Το δημοσίευμα που αποκαλύπτει τα ψέμματα του Καμμένου


Το "ξεχασμένο" επεισόδιο στην ΚΟ των ΑΝΕΛ που εκθέτει τον Καμμένο


Ένα δημοσίευμα του in.gr για όσα συνέβησαν λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών
τον περασμένο Ιούνιο, έρχεται να "αδειάσει" τον Πάνο Κάμμενο και τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του Πρωθυπουργού και των πρώην βουλευτών του, όπως η Έλενα Κουντουρά.


Το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών (16 Ιουνίου 2018) αναφέρεται σε φραστικό "επεισόδιο Καμμένου – Κουντουρά για τη συμφωνία" κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επειδή "η υπουργός τουρισμού τόλμησε να πει ότι η συμφωνία ήταν καλή". Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: "Σύμφωνα με πληροφορίες σ’ εκείνη τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ κι ενώ η σκληρή γραμμή του προέδρου ήταν να επιτίθενται κατά βούληση κατά της συμφωνίας, ακούστηκε η φωνή της Ελενας Κουντουρά σε άλλο μήκος κύματος. Συγκεκριμένα η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την άποψη ότι είναι μια καλή συμφωνία αυτή με τα Σκόπια."


Και συνεχίζει: "Ο Καμμένος επιτέθηκε στην Κουντουρά λέγοντας της να μην πει κάτι τέτοιο δημόσια και απαγορεύοντας σε όλους να θέσουν τέτοια θέματα, όπως βεβαίως και να μην καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ. Το επεισόδιο μεταξύ Καμμένου και Κουντουρά έληξε γρήγορα ενώ αποσοβήθηκε κι ένα ακόμη, αυτό με τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο που κι αυτός τάχθηκε εμμέσως υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ."Επομένως, ο Πάνος Κάμμενος γνώριζε πολύ καλά από την αρχή πια ήταν η θέση της "πιο πετυχημένης Υπουργού των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση", όπως έλεγε μέχρι πρόσφατα δημόσια σε κάθε κομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ. Όλα τα ψέμματα και οι χαρακτηρισμοί που εξαπολύει εναντίον των πρώην στελεχών του, αλλά και κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, αποδεικνύουν ότι ο Πάνος Καμμένος μπροστά στο φόβο ότι το πολιτικό του τέλος πλησιάζει, δεν θα διστάσει να παίξει το παιχνίδι της αντιπολίτευσης και να πλήξει προσωπικά το ήθος των πρώην συνεργατών του, και συνολικά την κυβέρνηση με συκοφαντίες και φανταστικά σενάρια, απλά και μόνο για να "αυτο-ηρωοποιηθεί" και να γλιτώσει την αφάνεια.
neaselida.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...