Πολάκης: Το “όλοι σας και μόνος μου” ήταν για τα αφεντικά – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν… πήρε πίσω όσα είπε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μιλώντας σήμερα σε εκπομπή της ΕΡΤ1, για το «επεισόδιο» που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου
προχθές.

Είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό δεν είναι αντικειμενική πληροφόρηση, ούτε υπηρεσία της ενημέρωσης. Έρχονται κάποιοι δημοσιογράφοι, για να βγάλουν το μεροκάματό τους οι άνθρωποι και μου κολλούν τα μικρόφωνα. Πείτε μας για τον Διοικητή της Νίκαιας. Μα έχω στείλει δελτίο τύπου για το θέμα και δεν το έχουν παίξει καθόλου. Πείτε μας για τα δύο παιδιά που πέθαναν. Εγώ απαντώ παντού και πάντα και απαντώ πεντακάθαρα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αυτό που με ενόχλησε πραγματικά όμως είναι ότι το σύστημα που μας πολεμάει ξέρει δύο πράγματα: Ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξει μία έκρηξη αναβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας και ότι έρχονται και οι διώξεις με τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και έρχονται και παίρνουν μικρά πράγματα και κάνουν ερωτήσεις μόνο για αυτά. Για αυτό είπα και εγώ όλοι σας και μόνος μου. Αυτό δεν είναι αντικειμενική δημοσιογραφία”.

Ξεκαθάρισε ότι η έκφραση “όλοι σας και μόνος μου” απευθυνόταν στα αφεντικά των καναλιών. “Έκοψα διαφημιστική δαπάνη 10 εκ. για το ΚΕΕΛΠΝΟ, αν τους τα έδινα θα έκαναν έτσι;”αναρωτήθηκε ο Παύλος Πολάκης και έκανε λόγο για ομοβροντία επίθεσης απέναντι στην κυβέρνηση που υπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά σχέδια και συγκεκριμένες ανάγκες της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Πολάκης απέδωσε την επίθεση των ΜΜΕ εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης εξαιτίας του πολέμου του κατά της διαφθοράς. “Έκοψα 10 εκ. Διαφημιστική δαπάνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αν τους τα έδινα θα έκαναν έτσι; Έκαναν τέτοιες ερωτήσεις στους Άδωνι και Βορίδη;” ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε ότι το σύστημα αντιδρά με αυτόν τον τρόπο καθώς γνωρίζει ότι θα υπάρχει έκρηξη αναβάθμισης στο δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ έρχεται η ιστορία των διώξεων με τα μεγάλα σκάνδαλα Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Στα 54 μου δεν μπορώ να βλέπω έναν που είναι στημένος και να μην το πω» ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα διαλυμένο σύστημα και το έστησε στα πόδια του.

Δείτε το βίντεο:

loading...

3 thoughts on “Πολάκης: Το “όλοι σας και μόνος μου” ήταν για τα αφεντικά – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΕ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΜΕΙΝΕΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ!

  2. σιγουρα θα εχεις ιδιωτικο ιατρειο..αλλιως δεν υπαρχει ρε φιλε..

  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΛΩΣ ΓΚΑΖΟΖΕΣ ΠΑΤΛΑΝΤΑΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.