους είχαν μιλήσει μαζί του μια ημέρα πριν και είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το σπίτι του και τις τράπεζες, αλλά κανείς τους δεν πίστευε πως θα έφτανε στην αυτοχειρία. Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ο άτυχος άντρας «βυθίστηκε» στη θλίψη μπροστά στο φόβο ότι θα χάσει το σπίτι του.

Κάτοικοι στα Ίσθμια μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο που νοιαζόταν μόνο για την οικογένειά του, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για σχολιασμό.

Το χρονικό

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής άντρες της αστυνομίας βρήκαν έναν άντρα να κρέμεται στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων.

Πρόκειται για τον 56χρονο Δ.Σ.συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδερφή του.

Η αυτοκτονία προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από το δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

loading...