Ν.Ηλιόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»!

Απροκάλυπτα πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι προσφυγές οι οποίοι βρίσκονται  φυσικά προσωρινά στη χώρα.

Την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα.

Η κυνική ομολογία ήρθε από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Ηλιόπουλο.

Τι δήλωσε:

Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την γραμμή της πολιτισμικής αλλοίωσης έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ή και τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό. Υπομονή να έχει πάντως πάνω από όλα.

Πάλι καλά που δεν δήλωσε να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοικοι του Καράκας, της Ισλαμαμπάντ, της Καμπούλ, της Βαγδάτης κτλ. μέσω των ελληνικών προξενείων εκεί.

loading...

5 thoughts on “Ν.Ηλιόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»!

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

  2. Όλοι θέλουν κρέμασμα, η προδοσία των αναρχομπολσεβικων δεν έχει όρια …

  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ.ΦΑΤΝΤΑΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ. ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

  4. Καλά κάνει και ζητάει να ψηφίζουν όλοι οι μετανάστες. Οι Έλληνες ψηφοφόροι μπορεί στο μέλλον να σταματήσουν να ψηφίζουν αριστερά κόμματα.

  5. καλα και οι ορχεις μου ομου μετα της πσθης ειναι επικεκαλυμεμοι η μαλλον περικλειστοι απο τας θριχας (πουτσοτριχες δηλαδη) αλλα αυτο δεν παει να πει αιντε επειδη και αυτα εχουν ετσι γενειαδα οπως εσυ για παραδειγμα θα κατεβουν και αυτα για υποψηφιος δημαρχος….
    θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις μαξιλακα…

Comments are closed.