Νέα πολιτική κίνηση από Μητρόπουλο και Ρωμανιά

Τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής κίνησης, σε συνεργασία με τον Αλέξη Μητρόπουλο, ανακοίνωσε ο Γιώργος Ρωμανιάς.

«Την Κυριακή ξεκινάμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός πολιτικούς κινήματος . Έχουμε προοπτική να προστατεύσουμε τις συντάξεις, τους μισθούς και τους ανέργους. Πέρα από τα κόμματα, ανεξάρτητη κίνηση, ακριβώς για να προστατεύσουμε αυτές τις κατηγορίες των συμπολιτών μας» είπε ο Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: «Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να πετσοκόψει τα δώρα των συνταξιούχων, θα καλέσουμε όσους είναι κοντά σε αυτή την ιδέα να μην λεηλατηθούν περαιτέρω οι συντάξεις γιατί με τις πιέσεις των δανειστών οι συντάξεις θα βρεθούν στο στόχαστρο μετά τις εκλογές, όποιος και αν βγει»

loading...

3 thoughts on “Νέα πολιτική κίνηση από Μητρόπουλο και Ρωμανιά

  1. βγηκαν οι καλοταιζμενοι λαγοι του συστηματος για παγανια.

  2. Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι η δεξιά πολυκατοικία το είχε παρακάνει με τα πολλά κόμματα (κάθε μήνα ιδρύεται και από ένα), από ότι βλέπω θα αρχίσει να γίνεται το ίδιο και στα αριστερά. Επίσης, σε αντίθεση με όσα λένε οι παπαγάλοι για το ότι πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές, εγώ τις βλέπω πολύ μακριά, τον Οκτώβριο 2019 ίσως και Μάρτιο του 2020. Υπάρχουν 21 ανεξάρτητοι βουλευτές για να ψαρέψει σε θολά νερά ο Τσίπρας και επίσης το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο είναι σικέ και θα αποκαλυφθεί σιγά-σιγά με τον καιρό.

  3. Ρωμανιας!!!Πιο κρατικοδιαιτος πεθαινεις!!!Τι να σχολιασεις τι!!! Επι χρονια σαν θανατηφορο βακτηριο μαζι με τον αλλο αστερα τον Μητροπουλο ζητουσαν αυξησεις συνταξεων ,αυξησεις μισθων,αυξησεις εφαπαξ,πλασματικα χρονια,επιδομα εξομαλυνσης,επιδομα καρεκλας,και,και,και.Καμμια σκια ανησυχιας απο τους φωστηρες αυτους του εργατικου δικαιου.Κανενας δημοσιονομικος προβληματισμος.Καμμια ενσταση δικαιου και νομιμοτητας.Ρε κουμπαροι που θα βρει η Ψωροκωσταινα αυτα τα εκατονταδες δις για να ταισει ολα αυτα τα στρατευματα των κρατικοδιαιτων??Ποιοι θα πληρωσουν ολα αυτα τα θηριωδη νουμερα που ταζετε ολονυχτις και ολημερις στους αργομισθους???ΝΟ PROBLEM!Οι μεγαλοκαπιταλιστες η εστω οι μικρομεσαιοι μαζι με τους υπαλληλους και τους εργατες τους θα πληρωναν το θηριωδες εφαπαξ του ΔΕΗΤΖΗ του ΔΙΚΑΣΤΗ,του ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ,του,του,του.Αυτο υπεννοουσαν σιγοψιθυριζοντας κριτικες και καταρες για το μεγαλο κεφαλαιο για ξεκαρφωμα.Στην πραξη την πληρωναν οι μικρομεσαιοι και οι εργαζομενοι σαυτους.Ο Ρωμανιας μαλιστα ελεγε οτι το συστημα εχει αντοχες μεχρι το 2050.Απιστευτο και ομως αληθινο!!Ο κοσμος εχαφτε τις ηλιθιοτητες και βουρ για διορισμους,βουρ για μαιμου αναπηρικες συνταξεις,βουρ για αργομισθιες και συνταξεις σε σαρανταρηδες και σε μανες με 15χρονια!!!ΓΙΟΥΡΓΙΑ!!!!Η πλακα ειναι οτι αντι να βρουν μια τρυπα να κρυφτουν το παιζουν και παραγοντες!!

Comments are closed.