Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Του πολίτη Παναγιώτη Λ. Παπαγαρυφάλλου

Το ανιστόρητο έγινε πια. Η αιώνια καταισχύνη των πολιτικάντηδων σέρνει την Ελλάδα, τη Μακεδονία μας και την ιστορία μας στους κύκλους της δαντικής κολάσεως. Η διαβόητη πλειοψηφία
– 3 εφιαλτών – η οποία υπήρξε προϊόν των πιο αθλίων και ποταπών συναλλαγών ανάμεσα στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς- τι όνειδος για τον κόσμο της – η οποία εκτελούσα επιταγές των ξένων επικυρίαρχων, έφερε επιτέλους εις πέρας την ανθελληνική αποστολή της.  Μια αποστολή την οποία απειροελάχιστοι κυβερνήτες της δύσμοιρης Ελλάδας είχαν αναλάβει να εκτελέσουν σε βάρος της. Απροκάλυπτα, κυνικά, ποταπά και χυδαία οι ξένοι επικυρίαρχοι υποχρέωσαν τα προτεκτοράτα τους να εκτελέσουν «εδώ και τώρα» τις εντολές τους!
Στα Σκόπια επέβλεψαν αυτοπροσώπως τη διαδικασία του δημοψηφίσματος και των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, οι επιφανείς της Γερμανίας, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, ενώ ο Αμερικανός γκαουλαϊτερ των ΗΠΑ επέβλεπε ολονυχτίς τις σχετικές ψηφοφορίες στην Βουλή των Σκοπίων, η οποία προσμέτρησε τις ψήφους καταδικασμένων και κατηγορουμένων για διαφθορά με την ταυτόχρονη δωροδοκία, η οποία έλαβε επίσημο χαρακτήρα. Οι επισπεύδοντες, χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, ανάγκασαν και εξαχρείωσαν τους εκεί «πολιτικούς», να «τελειώνουν» με το θέμα, για να πάρουν όνομα και να γίνουν επώνυμο κράτος και έθνος, προκειμένου να εντάξουν στα δικά τους γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.
 Σπάνια στην διεθνή πολιτική σκακιέρα παίχθηκε ένα τόσο χυδαίο διπλωματικό παιχνίδι, στο οποίο οι ξένοι δυνάστες κινούσαν τα στρατιωτάκια – πιόνια, κατά το δοκούν. Σ’ αυτή τη «συμμαχική» αθλιότητα δεν χύθηκε αίμα και δεν έπεσαν κεφάλια, όπως στη «Νύχτα των Κρυστάλλων» του Ναζισμού, αλλά οι «σφαγείς με το κολάρο», ανασκολόπισαν κάθε ίχνος δημοκρατικής νομιμότητας, κάθε ίχνος πολιτικής ηθικής και ατομικής αξιοπρέπειας. Στην ελληνική μπαμπανία τα πράγματα και οι επεμβάσεις δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά περίπου έτσι, αφού εδώ οι επισπεύδοντες τήρησαν κάποια προσχήματα. Όχι, ο Αμερικανός πρεσβευτής, λόγω αναλόγου εμπειρίας δεν βρισκόταν στην ελληνική Βουλή της νύχτα της ψηφοφορίας, ούτε οι βαλίτσες έκαναν παρέλαση στα βουλευτικά γραφεία. Ο «δημοκρατικός» θεσμός των offshore εταιρειών είναι πιο ασφαλής και πιο σίγουρος και όταν δεν συμβαίνει αυτό λειτουργούν τα εξωνημένα οφίτσια..
Ένας περιφερόμενος κόσμος του πολιτικού αμοραλισμού , παίζοντας το ρόλο του πολιτικού ρεταλιού τραυμάτισε βαναύσως την ιστορία της Ελλάδος και της πανάρχαιας ελληνικής Μακεδονίας. Το ΝΑΙ που πρόφεραν συμπτωματικοί πολιτικάντηδες ανασκολόπισε ένα έθνος, ανοίγοντας τον δρόμο για εθνικούς ακρωτηριασμούς και ανιστόρητες αξιώσεις. Ένα εθνοκτόνο ΝΑΙ, το οποίο πρόφεραν, χωρίς ντροπή, αυτοί που ορκίσθηκαν, κατά το άρθρο 59 του Συντάγματος, «πίστη στην πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα». Αλλά και πέραν αυτού, αυτή η αργυρώνητη και κολοβωμένη «πλειοψηφία» της Βουλής (βλ καταγγελίες Π. Καμμένου για τα 50 εκατομμύρια του Σόρος), συνέχισε να νομοθετεί αντισυνταγματικά παραβιάζοντας ευθέως και ιταμώς την παράγραφο 2 του