Αυτοί είναι οι έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποιήθηκαν από τη γραμμή του κόμματος κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Στα άρθρα που αφορούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διαφορετικά ψήφισαν ο Νίκος Κοτζιάς με «όχι» στο άρθρο 30 και το άρθρο 32 που αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και στην αναθεώρηση συνολικά του άρθρου 32. «Οχι» στο άρθρο 30 και στο άρθρο 32 ψήφισε ο Νίκος Φίλης, η Φωτεινή Βάκη, ο Σταύρος Κοντονής και η Νίνα Κασιμάτη. Οσον αφορά το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα «όχι» ψήφισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και «παρών» η Νίνα Κασιμάτη.

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση:

Η Ελενα Κουντουρά ψήφισε «παρών» στο άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα, «παρών» στα άρθρα για τον πολιτικό όρκο και «ναι» στο άρθρο 16.
Η Κατερίνα Παπακώστα ψήφισε «όχι» στα άρθρα που αφορούν στον πολιτικό όρκο και «ναι» στο άρθρο 16.
Ο Βασίλης Κόκκαλης ψήφισε «παρών» σε όλο το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα.
Ο Τέρενς Κουίκ τήρησε απολύτως την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε «ναι» σε όλα τα άρθρα.
Ο Κώστας Ζουράρις ψήφισε «παρών» στο άρθρο 3 και «παρών» στο άρθρο 33 για τον πολιτικό όρκο.
Ο Σπύρος Δανέλλης επίσης νομιμόφρων ψήφισε «ναι» σε όλα τα άρθρα του ΣΥΡΙΖΑ και το άρθρο 16.
H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ψήφισε σε όλα «ναι»
Όσον αφορά το άρθρο 16 που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «ναι» ψήφισε ο Γιάννης Μιχελογιαννακης, «παρών» ψήφισε ο Γιώργος Δημαράς, ενώ «ναι» ψήφισαν οι ακόλουθοι ανεξάρτητοι βουλευτές:

Θεοδωράκης «ναι» στο 16
Σαρίδης «ναι» στο 16
Δημαράς «παρών» στο 16
Μαυρωτάς «ναι» στο 16
Κατσίκης «ναι» στο 16
Λαζαρίδης ναι στο 16
Ψαριανός «ναι» 16
Αμυράς «ναι» στο 16
Λυκούδης «ναι» στο 16
Θεοχαρόπουλος «ναι» στο 16
Νικολόπουλος «ναι» στο 16
Παπακώστα «ναι» στο 16
Κουντουρά «ναι» στο 16
Δανέλλης «ναι» στο 16
Μιχελογιαννάκης «ναι» στο 16
Κολλιά «ναι» στο 16

loading...

9 thoughts on “Αυτοί είναι οι έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποιήθηκαν από τη γραμμή του κόμματος κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

  1. ΟΠΟΥ ΒΟΘΡΟΣ ΜΕΣΑ Η ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΚΟΥΙΚ

  2. KAI O Λ Ο ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…..ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Λ Α Ο Υ…….ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ…….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…….ΤΟΥΣ ΔΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;…….ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ.

  3. Νέες άσχημες και συνάμα επικίνδυνες εξελίξεις έχουμε στα βόρεια ελληνικά σύνορα μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, από τον αλβανικό παράγοντα που κινεί τα …πιόνια του και στο Μαυροβούνιο.

    Η δημιουργία της… Μεγάλης Αλβανίας ξεκίνησε με την τελωνειακή ένωση Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας, όπου οι Αλβανοί πολίτες δεν θα υποβάλλονται πλέον σε έλεγχο, ενοποιώνατς σιγά–σιγά τα δύο κράτη.

    Τώρα όμως επεκτείνεται ουσιαστικά και στο Μαυροβούνιο, με την δημιουργία ισχυρού αλβανικού πολιτικού ισχυρότατου συνασπισμού που θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές και ο οποίος φιλοδοξεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στην νέα κυβέρνηση, με την τοποθέτηση αιτήματος αυτονομίας των περιοχών που κατοικούν Αλβανοί, όπως το Ούλκ και αλλού.

