Δήμητρα Λιάνη: 18 μήνες φυλακή για χρέη στο Δημόσιο!

Μπορεί η ίδια η Δήμητρα Λιάνη να μην παρέστη στην δίκη της ενώπιον του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, όμως η δίκη έγινε κανονικά και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.


Η Δήμητρα Λιάνη, βρέθηκε κατηγορούμενη για χρέη στο Δημόσιο που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ αλλά το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό. Η κα Λιάνη εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της η οποία ανέφερε ότι η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό δημόσιο.

Το δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την εξέταση μάρτυρα προχώρησε στην καταδίκη της κας Δήμητρας Λιάνη. Ο λόγος της καταδίκης είναι ότι δεν έχει καταβάλλει την οφειλή της στο δημόσιο και δεν έχει προχωρήσει καν σε ρύθμιση και αυτό ήταν που λειτούργησε επιβαρυντικά. Έτσι, της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ...

    ΑΠΟ ΑΤΥΠΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ-ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΛΗΣΤΩΝ ,ΤΟ ΑΡΜΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...

    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...