Μπακογιάννη: Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση φέρει τις 120 δόσεις η ΝΔ θα τις ψηφίσει

«Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι οι πρώτες κάλπες που στήνονται στη χώρα μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα»: αυτό δήλωσε σε
συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας επίσης ότι η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εν λόγω εκλογές θα είναι μεγάλη.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και αναφερόμενη στα θέματα της οικονομίας, η κ. Μπακογιάννη χαρακτηρίζει την έξοδο στις αγορές και με 10ετές ομόλογο «θετικό βήμα» το οποίο, όμως, «άργησε πολύ» και συμπληρώνει: «Η χώρα απέχει πολύ από την κανονικότητα, καθώς είναι παγιδευμένη σε αναιμική ανάπτυξη».

Η τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ λέει ακόμη ότι πρωθυπουργός «ανακάλυψε τη θεωρία της ολιγαρκούς αφθονίας, η οποία σημαίνει ότι ο λαός πρέπει να συνηθίσει να ζει με λιτότητα έναντι της νομενκλατούρας η οποία ζει πλουσιοπάροχα».

Και συμπληρώνει:

«Παλιά και γνωστή κυβερνητική αντίληψη συγκεκριμένων καθεστώτων».

Ερωτηθείσα για το αν η ΝΔ προτίθεται να στηρίξει την κυβέρνηση στο θέμα των κόκκινων δανείων και των 120 δόσεων, η κ. Μπακογιάννη ξεκαθαρίζει:

«Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση φέρει τις 120 δόσεις η ΝΔ θα τις ψηφίσει. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαγγείλει το μέτρο εδώ και αρκετό καιρό», ενώ για τα κόκκινα δάνεια σημειώνει:

«Αν η κυβέρνηση, η οποία έχει καθυστερήσει 2 χρόνια, με αποτέλεσμα πολλοί δανειολήπτες να απειλούνται με πλειστηριασμούς φέρει πρόταση που προστατεύει τους αδύναμους και εντοπίζει τους μπαταχτσήδες, βεβαίως θα τη στηρίξουμε».


Σχολιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μπακογιάννη το χαρακτηρίζει «ψηφοδέλτιο με συμβολισμούς κενούς περιεχομένου που αναδεικνύουν τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ του 3%».

Στην ερώτηση εάν η ΝΔ πρέπει να ανοίξει τώρα τα χαρτιά της σχετικά με το αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για άλλη μία πενταετία, η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαι προσωπική φίλη του Προκόπη Παυλόπουλου και εκτιμώ ότι ο ρόλος του, σε πολλές περιπτώσεις, υπήρξε καταλυτικός. Όμως δεν θα συμμετάσχουμε στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα, ο οποίος επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα».

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στα Ιεροσόλυμα με συμμετοχή Τσίπρα, Αναστασιάδη, Νετανάχιου και Πομπέο, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει: «Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο στα ενεργειακά της περιοχής. Δεν πρέπει να απεμπολήσει το δικαίωμά της στη συνδιαμόρφωση των ενεργειακών σχεδιασμών στη Μεσόγειο, και άρα νομίζω ότι αυτές οι επαφές είναι προς της σωστή κατεύθυνση».

Ολόκληρη η συνέντευξη

Ερ. Κυρία Μπακογιάννη, πιστεύετε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές θα έχουν στη χώρα μας χαρακτήρα δημοψηφίσματος, θα εξελιχθούν δηλαδή σε πρόκριμα των εθνικών εκλογών;

Απ. Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού είναι οι πρώτες κάλπες που στήνονται στη χώρα μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Ερ. Θα λέγατε, λοιπόν, ότι θα παίξει ρόλο το ποσοστό που θα καταγράψουν στην κάλπη ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και βεβαίως και η διαφορά μεταξύ τους;

Απ. Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω ζήσει καμία εκλογή, όπου το βράδυ των εκλογών να μην ξέρουν όλοι ποιος κέρδισε και ποιος ηττήθηκε.