    Πρόκειται για ένα σενάριο πολύ επικίνδυνο για πολλές χώρες των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης πιθανόν και της Ελλάδος.

    Ο αλβανικός τύπος και ειδικότερα η εφημερίδα Koha Ditore εξέδωσε χθες Τετάρτη αντίγραφο του τελικού σχεδίου της συμφωνίας Κοσόβου-Αλβανίας, το οποίο ονομάστηκε «μινι Σένγκεν «.

    Το έγγραφο απαρτίζεται από περισσότερες από 50 σελίδες και αρχίζει με ένα προοίμιο που ασχολείται με την κατάργηση των συνοριακών ελέγχων και την εισαγωγή των θεωρήσεων για λογαριασμό τρίτων, καθώς και διατάξεις που αφορούν την εμπορευματική κίνηση υλοποιώντας το πολυετές σχέδιο ενοποίησης όλων των αλβανικών εδαφών.

    Η Μεγάλη Αλβανία που ήταν αρχικά ένα τρελό σχέδιο Αλβανών εθνικιστών στα Βαλκάνια, τώρα παίρνει σάρκα και οστά από πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.

    Για παράδειγμα, το κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία ως εθνικό κίνημα, ανεξάρτητα από πολιτική άποψη, δεσμεύεται για τη ενοποίηση όλων των αλβανικών εδαφών, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους Αλβανούς ψηφοφόρους στις αλβανικές περιοχές του Μαυροβουνίου να ψηφίσουν τον νέο αλβανικό συνασπισμό που απαρτίζεται από τρία κόμματα στις επερχόμενες εκλογές .

    Ο νέος πολιτικός φορέας των Αλβανών LSHB υπογραμμίζει τη συνεχή συμβολή της Αλβανικής Διασποράς ενώ έκανε έκκληση στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών να επηρεάσει τις αρχές του Μαυροβουνίου ώστε να σεβαστούν το δημοκρατικό και το νόμιμο δικαίωμα κάθε πολίτη να ψηφίζει ελεύθερα και ανεξάρτητα για τους εκπροσώπους του.

    Πόσο μπορεί όμως να κινδυνεύει και η Ελλάδα από ανάλογες κινήσεις.

    Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας στο οποίο αναφέραμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε πιθανόν, αλβανικό κόμμα εντός της ελληνικής επικράτειας, ειδικά μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων για την «τουρκική» μειονότητα στην Θράκη και τα σχέδια τους στην περιοχή, μιας και έχουμε ως γνωστό αγαστή συνεργασία Ράμα-Ερντογάν.

  4. Τα πράγματα στην πατρίδα μας φέρονται να είναι πλέον αρκετά σημαντικά, ενώ έχουμε κρούσματα αλβανικού εθνικισμού, τα οποία παρουσιάζουν αυξητική τάση το προηγούμενο διάστημα με τους «αετούς», ενώ επισημαίνουμε ότι τώρα βρισκόμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο .

    Πριν κάποιο διάστημα η Αλβανίδα πρέσβης στην Ελλάδα είχε δηλώσει : «Η Αλβανική κοινότητα μεταναστών της Ελλάδας είναι η καλύτερα ενσωματωμένη στην ελληνική mainstream κοινωνία».

    Πρόκειται για την ελληνική mainstream κοινωνία την οποία πασχίζει να «διαμορφώσει» το πολιτικό συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ορισμένους ανεξάρτητους βουλευτές, ανοίγοντας πιθανόν «κερκόπορτες», οι οποίες θα οδηγήσουν σε επικίνδυνους ατραπούς μελλοντικά.

    Βέβαια την ίδια στιγμή , η αλβανική κυβέρνηση κατεδαφίζει τα σπίτια των Ελλήνων στην Χειμάρα και αλλού, ενώ τα αλβανικά βιβλία ιστορίας και Γεωγραφίας μιλούν για «κατεχόμενα» αλβανικά εδάφη από την Ελλάδα, παραπέμποντας σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις.

