Τι κρύβεται κάτω από τη Γη : Απίστευτες φωτογραφίες μέσα σε σπηλιά λάβας εκατοντάδες μέτρα υπόγεια (photos)

Με διατάσεις πάνω από δύο μίλια και εκατοντάδες πόδια υπόγεια, βρίσκονται αυτά τα εντυπωσιακά δίκτυα σπηλαίων που έχουν θαφτεί κάτω από την Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ.

Οι θεαματικές σωλήνες εμφανίζουν ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων – που σχηματίζεται πάνω από 8.000 χρόνια πριν από τη λάβα που ρέει στα στοίβαγμα μέσα στο βαθύ φαράγγι.

Ο φωτογράφος Josh Hydeman, διερεύνησε τον εκπληκτικό σχηματισμό, ο οποίος είναι 325ft κάτω από το έδαφος, μαζί με τους συντρόφους του Eric Guth, Garry Petrie και Jason Γεωργίου.

Η έμπειρη ομάδα δήλωσε ότι ήταν αρκετά ικανή για να αναλάβει το δίκτυο των σπηλαίων – αλλά παραδέχθηκε ότι για έναν άπειρο εξερευνητή, η διαδρομή θα ήταν θανατηφόρα.

«Η σπηλιά πρωτοχαρτογραφήθηκε το 1993»

Είναι μια εξαιρετικά μοναδική σπηλιά λάβας, καθώς οι περισσότερες αποτελούνται από ένα επίπεδο ή ένα σωλήνα, αλλά η συγκεκριμένη έχει πέντε και είναι πολύχρωμη, και αρκετά φωτεινή.

«Το σπήλαιο έχει τους κινδύνους του. Υπάρχουν μέρη που πρέπει να ανεβείτε στο βράχο, που είναι ασταθή και υπάρχουν πολλοί λάκκοι που θα πρέπει να πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας τεχνικές με σχοινί, όπου σε έναν άπειρο εξερευνητή θα μπορούσε σίγουρα να αποβεί μοιραίο.»








loading...

1 thought on “Τι κρύβεται κάτω από τη Γη : Απίστευτες φωτογραφίες μέσα σε σπηλιά λάβας εκατοντάδες μέτρα υπόγεια (photos)

  1. αυξηστε το.για να σταματησουν να πληρωνουν και αυτοι οι λιγοι που εχουν απομυνη.

Comments are closed.