Ραχήλ Μακρή: «Με την συγκάλυψη του Δημάρχου Παλλήνης η εγκατάσταση επιδοτούμενων, ελληνοποιημένων ψηφοφόρων, δήθεν προσφύγων στον Γέρακα»

Με νέο κύμα ελληνοποιήσεων «προσφύγων» (που ξέβρασαν στα νησιά μας τα τρύπια φουσκωτά του Σόρος και του Ερντογάν), η κυβέρνηση ελπίζει να μετριάσει την συντριπτική της ήττα στις εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, μεθοδεύεται η μεταφορά προσφύγων από τα νησιά σε υποβαθμισμένες συνοικίες των αστικών κέντρων, όπως αυτή της περιοχής Δέση στον Γέρακα Αττικής, όπου η λαϊκή κατακραυγή συνεχώς διογκώνεται.

Καθώς οι Έλληνες κάτοικοι των περιοχών αυτών βρίσκονται ήδη σε απόγνωση, βιώνοντας καθημερινά την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη μόλυνση του φυσικού τους περιβάλλοντος, τις κραυγαλέες ελλείψεις υποδομών — όπως δημόσια μέσα, συγκοινωνίες και διαχείρισης λυμάτων — η δημιουργία νέας “αποθήκης ψυχών” για επιδοτούμενους δήθεν πρόσφυγες, θα αποτελέσει τη χαριστική βολή που θα τρέψει τους κατοίκους σε φυγή, ενισχύοντας ανεπανόρθωτα τον φαύλο κύκλο της ανέχειας, του φόβου, της αρρώστιας, της παιδικής αλλά και οικογενειακής ανασφάλειας.

Μπροστά στο φάσμα τέτοιας καταστροφής, ο Δήμαρχος κωφεύει και καλοπιάνει τους κομισάριους του ΣΥΡΙΖΑ για να του εξασφαλίσουν επανεκλογή, σε βάρος των ντόπιων ψηφοφόρων που τον εγκαταλείπουν.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, όχι μόνο δεν έχει ενημερώσει την τοπική κοινωνία για μια τόσο δραστική υποβάθμιση της διαβίωσής της, αλλά επιτέθηκε και φραστικά, ειρωνευόμενος κάτοικο που τόλμησε να καταθέσει τα εύλογα ερωτήματά και τις ανησυχίες της με την φράση «μην με ψηφίσεις».

Για αυτό καλούμε όλους τους δημότες να είναι σε επιφυλακή για να αποτρέψουν τη νέα κυβερνητική αυθαιρεσία υπό τις ευλογίες της φιλοσυριζαϊκής Δημοτικής Αρχής.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης

Πρώην Βουλευτής

loading...

1 thought on “Ραχήλ Μακρή: «Με την συγκάλυψη του Δημάρχου Παλλήνης η εγκατάσταση επιδοτούμενων, ελληνοποιημένων ψηφοφόρων, δήθεν προσφύγων στον Γέρακα»

  1. Μπλοκαρίσματα στα λαθροπιθύκια τήν ημέρα τών εκλογών .

Comments are closed.