Οχι απλά ένας προδότης άλλα….ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ – Κοτζιάς: «Το Καστελόριζο δεν έχει 100% την ΑΟΖ στην περιοχή!»

Στη δήλωση ότι το Καστελόριζο δεν έχει 100% όλη την ΑΟΖ στην περιοχή και πως κομμάτι της ανήκει στην Τουρκία, προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, δημιουργός και φανατικός
υπερασπιστής της Συμφωνία των Πρεσπών, Νίκος Κοτζιάς.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο πρώην ΥΠΕΞ ανέφερε:

«Κοτζιάς:…αλλά αν νομίζεις όπως κάνουν μερικοί στην Ελλάδα ότι η Τουρκία με χιλιάδες μίλια δεν έχει ΑΟΖ δεν έχει τίποτα και όλοι η ΑΟΖ είναι, ξέρω γω, το Καστελόριζο έχει 100% όλη την ΑΟΖ σε όλη την περιοχή, συγνώμη που το λέω έτσι και ας με κράξουν οι εθνικοί μας φίλοι, δεν είναι έτσι! Τα πράγματα θέλουν προσοχή, φιλική πολιτική, διεθνές δίκαιο. Και να τον βάζεις και τον άλλον στο παιχνίδι, για να κατευνάζει»!

loading...

7 thoughts on “Οχι απλά ένας προδότης άλλα….ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ – Κοτζιάς: «Το Καστελόριζο δεν έχει 100% την ΑΟΖ στην περιοχή!»

  1. πούστηδες, ρουφιάνοι, αρχιπροδότες, άθεοι, αντίχριστοι, κλέφτες,.Τώρα εκτέλεση χωρίς δίκη . και σε απόσταση δύο μέτρων μην τοιχόν και άστοχίση η σφαίρα. Αυτός ο γύφτος υποτίθεται ότι ήταν υπουργός της Ελλάδος και τόσα χρόνια το κράτος τον πλήρωνε για τις υπηρεσίες του.Κατάσχεση όλης της περιουσίας του ώστε οι συγγενείς του να ψοφίσουν. Πού στο διάβολο είναι η δικαστική εξουσία.Πού στο διάβολο είναι οι Έλληνες; Δεν υπάρχει λίγη τσίπα σ' αυτό το μέρος; Δεν υπάρχει ένας Έλληνας με αρχίδια να βάλει όλα τα λαμόγια σε μια βάρκα και να τους φουντάρει στο πέλαγος ; Ουστ ρε αρχίδια στο διάβολο να πάτε όλα τα αριστερά έκτρωματα. όλα τα σύριζεικα μουν..πανα. Σου έρχεται τρέλα , όταν ακόμα και σήμερα ο σύριζα στα γκάλοπ παίρνει και 20% . Είναι δυνατόν μέσα σε 100 άτομα να βρίσκονται τόσοι πολλοί μαλάκες; Τι πρέπει να κάνει αυτή κολωπαρέα ακόμα, σ'αυτό το τόπο για να ψάχνουν να βρούνε την ψήφο τους.Δηστυχώς δεν έχουμε σωτηρία.

  2. χμ…άντε νά ετοιμάζουμε κρεμάλες σιγά-σιγά….

  3. Ε Ξ Ω ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΒΟΥΛΗ…………ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

  4. ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ.

  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  6. Πάρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος έχει εξαθλιωθεί,και όσα λιγοστά αποθέματα υπήρχαν,εξανεμίστηκαν όλα στον βωμό του ΕΝΦΙΑ,του κουρέματος των μισθών και των συντάξεων,της ανεξέλεγκτης ακρίβειας,της ανύπαρκτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,των πανάκριβων καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης,και…και…και.Πόσα να γράψω. Μια σελίδα δεν φτάνει.
    Πρέπει να καταλάβετε ότι τους Ελληνες πλέον εδώ που έφτασε η κατάσταση,δεν τους ενδιαφέρει ποιός θα κυβερνήσει,αλλά ποιός θα τους δώσει τις χαμένες ζωές τους πίσω. Τα ψαλιδισμένα έως ανύπαρκτα όνειρα και ελπίδες για ένα ανθρώπινο "αύριο". Απ τους μέχρι τώρα κυβερνήσαντες την τελευταία δεκαετία,κανείς δεν στάθηκε στο πλευρό της χώρας. Ολοι δούλεψαν για το συμφέρον ξένων δυνάμεων,ξεπουλώντας εντελώς δημόσια περιουσία,που ήταν πηγή εσόδων για την χώρα. Ολες οι κερδοφόρες εποχειρήσεις και τα καλύτερα φιλέτα της χώρας,παραχωρούνται στους ξένους,στο όνομα κάποιας ανάπτυξης,που ανάπτυξη δυστυχώς δεν βλέπει ο απλός λαός στις τσέπες του. Ισως για κάποιους μόνο που είναι της "δουλειάς".
    Ο κόσμος ζει μόνο για να πληρώνει λογαριασμούς και δόσεις. Ολος ο μισθός,και όλη η σύνταξη,έγινε πλέον μια τεράστια ρύθμιση,για να πληρώνουμε αυτά που…δεν χρωστάμε. Να ξαναπληρώνουμε αυτά που εντέχνως μας κλέψατε,για να επωφεληθουν οι τραπεζίτες,των οποίων τα χρέη προς το δημόσιο επωμιστήκαμε εμείς ο αθώος λαός.
    Φτάνει πια. Δώστε πίσω αυτά; που δουλέψαμε τόσα χρόνια. Δώστε μας πίσω αυτά που μας κλέψατε από μισθους και συντάξεις,χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγουμε στα δικαστήρια.
    Η λιτότητα δεν ήταν η σωστή συνταγή. Ηταν ένα τέχνασμα για να τα οικονομήσουν οι Γερμανοί και οι παρατρεχάμενοί τους.

  7. Ο κ. Κοτζιάς, μάλλον ετοιμάζεται για μεταγραφή στο Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας!…. αλλιώς Δεν εξηγείται!!!…………………….. …Ε.

Comments are closed.