«Υβριδική» επίθεση από την Τουρκία: ΜΚΟ κατευθύνει προς τον Έβρο 40.000 μετανάστες – «Πνίγουν» την Ελλάδα

Ενα καραβάνι 40.000 μεταναστών και προσφύγων είναι έτοιμο, με σκοπό να ταξιδέψει στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω Ελλάδας.
Οι τουρκικές αρχές υποτίθεται πως ερευνούν την υπόθεση, ωστόσο οι ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών από την Τουρκία αποτελούν έναν σημαντικό μοχλό πίεσης του τουρκικού καθεστώτος προς τη χώρα μας.

Οι μετανάστες λειτουργούν ως τακτική κοινωνικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης και αυτό η Άγκυρα το έχει εκμεταλλευθεί στο έπακρο. Στις τάξεις των απλών Σύριων προσφύγων, εισχώρησαν πολίτες από πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, εκμεταλλευόμενοι τον τραγικό πόλεμο στη Συρία ώστε να μπορέσουν να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη.

Το αποτέλεσμα είναι η πλειοψηφία αυτών να βρίσκονται στην Ελλάδα. Η Τουρκία, χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση προς το συμφέρον της, ασκώντας κοινωνική και πολιτική πίεση και προγραμματίζοντας σχετικές ενέργειες που επιδεινώνουν την κατάσταση.

Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος έχει αναλάβει αμερικανική ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν πρόσφυγες και μετανάστες κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.


Κάτι αντίστοιχο, µε ένα πλήθος µεταναστών και προσφύγων, που άγγιζε τα 15.000 άτοµα, επιχειρήθηκε το 2017, µε σηµείο εκκίνησης και πάλι την Κωνσταντινούπολη και προορισµό τα σύνορα στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Τότε, ισχυρότατες τουρκικές αστυνοµικές δυνάµεις είχαν αποκλείσει τον κάμπο της πόλης προς την ελληνική πλευρά και υποχρέωσαν τους µετανάστες να διαλυθούν και να διαφύγουν προς διάφορες αγροτικές περιοχές και προς τα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει το ρεπορτάζ της Real.

Σύµφωνα µε τα στοιχεία που έδωσαν οι Τούρκοι τόσο στην Ε.Ε. όσο και ειδικά στην ελληνική πλευρά (από την παρακολούθηση των µέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψαν και την ΜΚΟ που οργανώνει αυτό το απίστευτο καραβάνι), περισσότεροι από 40.000 πρόσφυγες έχουν ήδη δηλώσει την επιθυµία τους να συµµετάσχουν στην πορεία τους προς τα ελληνικά σύνορα.

Αξίζει να σηµειωθεί πως οι τουρκικές Αρχές έχουν αποµονώσει τους αριθµούς των κινητών τηλεφώνων, µέσω των οποίων έγιναν οι επαφές και οι διαδικτυακές συνεννοήσεις, και τις τελευταίες ηµέρες έχουν αρχίσει να στέλνουν επισήµως οµαδικά sms, µε τα οποία καλούν τους πρόσφυγες και τους µετανάστες που τα χρησιµοποιούν να µη συµµετάσχουν σε αυτό το καραβάνι. Επιπλέον, τους ενημερώνουν ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και θα αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες.


πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Θάνατος σε όλες τις ΜΚΟ!.............................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΟΛΜΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΕΚΔΟΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΥΡ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ...ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ!!! ΕΙΒΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ!!! ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ.......

  ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. ΜΑ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΙΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΧΝΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ 3-5% ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ?'' ΕΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΙ0ΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΚΣΤΕΣ!!! ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...