    Ίσως να δούμε μελλοντικά πολιτικό φορέα από Αλβανούς στην Ελλάδα, ο οποίος να θελήσει να κατεβάσει δικούς του υποψηφίους στις ελληνικές εκλογές, για να αποτυπώσει πολιτικά τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

    Πρόκειται σαφώς όμως για εφιαλτικά σενάρια τα οποία απεργάζονται συγκεκριμένα κέντρα τα οποία βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

    Η προσπάθεια αυτή μελλοντικά μιας πιθανής δημιουργίας ενός αλβανικού πολιτικού κόμματος στην χώρα μας , θα έδινε σίγουρα την δυνατότητα στον Αλβανό Πρωθυπουργό Ε. Ράμα να λέει και αυτός όπως και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν «οι δικοί μας βουλευτές».

  5. Ο διαχωρισμός Κράτους -Εκκλησίας ανοίγει τον δρόμο στον Σατανισμό(!) που κρύβεται πίσω απο την προβιά της ουδετερότητας και της ανεξιθρησκείας!

    Σατανισμός και Πανεπιστήμιο: Στο Πλαίσιο της Θρησκευτικής και Ακαδημαϊκής Ελευθερίας. Το ερώτημα προ των πυλών;

    Από τα γεγονότα που συντελούνται στην Αμερική, τον εξοβελισμό της θρησκείας, την εξαφάνιση των χριστιανικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους,
    την δημιουργία άλλων μη θρησκευτικών οργανώσεων με μια μορφής νομικής επικάλυψης, όπως συμβαίνει με τις απαιτήσεις των άθεων, επηρεάζουν και έχουν συνέπειες σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Του Ιωάννη Λότσιου,
    Το θέμα του Σατανισμού
    Με αφετηρία την πρόσφατη απαίτηση των σατανιστών να τοποθετηθεί το άγαλμα του Σατανά με δύο μικρά παιδιά απέναντι από τον Δεκάλογο στην Οκλαχόμα, ξεκίνησε μια διεκδίκηση δικαιωμάτων, ειδικότερα η υπόθεση της σατανικής λειτουργίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εδώ τίθεται το βέβαια το θέμα της σχέσεως της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελευθερίας της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, της έννοιας του πολιτισμού, σε μια πλέων προσπάθεια θεσμικής αναγνώρισης, ως εκπαιδευτικό αγαθό με το πρόσχημα της ελευθερίας και του Πανεπιστημιακού ασύλου. Στην πλουραλιστική σύγχρονη κοινωνία και μέσα στο πλαίσιο των Διεθνών Κανονισμών περί της Θρησκευτικής Ελευθερίας και της Ανεξιθρησκίας, επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό την δημιουργία θρησκευτικών κινημάτων, είτε νέων είτε παλαιών που αναβιώνουν.
    Αυτή η προσπάθεια για κοινωνική και νομική καταξίωση φέρνει και την υπόθεση του σατανισμού, που από την μυστικότητα που είχε εδώ και πολλούς αιώνες να προβάλλει πλέον δημόσια. Διεθνώς παρατηρούμε μια σημαντική αλλαγή σε επιστημονική βάση των νέων και παλαιών θρησκευτικών κινημάτων που αναβιώνουν. Οι μελέτες όμως για τον σατανισμό είχαν περιοριστεί σε μια αντιχριστιανική θεώρηση, που έτσι και αλλιώς έχει, αλλά δεν δόθηκε μεγάλης σημασίας στην σχέση του σατανισμού με τον πολιτισμό, την ιστορία και την σύγχρονη πρόκληση.
    Είναι αλήθεια ότι σε πανεπιστημιακό επίπεδο το θέμα αυτό είναι σε περιφερειακή θέση. Αρκετές ίσως μελέτες αναφέρονται στον σατανικό πανικό που μπορεί να προκαλέσει ή στο θέμα της επιλογής ως μιας άλλης εναλλακτικής θρησκευτικής μορφής αναζήτησης στην σύγχρονη πραγματικότητα. Ένα βασικό όμως Συνέδριο που θα μνημονεύσουμε έγινε στο Τρόντχαϊμ, στη Νορβηγία το 2011, με θέμα «Σατανισμός στον Δυτικό Πολιτισμό: Διεθνές Συνέδριο για τους μαθητές του Διάβολου», προσπαθεί να καλύψει τα κενά στην επιστημονική γνώση σχετικά με το ουσιαστικά πλαίσιο του σατανισμού. Πέραν αυτό όμως γενικότερα παρατηρούμε στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία την αναζήτηση εξορκιστών και την συγκρότηση συνδιασκέψεων γύρο από τον τρόπο με τον οποίο καλείται η Εκκλησία να αντιμετώπιση και να διδάξει τους πιστούς. Κατά πόσο όμως μετέχει ο σατανισμός στην ιστορία του πολιτισμού ή των θρησκευτικών θεμάτων; Και επίσης σε ποιο βαθμό μπορεί η ελευθερία, νομική και πανεπιστημιακή να διχοτομείται από την αλήθεια; Είναι δύο βασικά ερωτήματα που αναδύονται από την σατανιστική προσπάθεια στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Δηλαδή το ερώτημα είναι προ των πυλών.
    Η περίπτωση του Χάρβαρντ

