Παραδοχή ΣΟΚ- Αυτό είναι το ΙΣΛΑΜ: Δείτε τι λέει Ιμάμης για τα όσα σχεδιάζουν

Δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων, έχοντας δεχθεί την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι θρησκεία της Ειρήνης.

Αυτό το έχουν πιστέψει ακόμη και όσοι δίχως να ανήκουν σε Μουσουλμανική οικογένεια το ασπάζονται.

Η πραγματικότητα όμως, είναι διαφορετική και οι ιμάμηδες του Ισλάμ δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα ως έχουν.

Ακούστε λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί, Ιμάμη ακαδημαϊκό να λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και αυτό δεν εξισλαμιστεί πρέπει αρχικά να δίνει στους κατακτητές φόρο.

Αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους. Tο ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια.

Ο ιμάμης τονίζει μάλιστα, ότι το Ισλάμ δεν είναι επιλογή.

Στη χώρα μας, έχουν περάσει ως δήθεν πρόσφυγες φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι και περιμένουν να “ενεργοποιηθούν” όταν πάρουν την κατάλληλη εντολή.

Την ίδια ώρα, με το να δείχνουμε άπλετη ανοχή απέναντι τους όταν προσβάλλουν τη θρησκεία μας και τα πιστεύω μας, καθώς βρίσκονται στο απυρόβλητο χάρη στο Αριστερό κράτος, τους δίνουμε περισσότερο θάρρος για να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα, βάζοντας βούτυρο στο ψωμί τους για τις επεκτατικές βλέψεις τους και την ισλαμοποίηση της χώρας.

Σε λίγο, ανοίγει τις πόρτες του το Τζαμί του Βοτανικού, ενώ ήδη ο Ερντογάν σε απειλητικό ύφος, ζήτησε τα “ρέστα” από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την απουσία μιναρέ στο τζαμί Φετιχέ στην Πλάκα.

Οι συνεχόμενες υποχωρήσεις μόνο σε καλό δε θα μας βγουν.

Δείτε τώρα και το βίντεο με τον ιμάμη του Ισλάμ:

el.gr/

loading...

4 thoughts on “Παραδοχή ΣΟΚ- Αυτό είναι το ΙΣΛΑΜ: Δείτε τι λέει Ιμάμης για τα όσα σχεδιάζουν

  1. Εμείς αυτά τα γνωρίζουμε, κάποιοι άλλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν …
    Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία , αλλά τρομοκρατική οργάνωση.

  2. Ε ολοι αυτοι που σκιζουν τα ιματια τους για τουε ισλαμοφασιστες λαθροεισβολεις εχουν τους λογους τους. Και ποιοι ειναι παρακαλω αυτοι οι λογοι? Ε ειναι οι ξεσκουφωτες αποκεκαυλισμενεσ ττσουμπαμπες των με την κεφαμη σαν παντζαρο βοιωτιας και την ακρατη σεξουλιακη πεινα που τους διακρινει επανω σε αυτο λοιπον πατανε ολες αυτες οι λουγκρες εναντι μερικων πιτογυρων παντοτε Halal ζουν ερωτικες στιγμες και απολαυσεις Αl Halili στην κυριολεξια τζαμπα και ειναι συνεχως τα περικλανιαδια τους γεματα με σπερμα ισλαμοφασιστικο λαθρο αυτο ειναι και μια ομαδα οπισθογεμων ανωμαλων περναει την προπαγαμνδα αυτη στηριζομενη στην πληρη αποδοχη και των μεν (ανωμαλων πουστηδων) και των δε λαθροκαθλων ισλαμοφασιστυων απο τους απλυτουσ αναρχοκουμμουνιστεσ τπυ συριζα και νομιζει ολος ο κοσμος οτι ετσι ειναι τα πραγματα οτι ειναι ολα καλα και τους αποδεχομαστε …εμ δεν ειναι ετσι ομως…

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. Φυσικά δεν διάβασα το άρθρο, γνωστά πράγματα
    και ο καθένας τα λέει από την οπτική του γωνιά.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, το ισλάμ, καθώς
    και ο χριστιανισμός είναι δύο αδελφές αιρέσεις
    του ιουδαϊσμού έχοντας τους ίδιους πατέρες.

    Όσα κάνει σήμερα και έκανε εχθές το ισλάμ, σφαγές αθώων κλπ,
    ωχριούν μπροστά στα εγκλήματα του ιουδαιοχριστιανισμού
    στην ανθρωπότητα, αλλά πρωτίστως στην Ελλάδα μας!

Comments are closed.