Ετοιμάζουν αλλαγή πληθυσμού στη χώρα: «Οι μετανάστες κρατούν ανοιχτά τα σχολεία – Να ψηφίζουν όλοι» λέει ο Γ.Πάλλης

Aλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ακόμη ένα στέλεχος του κόμματος ζητά απροκάλυπτα δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, οι οποίοι
βρίσκονται φυσικά προσωρινά στη χώρα, ενώ την στιγμή  δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, ανέφερε σχετικά:

“Αναγνώριση εκλογικού δικαιώματος σε αλλoδαπούς που μένουν στην χώρα.

“Εξηγήστε μου, γιατί θα έπρεπε άνθρωποι που ζουν πια στα βόρεια προάστια και κατοικούσαν πριν 30-40 χρόνια στις αστικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να κατεβαίνουν με τα τζιπ τους και να ψηφίζουν.

Και αυτοί που μένουν μόνιμα και κρατούν ζωντανές τις γειτονιές να μην έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εξηγήστε μου, γιατί στα νησιά μας που στα χωριά οι μετανάστες έχουν κρατήσει τα σχολεία ανοικτά με τα παιδιά τους, που έχει μειωθεί ο πληθυσμός και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην έχουν δικαίωμα.

Αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των Δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής”.

Oπως έχει ήδη αναφέρει το pronews.gr, σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον κατόρθωσαν να  αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.

Στην Α’ Αθηνών, στους εκλογικούς καταλόγους, έχουν εγγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

 Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη «σύμπνοια» με την υπόθεση των ελληνοποιήσεων που είχαμε αναφέρει εδώ.

Σύμφωνα με αυτά  σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα  και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί  274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

loading...

4 thoughts on “Ετοιμάζουν αλλαγή πληθυσμού στη χώρα: «Οι μετανάστες κρατούν ανοιχτά τα σχολεία – Να ψηφίζουν όλοι» λέει ο Γ.Πάλλης

  1. Κακομοίρα Ελλάδα!…, Κακομοίρηδες'''Έλληνες''' , πότε θα αντιληφθείτε επιτέλους, ότι από το 1974 καί εντεύθεν, έχετε παραδοθεί στα νύχια των απάτριδων-Μισελλήνων Αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμοριτών;;;!!!…..Καλά σαράντα!….. …Ε.

  2. Να τον χαίρεται η Λέσβος! Όταν έλθει πίσω στο νησί σας μην ξεχάσετε να του στρώσετε κόκκινο χαλί.

  3. Μια κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ψηφοφορους λαθρομεταναστες,αυτους ντε που τους δινει επιδοματακια,μπουναμαδες,τζαμπα περιθλαψη τζαμπα ΜΜΜ.Αλλωστε εθνομηδενιστες ειναι,μισελληνες με αποδειξεις,οποτε θα κυβερναει μια Ελλαδα χωρις την ψηφο των ελληνων.Ε και,απλα ηταν δικαιο και εγινε πραξη.

  4. Α ΡΕ ΓΑΜΜ……ΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ….

Comments are closed.