Ερ. Σχολιάζοντας την τοποθέτηση ενός εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ, του 'Αδωνι Γεωργιάδη, για διαφορά 3,5 μονάδων, ο πήχης μπαίνει χαμηλά;

Απ. Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε κάτι πολύ απλό και σωστό. Όταν ο κ. Τσίπρας κέρδισε με 3,5 μονάδες τις ευρωεκλογές του 2014, ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες για να φύγει η κυβέρνηση. 'Αρα, οποιοδήποτε ποσοστό πάνω από 3,5% είναι νίκη για τη ΝΔ. Αλλά μην αμφιβάλλετε, η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ερ. Να περάσουμε και στα θέματα της οικονομίας. Οι πρόσφατες κινήσεις, έκδοση 10ετους ομολόγου, αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από οίκους αξιολόγησης, δεν είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα;

Απ. Η έξοδος στις αγορές και με 10ετές ομόλογο είναι ένα θετικό βήμα, το οποίο άργησε πολύ. Η χώρα όμως απέχει πολύ από την κανονικότητα, καθώς είναι παγιδευμένη σε αναιμική ανάπτυξη, το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών συρρικνώνεται, η υπερφορολόγηση πνίγει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι κεφαλαιακοί περιορισμοί συνεχίζονται, οι δημόσιες επενδύσεις είναι καθηλωμένες και τα νέα παιδιά εξακολουθούν να αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό. Και για να καλυφθούν όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε τη θεωρία της ολιγαρκούς αφθονίας, η οποία σημαίνει ότι ο λαός πρέπει να συνηθίσει να ζει με λιτότητα έναντι της νομενκλατούρας η οποία θα ζει πλουσιοπάροχα. Παλιά και γνωστή κυβερνητική αντίληψη συγκεκριμένων καθεστώτων.

Ερ. Αναφορικά με τα δύο μεγάλα θέματα, τα κόκκινα δάνεια και τις 120 δόσεις η ΝΔ προτίθεται να στηρίξει την κυβέρνηση ώστε να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι που αφορούν μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας;

Απ. Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση φέρει τις 120 δόσεις, η ΝΔ θα τις ψηφίσει, άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαγγείλει το μέτρο εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να ελαφρυνθούν οι πολίτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Σε ό,τι αφορά τα κόκκινα δάνεια, αν η κυβέρνηση, η οποία έχει καθυστερήσει 2 χρόνια με αποτέλεσμα πολλοί δανειολήπτες να απειλούνται με πλειστηριασμούς, φέρει μια πρόταση που προστατεύει τους αδύναμους και εντοπίζει τους μπαταχτσήδες, βεβαίως και θα την στηρίξουμε. Σας θυμίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε και θα κάνει πράξη την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών με χαμηλότερα επιτόκια, διότι θέλει να στείλει το μήνυμα ότι οι συνεπείς δεν είναι τα κορόιδα και οι κακοπληρωτές οι έξυπνοι.

Ερ. Αναφορικά με την διεύρυνση στην Κεντροαριστερά, που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας, πιστεύετε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου;

Απ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού κυβέρνησε επί τριάμισι χρόνια με ένα ακροδεξιό και λαϊκίστικο κόμμα, σήμερα και ενόψει της μεγάλης εκλογικής ήττας, προσπαθεί, ανεπιτυχώς θα έλεγα, να απευθυνθεί στους πολίτες που βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Πάντως το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύει και η υπόθεση της κ. Λοϊζου, είναι ένα ψηφοδέλτιο με συμβολισμούς κενούς περιεχομένου που αναδεικνύουν τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

Ερ. Εντέλει, κυρία Μπακογιάννη, το ΚΙΝΑΛ είναι ο φυσικός εταίρος της ΝΔ την επόμενη μέρα είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι;

Απ. Τις συνεργασίες θα τις επιβάλει ο λαός το βράδυ των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μιλήσει καθαρά για μια κοινωνική αλλά και κοινοβουλευτική συμμαχία ακόμη και αν η ΝΔ είναι αυτοδύναμη. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας, καθώς και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, τη δημοσία διοίκηση και την παιδεία απαιτούν τη συμμαχία όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και θέλουν μια δημοκρατική και φιλελεύθερη Ελλάδα.

