Βούτσης: Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της δέσμευσης Τσίπρα για εκλογές το φθινόπωρο

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής σχετικά με τον χρόνο των εκλογών: «Αυτό που είπα είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές πριν από το Μάιο και δεν ισχύει η πρόβλεψη της αξιωματικής
αντιπολίτευσης ότι θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Εφόσον βρισκόμαστε στην 4η σύνοδο της Βουλής -στην τελευταία- κι αφού θα γίνουν οπωσδήποτε αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές τον Μάιο, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Η δέσμευση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού είναι για Σεπτέμβριο – Οκτώβριο. Εγώ δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, είναι σαφές ότι κινούμαστε και εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Όσον αφορά στη συνεργασία έως και πρότινος με τον Πάνο Καμμένο, ο Νίκος Βούτσης υπογράμμισε: «Ήταν μια θέση ευθύνης από την πλευρά μας όπου υπήρξε μια συνεργασία την οποία θα χαρακτήριζα πολύ καλή και συνεπής τόσο το πρώτο δύσκολο εξάμηνο, αλλά κι έπειτα στην ανάγκη να κλείσουμε την επώδυνη τρίτη μνημονιακή συμφωνία με κοινωνικό πρόσημο και με όρθια την κοινωνία όσο και στην κάθαρση του δημοσίου βίου σε ζητήματα διαπλοκής διαφάνειας. Από κει και πέρα το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο τονίζω ότι ήταν στις προγραμματικές δηλώσεις, δεν ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά, σε αυτό το κομμάτι υπήρξε ρήξη και μια αντίστροφη πορεία που έφερε τέλος σε αυτήν τη συνεργασία».

loading...

1 thought on “Βούτσης: Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της δέσμευσης Τσίπρα για εκλογές το φθινόπωρο

  1. ΠΟΤΕ ΕΙΔΕ ΚΑΛΟ Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩΝΤΑ ΓΙΝΑΙΚΕΙΑ ΦΑΡΔΕΙΑ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΑ ΛΑΠΑΡΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?….ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ….. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

Comments are closed.