25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821: Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019: ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;


ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ;


Γράφει ο Γεωκών

Η λαμπρότερη επέτειος του νεότερου Ελληνισμού είναι η 25η Μαρτίου 1821 

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΖΥΓΟΥ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΩΝ

Το Ελληνικό Έθνος εξεγείρετο σύσσωμον δια να αποκτήσει την Ελευθερία του, ο αγώνας του σκληρός και άνισος, χιλιάδες εχθροί έσφαζαν και λεηλατούσαν, αλλά ο τότε Ελληνισμός δεν λύγισε , πολέμησε με πείσμα, και με την δύναμη Του Θεού στο τέλος νίκησε, ποτέ δεν σκέφθηκαν ότι ο εχθρός μπορούσε να τους νικήσει λόγω αριθμητικής υπεροχής του. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1821 ΕΛΕΓΑΝ : Κι’αν πεθάνωμεν, πεθαίνουμε για την πατρίδα μας για την Θρησκείαν μας και πολεμούμε όσον   μπορούμε εναντίον της τυραγνίας,  ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. 

Η Επανάστασις του 1821 είναι αποτέλεσμα του ακατανίκητου πόθου της λευτεριάς, πηγάζει από την επιθυμία του Έλληνα να διώξει το βαρύ πέπλο της σκλαβιάς του. 

Φόρεσαν και τότε το 1821 όπως σήμερα 2019 οι Έλληνες τον ακάνθινο στέφανο, και ανέβηκαν και ανεβαίνουν ακόμη τον Γολγοθά τους . 

Σταυρώθηκε από την Σουλτανική βία η Ελλάδα το 1821 ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2019 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΑΣ ΤΗΣ 

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...