Η Μεγάλη Αποστασία του Κρόνου και η Ήττα του από τις Δυνάμεις του Διός

Το όνομα του Κρόνου ποτέ δεν αναφέρθηκε στα Ιερά Μυστήρια των Ελλήνων και ποτέ δεν του έκτισαν ιερά στην Ελλάδα..


Η μεγάλη σύγκρουση Διός – Κρόνου, που κατέληξε στην ήττα του δευτέρου, οφειλόταν στην μεγάλη ασέβεια που επέδειξε ο Κρόνος στο έργο της Δημιουργίας, όταν σαν αρχηγός της 4ης Αποστολής εξέπεσε της ανώτερης συνειδητότητας, παραβίασε όλες τις εντολές της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των «Ε» και άρχισε να δημιουργεί μαζικά τον άνθρωπο με κλωνοποίηση, σε γενετικούς θαλάμους. Παράλληλα κατασκεύαζε γενετικά τέρατα, όπως Άρπυιες, Γοργόνες, Λάμιες, Κενταύρους κλπ..

» Εμείς δώσαμε στους Ελλάνιους την γνώση για την ουράνια αποστασία του Κρόνου, που άρχισε 50.000 χρόνια πριν την δική σας χρονολόγηση.. Το όνομα του Κρόνου ποτέ δεν αναφέρθηκε στα Μυστήρια των Ελλανίων και ποτέ δεν του έκτισαν ιερά στην Ελλάνια.

Η γένεση του κακού στην Γαία άρχισε με τον Κρόνο οποίος αποστάτησε από την ανώτερη συνειδητότητα και στράφηκε εναντίον της θεότητας του Όλου Φωτός και της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας. Η αυτοκρατορία της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου κυριάρχησε στους αστερισμούς του Δράκοντα, του Όφεως, της Ύδρας, του Ηρακλή και του Βοώτη.

Τα πνεύματα φωτός που προστάτευαν την Γαία δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την ανθρωπότητα από την επιθετικότητα των αποστατών του Κρόνου γιατί ήταν πολυάριθμοι.

Οι αποστάτες προκάλεσαν στους ανθρώπους την δυσαρμονία της σκέψης, του πνεύματος και του τρόπου ζωής, που παρατηρείται μέχρι σήμερα στην Γαία. Επί 25.000 χρόνια με δική σας αρίθμηση, κατέστρεφε το έργο της Δημιουργίας.

Παρά την ήττα του που επακολούθησε μετά την σύγκρουση του με τις δυνάμεις της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, δεν καταδιώχτηκε. Η Αυτοκρατορία αρκέστηκε στην ανατροπή του, η οποία και περιμένει την επιστροφή του, ή αλλοιώς θα κληθεί από τους Ολυμπίους να λογοδοτήσει, όπως και ο υπαρχηγός του Γιαχβέ.»

Εικόνα:
Cronus Carrying Off Two Infants
by Alabaster Widmann 1742
Los Angeles County Museum of Art, Los Angeles, California USA
Κείμενο:
«Η Υπέρτατη Μύηση» Γ. Καλογεράκη
Εκδόσεις «Δίον» Θεσσαλονίκη
Nicos Kastanias

loading...