  6. Μέσω του Τμήματος των Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο Σατανικός Ναός έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει μια σατανική λειτουργία, ως εκπαιδευτική γνώση, με μια εισήγηση περί του θέματος αυτού. Είναι αληθές ότι η συγκρότηση μιας φοιτητικής ομάδας ή ενός συλλόγου, κινείται στο πλαίσιο των νομικών πανεπιστημιακών προδιαγραφών. Το αίτημα δηλαδή επίσημα προερχόταν από τον ίδιο αυτόν σύλλογο, εκμεταλλευμένοι το πλαίσιο της ακαδημαϊκής ελευθερίας της έκφρασης και της συγκέντρωσης. Ο Σύλλογος αυτός ανακοίνωσε online την πρόσκληση για αυτήν την σατανική τελετή και η οποία κατόπιν αντιδράσεων τελικά ματαιώθηκε. Σε αυτήν την σατανιστική λειτουργία θα περιλάμβανε μια απομίμηση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, ως μια γελοιοποίηση του Χριστιανισμού, κυρίως υιοθετώντας ειρωνικά την τελετουργική πράξη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, που είναι και βλασφημία σε ένα ιστορικό Πανεπιστήμιο που γεννήθηκε μέσα στους κόλπους του Χριστιανισμού.
    Ο Πρόεδρος των φοιτητών του Χάρβαρντ ανακοινώσε ότι δεν συμφωνεί με τέτοιους είδους εκδηλώσεις που εκμεταλλεύονται την πανεπιστημιακή ιδιότητα, είναι προσβλητικές για μεγάλη μερίδα των φοιτητών. Αντίθετα, ο Διευθυντής του Χάρβαρντ Faust, για να προσπαθήσει να γίνει πραγματικότητα αυτό το αίτημα, προέβαλλε τον ισχυρισμό της τιμής της ακαδημαϊκής ελευθερίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι το είδος της ακαδημαϊκής ελευθερίας, για τους φοιτητές και τους καθηγητές, επιτρέπει την τέλεση μιας τέτοιας λειτουργίας στα εκπαιδευτικά πλαίσια. Ένα από αυτά τα είδη αποτελεί και η τέλεση κάποιων θρησκευτικών τελετουργιών Παρά ότι ο ίδιος προσωπικά ήταν αντίθετος, εκφράζει την δυνατότητα που μπορεί να έχει κάποιος στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής ελευθερίας. Είναι μια θέση βέβαια που προέρχεται από την πανεπιστημιακή νομοθεσία. Αλλά το θέμα είναι όμως πόσο η αντικειμενική αλήθεια εκφράζεται στο είδος της ακαδημαϊκής ελευθερίας.