άρθρου 28 του Συντάγματος, η οποία ορίζει και επιτάσσει: «Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορούν να αναγνωρισθούν με συνθήκη η συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών, αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών». Αυτό σημαίνει ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» του Ιουνίου 2018, αποτελεί για την Ελλάδα μια κορυφαία συνθήκη, η οποία με το ιστορικό και πολιτισμικό παρελθόν της Μακεδονίας μας, προδιαγράφοντας και το μέλλον της ως εφαλτήριο του Ελληνισμού. Πρόκειται για μια εθνομειοδοτική συνθήκη, η οποία αποτελεί το όχημα για την εισδοχή των Σκοπίων όχι μόνο στο ΝΑΤΟ, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα συλλογικά της διεθνή όργανα. Πρόκειται για μια Συνθήκη, την οποία προώθησε ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μ. Νίμιτς, την ευλόγησαν οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την επεδίωξαν οι Γερμανοί και οι ΗΠΑ, ανάγοντάς την σε Συνθήκη Διεθνούς σημασίας και βαρύτητας, αφού θα περάσει από τον ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας. Σ’ αυτό μας είπε ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, ότι θα προσφύγει θέτοντας βέτο, όπερ σημαίνει ότι οι «Πρέσπες» αποκτούν ιδιάζοντα διεθνή χαρακτήρα. Συνεπώς, χωρίς καμιά αμφιβολία εμπίπτει στη πλειοψηφία, των τριών πέμπτων που απαιτεί το άρθρο 28 του Συντάγματος δηλαδή στους 180 βουλευτές.
Θα έλεγα ότι η «κύρωση» της εθνοκτόνου Συμφωνίας από την παραπαίουσα «βουλή» με την τσόντα μερικών πολιτικών ρεταλιών, συνιστά ιστορικό, δημοκρατικό και συνταγματικό πραξικόπημα. Ένα πραξικόπημα στο οποίο ουσιαστικά, συνέργησαν όλα τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου», τα οποία έδειξαν ένοχη σιωπή, δεδομένου ότι θα έπρεπε να θέσουν το μέγιστο αυτό συνταγματικό και δημοκρατικό ενώπιον της Βουλής. Ν.Δ ΑΝΕΛ (ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ  σιώπησαν. Ερωτούνται: Γιατί αυτοί οι σαπιοδημοκράτες δεν έθεσαν το θέμα των 180 βουλευτών, παρά το γεγονός ότι με επιστολή με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής το απαίτησαν με σχετικό τους ψήφισμα τόσο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και οι άλλοι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας;;; Θα έλεγα ότι πρόκειται για μια πολιτικό εμπαιγμό ολόκληρου του εκφυλισμένου πολιτικού συστήματος, το οποίο φανερά και κρυφά, με πράξεις και παραλήψεις προωθεί την ψήφιση της συμφωνίας
Ενώπιον αυτής της εθνικής συνωμοσίας του εθνοζημιογόνου και ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, όσοι πατριώτες απέμειναν στην Ελλάδα, έχουν μπροστά τους ένα και μόνον δρόμο. Το δρόμο που μας επιτάσσει το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος και ονομάζεται εξέγερση – αντίσταση – υπεράσπιση του Συντάγματος. Τώρα αρχίζει ο πατριωτικός αγώνας. Οι τυχάρπαστοι εφιάλτες δεν πρέπει να περάσουν. Εμπρός: Αντίσταση ψηλά το κεφάλι και τις ψυχές. Ν’ αποτρέψουμε το ενικό έγκλημα. 

loading...

1 thought on “Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ?ΜΕ 1% ΚΑΙ 1.50% δεν γινεται τιποτα.Ολοι μαζι θα μαζευτει ενα σεβαστο ποσοστο ωστε να υπαρχει μια ισχυρη αντιπολιτευση.αλλιως θα κλαιμε ξανα την μοιρα μας.δουλοι του Μητσοτακη και του Τσιπρα θα ειμαστε.

Comments are closed.