Αγανάκτηση Σαββιδάκη: «Δεν μπορεί να παίρνουν τις θέσεις των ελληνόπουλων οι αλλοδαποί στους παιδικούς σταθμούς»

Την αγανάκτηση του, για την κατάσταση με τις διαθέσιμες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία εξέφρασε μέσω του τηλεοπτικού αέρα ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Σαββιδάκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Τι λέει;» άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει διάκριση ανάμεσα στα ελληνόπουλα και στους ανήλικους αλλοδαπούς εις βάρος των πρώτων με αποτέλεσμα οικογένειες Ελλήνων να μην βρίσκουν θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ή και νηπιαγωγεία καθώς το κράτος φροντίζει ώστε να ικανοποιούνται πρώτα τα αιτήματα των αλλοδαπών αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα αυτά των Ελλήνων.

Φυσικά πρόκειται για ένα θέμα γνωστό σε πολλές ελληνικές οικογένειες. Την περίοδο 2017-2018 έμειναν εκτός παιδικών σταθμών 38.000 παιδιά Ελλήνων αυξημένα κατά 8.000 σε σχέση με το 2016-2017 που ήταν 30.000.

Διαβάστε τις δηλώσεις Σαββιδάκη:

«Δεν μπορεί ένας Έλληνας να έχει λιγότερα δικαιώματα στα σχολεία, τα ελληνόπουλα να έχουν λιγότερα δικαιώματα όσον αφορά το ποιον θα πάρουν σε έναν δημοτικό σταθμό ή νηπιαγωγείο, από έναν ο οποίος είναι μη Έλληνας και έχει έρθει επειδή εδώ θέλει να βρει μια καλύτερη ζωή.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ ρατσιστικό, όμως, εγώ που είμαι γηγενής πρέπει να έχω κάτι παραπάνω.

Το διαβατήριό μου και η ταυτότητά μου λέει Έλληνας.

Εγώ θέλω να έχω στη χώρα μου, παραπάνω προνόμια ή αν θέλεις, να έχω μια αρχική ταχύτητα, να χρειάζομαι λιγότερα χαρτιά από τα χαρτιά που χρειάζεται ένας άνθρωπος που δεν είναι Έλληνας, ένας αλλοδαπός.

Δεν μπορεί μια οικογένεια ελληνική να είναι ούτε καν στο ίδιο σημείο με μια οικογένεια ξένη, κάτι παραπάνω πρέπει να έχουμε εμείς σαν Έλληνες».

loading...

4 thoughts on “Αγανάκτηση Σαββιδάκη: «Δεν μπορεί να παίρνουν τις θέσεις των ελληνόπουλων οι αλλοδαποί στους παιδικούς σταθμούς»

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ……ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…..ΓΙΑ 6….ΜΗΝΕΣ……ΦΥΛΑΚΕΣ……ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ…..ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ……..Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ…….Τ Σ Ι Π Ρ Α.

  2. H ''πολιτική ορθότητα'' δεν επιτρέπει να εκστομίζονται αλήθειες που δεν συμφωνούν με τις ιδέες που θέλει να επιβάλει. Όποιος δεν συμφωνεί με την ''πολιτική ορθότητα'' ακούει τα ''εξ αμάξης''.

  3. ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ''ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ'' ΓΙΑΤΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΒΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΑΝΕΣΕΙΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΑΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΕ ΕΔΩ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΒ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΕΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

    ΒΡΕΕ ΟΥΥΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΑΝΟΜΟΙ ΠΙΣΩ ΕΞΩ…ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΑΡΟΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ …ΟΛΟΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΥΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ….ΕΞΩΩΩΩΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

  4. πως δεν γινετε ΣΥΡΙΖΑ εχουμε.αλλα ξεχασα κοιμαστε ολοι ορθοι.

Comments are closed.