  7. Μια πρώτη αντίδραση έρχεται από τον Πρόεδρο William Edmund Fahey του Πανεπιστημίου Thomas More College of Liberal Arts, ο οποίος επικρίνει αυτήν την παροχή αδείας από το Χάρβαρντ. Για τον ίδιο η περιγραφή και ο παραλληλισμός της μαύρης λειτουργίας με τελετουργίες και πρακτικές, όπως βουδιστικές κ.α. είναι απαράδεκτη. Οι ανατολικές πρακτικές αν και είναι μια πλούσια θρησκευτική και πολιτιστική έκφραση του ανατολικού πολιτισμού, δεν έχει σχέση καμία με την σατανική λειτουργία. Η όλη τελετή αποτελεί μια μισαλλοδοξία έναντι του Χριστιανισμού. Παρά αυτές τις αντιδράσεις, ιδιαιτέρως της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής της Βοστόνης[8], δεν είδε κανείς την παρουσία των άθεων ή κάποιων πολιτικών σχηματισμών να επέμβουν για την ματαίωση αυτής της τελετής.
    Αντικειμενική αλήθεια και ελευθερία
    Η προσπάθεια τέλεσης της σατανιστικής λειτουργίας δημιουργεί προβληματισμούς γύρω από την ακαδημαϊκή ελευθέρια στην σχέση αλήθειας και ελευθερίας. Είναι βέβαια λογικό η αναπαράστασης θα λέγαμε κάποιων τελετουργικών να είναι εφικτή, αλλά με επίκεντρο τον πολιτισμό, την ιστορία. Στην έκφραση της ακαδημαϊκής ελευθερίας δεν μπορεί πρακτικές, που ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν στην μαγεία και τον σατανισμό των περασμένων αιώνων, να γίνονται μέσα στο Πανεπιστήμιο. Όταν μάλιστα είναι εμπαιγμός των Χριστιανικών Μυστηρίων.
    Σε ανάλογη περίπτωση αν σκεφθεί κανείς ότι για εκπαιδευτικούς λόγους μπορεί να τελεσθεί μια θρησκευτική τελετουργία που να περιλαμβάνει την ανθρωποθυσία. Μπορεί το Πανεπιστήμιο αυτό να το επιτρέψει; Θα πει κανείς όχι. Τελετές γνωστές σε θρησκείες του παρελθόντος. Η σατανιστική όμως λατρεία δεν μετέχει του πολιτισμού και της ιστορίας της ανθρωπότητας κατά θετικό τρόπο. Ο William Edmund, θα επισημάνει ότι στο νομικό καθεστώς του Χάρβαρντ η έννοια της θρησκείας στο Εγχειρίδιο για τους Φοιτητές, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις απαγορεύονται μόνο όταν το εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον ενός ατόμου ή της κοινότητας είναι σε κίνδυνο ή προσβάλλεται. Για τον ίδιο η σατανιστική λειτουργία εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Το ερώτημα που καλείται να αντιμετωπιστεί είναι κατά πόσο ο σατανισμός μετέχει της γνωστής θρησκείας, η αν είναι θρησκεία, νομικά και ακαδημαϊκά. Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για διαχωρισμό της αλήθειας από την ελευθερία. Γιατί μπορεί να ματαιώθηκε τελικά αλλά το θέμα βρίσκεται προ των πυλών και σε διεθνές επίπεδο.
    http://www.vimaorthodoxias.gr

  8. Καλημέρα, ρέντα έχεις σήμερα!
    Διάβασα όλα τα σχόλια σου, πιστευω είναι κόπιες αλλά δεν έχει σημασία.

    Για το θέμα περί σατανιστών κλπ.
    Θέλω να σε πω, ο άθεος ΔΕΝ πιστευει στον σατανά γιατί τότες θα ήταν πιστός,
    οι σατανιστές, αυτοί δλδ που υμνούν τον σατανά, είναι πιστοί, όχι άθεοι!
    Οι άθεοι είναι ψαγμενοι και ολοκληρωμένοι στην α-πίστη τους, είναι
    ρεαλιστές και δεν πείθοντε με ωραία λογάκια.

    Και ως γνωστό, ΔΕΝ υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη
    κανενός αερικού που δημηουργησε το απέραντο σύμπαν!

  9. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΗΡΕ 150, 150 ΚΑΙ ΟΧΙ 151 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΕΑΙΏΝΟΥΝ ΟΙ 2 ΨΗΦΟΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΨΗΦΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ". ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ "ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΛΟΓΥΡΟΥ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "ATTICA TV", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΗ FAKE NEWS, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΒΟΥΤΣΗ. Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ 4 ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;;ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ;;;;; ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΕΓΚΥΡΗ;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ.

Comments are closed.