Ερ. Σχετικά με το θέμα τους Προέδρου Δημοκρατίας, τώρα που ψηφίστηκε πλέον ότι δεν θα αποτελεί λόγο για πρόωρες εκλογές, μήπως η ΝΔ πρέπει, όπως άλλωστε έκανε στη Βουλή και ο κ. Τσίπρας, να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το αν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για άλλη μία πενταετία;

Απ. Όπως γνωρίζετε είμαι προσωπική φίλη του Προκόπη Παυλόπουλου, και εκτιμώ ότι ο ρόλος του σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε καταλυτικός. Όμως δεν θα συμμετάσχουμε στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα, ο οποίος επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα, αδιαφορώντας αν αυτό βλάπτει τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Ερ. Πώς κρίνετε την αποπομπή του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν από τους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

Απ. Η Νέα Δημοκρατία έγκαιρα ζήτησε την αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του κ. Όρμπαν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και χαίρομαι που αυτή η απόφαση επικυρώθηκε και επίσημα. Η μεγάλη πλειοψηφία με την οποία λήφθηκε η απόφαση δείχνει ότι το ΕΛΚ έχει υγιή αντανακλαστικά και υπερασπίζεται με σθένος τις ευρωπαϊκές αρχές και τις αξίες. Επίσης θέλω να τονίσω ότι για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν όλοι όσοι επιχείρησαν να ταυτίσουν τη ΝΔ με ακραίες φωνές λαϊκισμού, και πρωτίστως ο κ. Τσίπρας.

Ερ. Με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Ιεροσόλυμα για την Σύνοδο Κορυφής με τη συμμετοχή των Τσίπρα, Αναστασιάδη, Νετανιάχου και Πομπέο, εκτιμάτε ότι η Ελλάδα παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο;

Απ. Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο στα ενεργειακά ζητήματα της περιοχής. Σε όλες τις προτάσεις για νέους ενεργειακούς διαδρόμους, η Ελλάδα συμμετέχει. Δεν πρέπει να απεμπολήσει το δικαίωμά της στη συνδιαμόρφωση των ενεργειακών σχεδιασμών στη Μεσόγειο, και άρα νομίζω ότι αυτές οι επαφές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ερ. Πώς σχολιάζετε την τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους ευρωβουλευτές να μην απαιτείται να παραιτούνται από βουλευτές για να θέσουν υποψηφιότητα;

Απ. Είναι μια τροπολογία η οποία απομακρύνει τους πολίτες από την πολιτική. Στην ουσία η κυβέρνηση στέλνει το μήνυμα ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το βόλεμα των δικών της ανθρώπων. Τέτοιες αποφάσεις ευτελίζουν την πολιτική και απαξιώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρα.

Ερ. Τέλος, θα ήθελα το σχόλιό σας σχετικά με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για τα δικαιώματα της Τουρκίας στη Ανατολική Μεσόγειο.

Απ. Έχω πει πολλές φορές ότι η εξωτερική πολιτική απαιτεί μακροπρόθεσμη στρατηγική και κυρίως εθνική συνεννόηση. Ευκαιριακές επισκέψεις και επιπόλαιες δηλώσεις δεν αποτελούν ενδεδειγμένη τακτική, ιδιαίτερα όταν στέλνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα υπαναχωρεί από πάγιες εθνικές θέσεις της.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. « Ξενόδουλη, ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μιζοτακό-γεννημένη…»

  Η Ντόρα είναι μια φούσκα κενού περιεχόμενου , δημιούργημα των ΜΜΕ, των κρατικοδίαιτων μεγάλο-εργολάβων , η οποία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην πανάκριβα πληρωμένη πολίτικη της καριέρα.

  Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν μας πείθουν πιά.

  Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει οριστικά πολιτική σύνταξη για να τελειώνουμε μια και καλή με την παρουσία της;

  Οι σοβαροί ενημερωμένοι πολίτες την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στην πολιτική σκηνή της καταχρεωμένης χώρας.

  Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ξοφλημένη κωλό-γριά?


  Ποιός ασχολείται, πια, με τα άπληστα απολειφάδια του φαταούλα δράκουλα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ρε Ντόρα της Λοίζου το παράπτωμα μπροστά στην απάτη με το ΕΚΑΣ που έπαιρνε ο δικό σου ο τότε υπουργός ΛΙΑΠΗΣ, είναι μια σταγόνα στη θάλασσα. και μην ξεχνάμε τις πλαστές πινακίδες και τα 175 εκατομ. ευρώ του θείου για το κόμμα που δεν πήγαν ποτά αλλά έμειναν στην τσέπη του ,
  και ακόμα το κόμμα σου με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τις ελπίδες του Ελληνικού, Λαού με το κλέψιμο και τις μίζες, ή ξεχασες τα δώρα σε σένα και τους δικού σου από Χριστοφοράκο,
  Αν έχεις αντίρρηση να μας πεις ποιός έριξε αυτο το Κράτος στη θάλασσα και το Λαο στο βούρκο,
  Φίλοι μου πατριώτες Έλληνες όταν πάμε στην κάλπη φρεσκάρετε τη μνήμη σας πριν βάλετε το σταυρό, μήπως και σωθούμε, η ψήφος μας είναι η Μόνη μας Ελπίδα και δύναμη μια μέρα κάθε 4 χρόνια οι υπόλοιπες μες είναι του ζυγού στο Σβέρκο μας,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ντοράκουκα ,η κόρη του Δράκουλα : Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση της Νου-γόνο-Δούλας δεν επιτρέψει τις μίζες, θα την κατάψηφίσει ...

  «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»…

  Η φαιδρότητα αυτής της μιζοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ :Την πληρώνει το κράτος από το 1989 μέχρι το 2019 (30 χρόνια) τώρα ...

  Η Ντόρα είναι ένα άλογο πολιτικό Δρακουλό-κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας.

  Μια βασική εκφραστής του σάπιου πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της φαμίλιας του Φαταούλα Μιζοτάκουλα ) η Ντοράκουλα , βγήκε να μας πει ότι ενδιαφέρεται τώρα εκ των υστέρων για την σωτηρία της χώρας, που χρόνια τώρα ασύδοτα
  αφαίμαξε και την οδήγησε με τους υποτακτικούς της στον βούρκο, στην διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία … και γενικά στην δομημένη Ντόρο-φαυλό-κρατία… της τελευταίας τριακονταετίας.

  Nτόρα :Έχω κι εγώ ευθύνες για το παρελθόν.
  Κληρονόμησα τους μισούς φίλους του Μητσοτάκη…
  (και τους άλλους μισούς τους έκανα εχθρούς μου.)

  Είναι η ικανή να πλήξει και τον αδελφό της.

  Αν ο Κούλής δεν την αποσύρει, θα αποσύρουν οι δεξιοί τον Κοϋλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.altsantiri.gr/parapolitika/rekor-se-arithmo-selidon-pothen-esches-tis-ntoras-bakogianni-pdf
  Το «Πόθεν Έσχες» του 2013 της Ντόρας Μπακογιάννη «φιλοξενούν» 25 ακίνητα, 27 τραπεζικούς λογαριασμούς, 61 (αν δεν κάναμε λάθος στο μέτρημα) τίτλοι μετοχών και ομολόγων, 2 πλωτά, 6 συμμετοχές σε επιχειρήσεις. Το «Πόθεν Έσχες» του 2014 είναι λίγο μικρότερο, καθώς αποτελείται από 10 σελίδες, που επίσης αποτελεί ρεκόρ, αν δεν κάνουμε λάθος…
  Το «Πόθεν Έσχες» του 2014 είναι λίγο μικρότερο, καθώς αποτελείται από 10 σελίδες, που επίσης αποτελεί το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ…

