Έχει καμμία τύχη; Δέν είναι Photoshop!

loading...

1 thought on “Έχει καμμία τύχη; Δέν είναι Photoshop!

  1. Κάθε φορά που έχει εκλογές, είτε τοπικές είτε άλλες, έχουμε πάντα το ίδιο αποκρουστικό φαινόμενο, κάποιος ανεκδιήγητος θα βγει να κολλήσει μια αφισέτα με τον Χρήστο Λαμάρα ή Λαμάρ και θα έχει κάποιο «αστείο» σλόγκαν από κάτω.

    Ότι προσφέρει δωρεάν μπύρες ή κάποιο άλλο εμπνευσμένο αστείο , με το οποίο γελούν μόνο οι λοβοτομημένοι.

    Τώρα που έμαθαν όλοι την τεχνολογία αλλά την χρησιμοποιούν μόνο για κάτι τέτοια(αντί να την χρησιμοποιήσουν για να ξεστραβωθούν)έχουμε και τα social media. Εκεί όπου αναρτά ο καθένας την μπαλαφάρα του για έναν άνθρωπο με πρόβλημα αλκοολισμού και με τα γνωστά ζητήματα που τον έχουν κάνει να γυρνά τόσα χρόνια στους δρόμους της πόλης.

    Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό δεν το κάνουν μόνο οι ούγκανοι και οι καθυστερημένοι αλλά και κάποιοι που θέλουν να λέγονται ευαισθητοποιημένοι και προοδευτικοί! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο βρίσκουν πολύ αστείο εδώ και χρόνια όλο αυτό το «παραδοσιακό» αστείο με τον Χρήστο.

    Το αβάσταχτο είναι ότι με τα social media πάνε αυτή την ιστορία και σε άσχετους ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και κάνουν αισχρά αστεία. Στο twitter συγκεκριμένα χθες παρασύρθηκαν μέχρι και επώνυμοι και δημοσιογράφοι που σχολιάζουν τα πάντα και είναι όλη μέρα στα δίκτυα.

    Κάποιοι από δω από το Αγρίνιο γράψαμε, τους κράξαμε και τους εξηγήσαμε περί τίνος πρόκειται. Φυσικά μετά κατέβαζαν τις αναρτήσεις και στο facebook και αλλού, όσο πιο βιαστικά γινόταν.

    Αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτε. Η ιστορία πρέπει να σταματήσει εδώ στο Αγρίνιο. Δεν είναι αστείο πια, αρκετά γέλασαν όλοι τόσα χρόνια. Βοήθεια χρειάζεται ο Λαμάρ ο Χρήστος κι όχι άλλη πλακίτσα…

Comments are closed.