Φωτίου: 315.449 αιτήσεις για επίδομα ενοικίου μέσα σε τρεις εβδομάδες

Σε παρέμβασή της στη Βουλή, η κ. Φωτίου ανέφερε πως μέσα σε τρεις εβδομάδες έχουν γίνει 315.449 αιτήσεις και πως ήδη έχουν εγκριθεί 152.841 αιτήσεις.


«Για να τα λέμε απλά 413.000 συμπολίτες μας θα πάρουν επίδομα στέγης που ανέρχεται σε 237 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο», είπε παρουσιάζοντας στοιχεία για επίδομα ενοικίου.

Συμπλήρωσε δε, πως φέτος θα δοθούν 500 εκατομμύρια για επίδομα στέγης και για επίδομα κόκκινων δανείων και πάνω από 1.150.000 άνθρωποι θα ωφεληθούν, μόνο από αυτά τα δύο επιδόματα.

Σε συνέχεια όσων ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης για την ανάγκη παραγωγής στέγης, η κ. Φωτίου προανήγγειλε την κατάθεση μέσα στο επόμενο δίμηνο ρύθμισης για κοινωνικά προσιτή στέγη σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Τέλος, προανήγγειλε την κατάθεση ρύθμισης μέσα στο επόμενο δίμηνο για κοινωνικά προσιτή στέγη σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, μέσα από το δημόσιο αποθεματικό ακινήτων.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. οι επιδοτησεις ενοικιου κυρια φωτιου
  σας δηλωνουν οτι βγηκαμε απο τα μνημονια
  και θα σταματησετε να μοιραζετε γεμιστα
  στους απορους ελληνες
  ζητω οι επενδυτες που λιαζονται στην ομονοια της τασιας
  και οι πακιστανοι του βιτσα
  ουτε τη ψηφο σας δεν θα βρισκεται στις εκλογες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε ΔΥΟ ΕΠΙ 315 ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ''ΓΕΜΙΣΤΑ'' ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΑ ΠΑΡΛΑΒΑΤΝΤΖΑ.....ΜΠΑΑΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...