Μετά την Μακεδονία σειρά έχει η Κρήτη;

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι μας θεωρούμε ότι μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την σημερινή εθνομηδενιστική -εθνοπροδοτική κυβέρνηση με τα λοιπά γνωστά ρετάλια της πολιτικής, που συμπορεύονται στο καταστροφικό της έργο, κινδυνεύει η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα πλαίσια της κατάργησης της συνθήκης της Λωζάννης, που μας κατοχύρωσε την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Την κατάργηση αυτής της συνθήκης δεν επιδιώκουν, ως γνωστόν, μόνο οι γείτονές από Βορράν και Ανατολάς, αλλά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και μην παίζουμε με την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Μετά ένα κατάπτυστο άρθρο στην άλλοτε «πατριωτική» εφημερίδα της Κρήτης «Αγώνας της Κρήτης» ανοίγει το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης, που προώθησαν στο παρελθόν και προωθούν τώρα, όπως φαίνεται, με βάση το άρθρο της «πατριωτικής» εφημερίδας των Χανίων, που παραθέτω συνημμένα, κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι την ανεξαρτησία της Κρήτης και την απόσχισή της από τον εθνικό κορμό, παραθέτοντας ιστορικά γεγονότα παντελώς αστήρικτα και εξωφρενικά, για ανθρώπους που έχουν σώας τα φρένας. Το άρθρο δεν αφορά κάποιους «κουζουλούς» Κρήτες που θα μπορούσε κανείς να τους κατατάξει στους γραφικούς τύπους, που μπορούν κι αυτοί να γίνουν επικίνδυνοι, αλλά σε παράγοντες που μεθοδικά και συνειδητά υπηρετούν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Το άρθρο σηματοδοτεί την αρχή μιας καμπάνιας για την ανεξαρτησία της Κρήτης, που φαίνεται στα μάτια της κοινής γνώμης γελοία, όπως παλιά ήταν και η περίπτωση των Σκοπίων που επιβουλευόταν την Μακεδονία μας και τότε λέγαμε ότι είναι γελοίο. Τελικά το γελοίο έγινε πραγματικότητα, με το ξεπούλημα στους Σκοπιανούς εν καιρώ ειρήνης, του ονόματος, της εθνότητας, της γλώσσας και της ιστορίας της ελληνικής Μακεδονίας με εντολή και στήριξη των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» στο ΝΑΤΟ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Τσίπρα στην Τουρκία, μας ανησυχεί τα μέγιστα, γιατί ο σουλτάνος Ερντογάν επιβουλεύεται τα ελληνικά νησιά και την Κρήτη, που θεωρεί ότι μόνο ένα τρίτο της είναι ελληνικό μας, μήπως είναι το επόμενο θύμα, εκτός της Μακεδονίας που μπαίνει στην ατζέντα των διεκδικήσεων. Μην ξεχνάμε τις τα ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο που αναγνώρισε ο Σημίτης στου Τούρκος, καθώς και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια του νησιού.

Δυστυχώς έχουμε γεμίσει πουλημένους πράκτορες. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αλλιώς τον συγγραφέα του ανθελληνικού και αντι-ιστορικού άρθρου που βιάζει κατάφορα την ιστορική αλήθεια σε σχέση με την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Σαρακηνούς πειρατές από τον βυζαντινό στρατηγό Νικηφόρο Φωκά το 961 μΧ. μετέπειτα αυτοκράτορα.

Ο εν λόγω αρθρογράφος της πάλαι ποτέ «πατριωτικής» εφημερίδας των Χανίων «Αγώνας της Κρήτης» επιστρατεύει μάλιστα και βιβλιογραφία, την οποία παρουσιάζει και επικαλείται ψευδώς, όπως είθισται σε παρόμοιες προπαγανδιστικές ενέργειες. μεταβαλλόμενος σε εργαλείο αφελληνισμού και τεχνητής διασποράς σύγχυσης εν όψει σεισμικών αλλαγών που προφανώς κάποιοι ετοιμάζουν στην περιοχή μας. Δεν μπορεί να είναι τυφλός ο εκδότης-διαχειριστής…..

Δεν νομίζω ότι ο συγγραφέας είναι απλώς διαταραγμένο άτομο. Η ανάρτηση του αυτήν την εποχή σε συνδυασμό με τα όσα τραγικά βιώσαμε για το Μακεδονικό αποτελεί άμεσο κίνδυνο για διαμελισμό της Ελλάδας, που όπως φαίνεται έχει επιφορτιστεί να φέρει σε πέρας η σημερινή εθνομηδενιστική κυβέρνηση.

Όποιος διαβάσει το συνημμένο κείμενο θα καταλάβει ότι πρόκειται για μεγάλη πρόκληση, που προϊδεάζει για τα επόμενα δεινά στην ήδη προδομένη πατρίδα μας.

Στο εθνοκτόνο έργο των εφιαλτών θα πρέπει να θέσουμε μια για πάντα φραγμό, διακηρύσσοντας ότι δεν θα αποδεχτούμε ποτέ τετελεσμένα εναντίον της πατρίδας μας!

Συν.: http://agonaskritis.gr/%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-270-000-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%cf%84%ce%bf-961-%ce%b1-2/

loading...

4 thoughts on “Μετά την Μακεδονία σειρά έχει η Κρήτη;

  1. ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ * ΒΟΡΕΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ Ή ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ * !! ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ !! ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ! ΑΓΝΑ ΠΡΟΊ'ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ.

  2. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία, το Γαιδουρονήσι έχει αλλάξει το όνομα του σε Νότια Κρήτη και έχει αυτοανακηρυχτεί σε ανεξάρτητο κράτος, ήδη το έχουν αναγνωρίσει ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα, οι δε Γάιδαροι του νησιού θεωρούνται ζώα ειδικής ονομασίας και προέλευσης.

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΗΛΊΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.

Comments are closed.