H Νοτοπούλου αποθεώνει τον Τσίπρα: Όλη η Ευρώπη υποδέχτηκε μετά επαίνων τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τα οφέλη της Συμφωνίας των Πρεσπών απαριθμεί η Κατερίνα Νοτοπούλου. «Η επικύρωση της Συμφωνίας θα επιτρέψει την έγκριση χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς χρηματοδοτικούς
μηχανισμούς για την κατασκευή μιας σειράς σημαντικών διακρατικών έργων» ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Όλη η Ευρώπη υποδέχτηκε μετά επαίνων την Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξή της στον «Τύπο Θεσσαλονίκης».

Αναφερόμενη στις προοπτικές που δημιουργεί η Συμφωνία επισήμανε ότι «οι διμερείς οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών αναπτύσσονται σταθερά» ενώ ανέφερε ότι «η Ελλάδα συνιστά ήδη τον νούμερο ‘1’ τουριστικό προορισμό για τους γείτονές μας που προτιμούν ακτές της Μακεδονίας, την Χαλκιδική και την Πιερία». Παράλληλα εκτίμησε ότι «η επικύρωση της Συμφωνίας θα επιτρέψει την έγκριση χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς χρηματοδοτικούς μηχανισμούς για την κατασκευή μιας σειράς σημαντικών διακρατικών έργων».

«Να είμαστε παρόντες και παρούσες εκεί όπου μπορούμε να προσφέρουμε»
Με αφορμή την υποψηφιότητά της για τον δήμο Θεσσαλονίκης, η κ. Νοτοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι τα κυριότερα ζητήματα της πόλης είναι η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό αλλά και το ζήτημα της αξιοποίησης της κτιριακής περιουσίας του Δήμου. «Η δική μου φιλοσοφία λέει ότι πρέπει να είμαστε παρόντες και παρούσες εκεί όπου μπορούμε να προσφέρουμε. Από όποια θέση έχω υπηρετήσει τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και πριν από αυτά, στόχος και σκοπός μου είναι μαζί με άλλους να βρίσκομαι μπροστά σε κάθε μάχη για να μείνει η Θεσσαλονίκη μια πόλη ανοιχτή, εξωστρεφής, δημιουργική, μια πόλη που θέλεις να ζεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι «είναι εύστροφος άνθρωπος και έχει προσφέρει» ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές υπογράμμισε ότι «το στοίχημα είναι όλος ο νέος κόσμος της Θεσσαλονίκης όχι μόνο να πάει να ψηφίσει αλλά την επόμενη μέρα να είναι ενεργός».

Σχετικά, εξάλλου, με το μεταναστευτικό τόνισε ότι είναι «μια διαρκής εθνική πρόκληση σε καιρούς με συνεχείς μεταβολές σε ζητήματα τοπικά ευρωπαϊκά και διεθνή» ενώ χαρακτήρισε παράδειγμα για όλη την Ευρώπη την ανταπόκριση των βορειοελλαδικών ως προς το μεταναστευτικό – προσφυγικό θέμα.

loading...

13 thoughts on “H Νοτοπούλου αποθεώνει τον Τσίπρα: Όλη η Ευρώπη υποδέχτηκε μετά επαίνων τη Συμφωνία των Πρεσπών

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ.ΤΟΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ?ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΕΘΝΙΚΙΑ,ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.

  2. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σου γίνετε , ξέρεις γιατί οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες επαινούν τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ για την συμφωνία των Πρεσπών; γιατί ανόητη ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ είναι ΄ο καλύτερος πρεσβευτής των συμφερόντων τους , γιατί είναι ο ποιο πρόθυμος αρχηγός κράτους να ικανοποιεί τις επιθυμίες τους ανεξάρτητα αν συμφέρουν ή όχι την χώρα του , απλά είναι το ποιο πρόθυμο και υπάκουο σκυλάκι της Ευρώπης και της Αμερικής και ξέρεις με τι εξαργυρώνει αυτή του την προθυμία και υπακοή του , μόνο για να κερδίσει την εύνοια των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων , προκειμένου να τον στηρίξουν, να παραμείνει λίγο ακόμη στην εξουσία , τα υπόλοιπα αργότερα ……

  3. ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΟΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΟΥ ΞΕΣΒΕΡΚΩΤΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ

  4. Η Νοτοπούλου προσλήφθηκε ως καθαρίστρια τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά με τα μέσα που έχει δεν έπιασε ποτέ σκούπα.

