Δέν μπορούν να σταθούν πουθενά ! Αγριο πέσιμο διαδιλωτών σε Τζανακόπουλο στην Κατερίνη – βίντεο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη για την πολιτική της κυβέρνησης στο Μακεδονικό
Αποδέκτης διαμαρτυριών για την Συμφωνία των Πρεσπών έγινε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην
Κατερίνη.

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τις διαμαρτυρίες στην Κατερίνη

loading...

4 thoughts on “Δέν μπορούν να σταθούν πουθενά ! Αγριο πέσιμο διαδιλωτών σε Τζανακόπουλο στην Κατερίνη – βίντεο

  1. ποιουσ αγωνες εδωσες ρε επαγγελματια ψευτη. για συμφιλιωση των λαων. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΙς ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΕΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  2. ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΟ.
    ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
    Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

  3. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

  4. Τουλάχιστον τρεις εργαζόμενοι ανά οικογένεια στην κυβέρνηση! Αυτό φαίνεται να είναι το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως όσον αφορά τις οικογένειες των στελεχών του.

    Το νέο κρούσμα που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αμφισβητούμενης διαδικασίας διορισμών είναι αυτό του διευθθυντή του ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο” Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα διόρισε τη σύζυγο και την κόρη του!

    Η πρώτη ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου και η κόρη του εργάζεται στο γραφείο του υφυπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη!

Comments are closed.