ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗΣ «ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: «Η ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 18!»


ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΩΣ ΕΤΩΝ...29!!!Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ενώ από νομική άποψη ένας άνθρωπος θεωρείται ενήλικος μετά τα 18 του, από βιολογική άποψη
η εφηβεία συνεχίζεται για μερικά χρόνια ακόμη και η πραγματική ενηλικίωση έρχεται πολύ αργότερα!

Οι εν λόγω «επιστήμονες» διεξήγαγαν «έρευνες» και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ένα σαφές βιολογικό όριο ανάμεσα στην εφηβεία και στην ενηλικίωσηοι οποίοι σε  που  .

Τις «έρευνες» δημοσιεύει η βρετανική «Independent», και σύμφωνα με αυτές ο τωρινός τυπικός ορισμός της ενηλικίωσης ουσιαστικά δεν έχει βιολογικό νόημα, καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνεχίζει να εμφανίζει ενδείξεις σημαντικών αλλαγών για αρκετά χρόνια μετά τα 18.(!!!)

«Αυτό που στην πραγματικότητα λέμε είναι ότι το να έχουμε έναν ορισμό του πότε κανείς κάνει τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή δείχνει όλο και πιο παράλογο», δήλωσε ο καθηγητής νευροεπιστήμης Πίτερ Τζόουνς του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

«Συστήματα όπως το εκπαιδευτικό, της υγείας και το δικαστικό βολεύονται με τους ορισμούς. Όμως πρόκειται για μια πολύ πιο σταδιακή μετάβαση, που εκτείνεται στη διάρκεια τριών δεκαετιών. Δεν υπάρχει μια παιδική ηλικία και μετά ξαφνικά η ενηλικίωση, αλλά μια σταδιακή πορεία μετάβασης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι ακολουθούν μια σταδιακή εξελικτική διαδικασία που διαρκεί αρκετά μετά την ηλικία των 20 ετών.

Έτσι,  σύμφωνα με τις «έρευνες», η επικρατέστερη ηλικία για την ενηλικίωση είναι τα... 30 μας χρόνια, αφού έως τότε υφίσταται ο εγκέφαλος αλλαγές, που επηρεάζουν τη συμπεριφορά.(!!!)

Και ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται ότι αν οι «έρευνες» αυτές γίνουν «επιστημονική βεβαιότητα» και αποκτήσουν νομική ισχύ, οι άνθρωποι θα είναι ανήλικοι ως τα 29 χρόνια τους.


Με δεδομένο ότι οι γονείς δεν θα μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος μιας τέτοιας...«παράτασης», θα αναλαμβάνει το «κράτος» τον «ανήλικο» μέχρι την «ενηλικίωσή» τουΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...