  Η Ντόρα χασκογελώντας δήλωσε : «Επιτέλους, μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δικαιοσύνη λειτούργησε, συλλαμβάνοντας τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο» …

  Τί μπορεί να περιμένει η ελληνική κοινωνία, όταν οι δωρολήπτες της SIEMENS έχουν το θράσος να θέλουν να παίξουν ακόμα το βρώμικο ρόλο που έπαιζαν επί χρόνια στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων;


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σε επίπεδο ακινήτων η κα Μπακογιάννη απέκτησε από γονική παροχή οικία 196 τ.μ. στην Γλυφάδα, ενώ διατήρησε δύο διαμερίσματα 88 και 248 τ.μ. στην Αραβαντινού, οικία 385 τ.μ. σε στρέμμα τεσσάρων στρεμμάτων στους Γοργιανάδες Καρπενησίου , ένα γραφείο 200 τ.μ. στην Αρεοπαγίτου και έξι αγροτεμάχια εκ των οποίων τα δύο 61 και 13 στρεμμάτων, στην Γαλλία...

  Ντόρα τα αγροτεμάχια 74.000 τμ στην Σαβοΐα της Γαλλίας τα απέκτησες πότε… και πως …και με τι αντάλλαγμα...(με δραχμές , με ευρώ, με γονική παροχή , με χορηγία, με αποδοχές από την επαγγελματική σου καριέρα η από την πολιτική σου διαδροή) ;;;.

  Ο νυν σύζυγος της Ντόρας ο Ισίδωρος (ο “μαουνιέρης”) ξαφνικά τώρα στα γεράματα μετά τον γάμο του μαζί της, αυξάνει με ανεξήγητη γεωμετρική πρόοδο, τα ετήσια έσοδα του από πολυποίκιλες επιχειρήσεις…( αθλητικές, εμπορικές, ναυτιλιακές, συζυγικές, οικογενειακές … κτλ …)

  ... Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, απέκτησε το 2009 10.000 μετοχές σε ξένο νόμισμα στην Εθνική Τράπεζα, 2000 στην Automatic Data, 9000 στην Paycex Inc., 2500 στην Altria Group Inc, 4070 στην AT&TINC, 5000 στην Duke Energy Corp., 2000 στην Eli Lilly &Co, 29500 στην Ford Motor Co, 2500 στην Johnson &Johnson, 5000 στην Kraft Foods Inc, 2500 στην Mc Donald's Corp, 38800 στην Navios Maritime, 5000 στην Pfizer Inc, και 4370 στην Verizon Communication, συνολικής αξίας κτήσης 2.007.088,12 δολαρίων. Ο ίδιος επίσης συμμετέχει σε σε έξι συνολικά επιχειρήσεις.

  Οι πάντες γνωρίζουν το γιγάντιο, διαπλεκόμενο «ιστό της μίζας» που μέσα σε αυτόν το Μιζοτακέικο αποτελεί ΚΕΝΤΡΙΚΟ ιμάντα…

  Ποιοι έβλαψαν , ποιοι έκλεψαν και ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα ( την ψωρό-κωσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό - δηλωμένο ...
  (Ειδικά στα Ει όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτάκουλα και των Ντορό-υποταχτικών, των γνωστών μιζο-αρπαχτικών…)


  Το φαινόμενο "Μητσοτακέικο – Μπακογιανέικο - Κουβελέικο" είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα υπερχρεωμένα ταμεία της Ελληνικής Δημοκρατίας…  OI ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ… “ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ”…!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...