H καμπάνια της Lacta με τα ομόφυλα ζευγάρια προκαλεί παροξυσμό στα social media

Η διαφημιστική εκστρατεία δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου και προκάλεσε άφθονο τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το #Lacta να βρίσκεται στην κορυφή των trends
Η νέα καμπάνια της σοκολάτας Lacta που περιλαμβάνει φωτογραφίες 28 αληθινών ζευγαριών, με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, χρώμα, εθνικότητα, ηλικία και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, «σαρώνει» τις τελευταίες ώρες τα ελληνικά social media.

Με σύνθημα «αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης» η ομολογουμένως πρωτότυπη (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα) διαφημιστική εκστρατεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων, πετυχαίνοντας παράλληλα στο ακέραιο τον στόχο της: να γίνει πρώτο trend στα social media προκαλώντας διαδικτυακό… χαμό.

Τα 28 ζευγάρια που συμμετέχουν στην εν λόγω εκστρατεία φωτογραφήθηκαν για την έκθεση #ActForLove της Lacta, αποδεικνύοντας ότι «η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο».

Ωστόσο το μήνυμα που στέλνει η δημοφιλής σοκολάτα φαίνεται πως δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, με άλλους χρήστες να χαρακτηρίζουν τη διαφήμιση απαράδεκτη και προκλητική, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, και άλλους να στηρίζουν με πάθος την εκστρατεία, επικροτώντας τους δημιουργούς της.

Φυσικά, «βροχή» πέφτει τις τελευταίες ώρες στο Twitter και το τρολάρισμα, αφού πολλοί χρήστες οραματίστηκαν άλλα ζευγάρια, κυρίως από τον χώρο της πολιτικής, ως εναλλακτικούς πρωταγωνιστές στην εκστρατεία.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στα social media

loading...