    Στρογγυλοκάθησε σε περιστροφική πολυθρόνα και διάβαζε περιοδικά μόδας γιά να περνά η ώρα.

    Επειδή όμως ήταν οργανωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ, και είχε καλές επιδόσεις σε αφισσοκολλήσεις, καταλήψεις, συλλαλητήρια, έγινε υπουργός!

    Αυτή είναι η αξιοκρατία της κυβέρνησης των εκατομμυριούχων υπουργών που δεν δούλεψαν ποτέ.
    Σε μία Ελλάδα με 1.000.000 ανέργους, 600.000 υποαπασχολούμενους (δύωρα, τρίωρα, 2-3 ημέρες την εβδομάδα με 200-400 € το μήνα) και 500.000 και πλέον ματανάστες.

    Συμπέρασμα: Μ αυτούς τους ανίκανους, διεφθαρμένους και ξενόδουλους αριστερούς, όχι προκοπή δεν γίνεται αλλά όλο θα βουλιάζουμε.
    Ποτέ πιά αριστερά.

  5. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΛΙΚΙ

  6. "ΟΛΗ Η Ε(Β)ΥΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ". ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΞΥΠΝΗΣΕ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 20%. ΚΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  7. ΟΥΣΤ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ

    ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ !!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ !!!!

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  8. προσεξτε θεσσαλονικης μακεδονες και αλλο καρο με πατατες.νοτοπουλου στο ονομα.

  9. "Όλη Η Ευρώπη Υποδέχτηκε Μετά Επαίνων Τη Συμφωνία Των Πρεσπών"

    ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ "ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ"…

    ΟΜΩΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ..

    "ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ"…

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΣ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ…

  10. Νοτοπούλου …… είσαι ηλιθια !!!! Πότε ρε σουργελο ο λαός είχε τόσο μίσος για ένα κυβερνών κόμμα ; όταν θα γίνει η αλλαγή στην κυβέρνηση τότε σαν τα ποντίκια θα εξαφανιστειτε απο την γη

  11. Χαμενη απο χερι η συγχρονη βασουλα…
    Με τετοια δοντια και τετοιο χαμογελο…Βοηθα Παναγια μου!
    sxolianews.blogspot.com/2018/12/blog-post_16.html

    για δυνατουs λυτεs!
    koyiz:που ειναι η γρια σουηδεζα;
    α)στο ψηλο βουνο;
    β)αλλαξε ονομα;
    γ)επικαθημενη στο πεοs του διοs;

  12. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Ξ/Ρ

  13. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΛΑ…. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?…ΧΜΜ ΜΕΛΕΤΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ….ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ?…Ε ΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΚΕΙ (ΑΝΕΥ ΑΝΕΛ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Ε ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ…Ε ΝΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΖΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΑ ….ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ PΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ TI?…ΜΗPΩΣ ΝΑ BΡΟΥΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΗΣ SABA ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΩΔΙΟ ΤΩΡΑ?…ΧΑ ΧΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ…ΣΑΝ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ?….ΑΧΧΧ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ? Η ΔΙΚΗ ΒΡΕ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ SHOW ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΚΛΑΝΙΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΤΣΙΒΙΚΗ ΤΡΙΔΟΝΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΥΚΛΑΝΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΑΘΕ ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ ΣΤΟ Μ΄ΝΤΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ 150αρια ΠΟΥ ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΞΚΛΑΡΙΝΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ…ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΠΟΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΝΟΥ ΛΕΣ?…ΑΧΧΧ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΙΑΤΡΟ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΣΥΣΩΜΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΒΑΡΧΥΣΩΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΧΧΧ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ!!!…… ΕΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ ΑΓΕΡΩΧΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΠΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ…..ΑΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!…ΧΜΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ?…..ΝΑΙ ΝΑΙΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΛΝΕΙ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΧΟΥΜΕ …Ε ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ…ΑΧΧ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ 10χρονα ΚΑΙ ΤΑ 20χρονα ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΝΙΚΗ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΓΕλΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΑΧΧΧ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ salom….salom..

Comments are closed.