ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ!

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ




H Kυβέρνηση έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει την Ελληνική Ιστορία στην κυριολεξία.

Μνημεία-σύμβολα περνάνε στους δυνάστες-δανειστές με παράνομες πράξεις.

 Μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας με λίγα λόγια, στο… σφυρί και ο Ελληνικός Πολιτισμός! Όχι, δεν είναι ανόητοι, δεν είναι απερίσκεπτοι, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος τα γεγονότα. Αντίδραση; Ελάχιστη. Η επάνασταση από το κομπιούτερ δεν επαρκεί, χρειάζεται πνευματικά επανάσταση.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα διότι έχουμε κενό γνώσεων και ενημέρωσης! Κάνουν ότι θέλουν, αλλά ως πότε; 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ολόκληρο το δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης, κηρυγμένα μνημεία όπως τα Βυζαντινά τείχη και ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Αγοράς της πόλης, μνημεία της UNESCO (Ροτόντα, Επταπύργιο, Γαλεριανό ανάκτορο, Παναγία Αχειροποίητος στη Θεσσαλονίκη, βασιλικοί τάφοι των Αιγών, παλαιά πόλη Κέρκυρας, αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων), το ηρώο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και εκατοντάδες σημαντικά μνημεία αποδεικνύεται πως περιλαμβάνει ο κατάλογος αυτών που μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο.
Πεντακόσια ακίνητα από τα 2.329 ταυτοποιήθηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, επιβεβαιώνοντας τα τέρατα και σημεία που έχει αφήσει το υπουργείο Πολιτισμού να γίνουν και έτσι δεν τολμά να δημοσιοποιήσει όλο τον κατάλογο!
Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε ο ΣΕΑ είναι: ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας (οξύμωρο, εν όψει της προετοιμασίας για την Ελευσίνα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021!), ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού, τα ενετικά τείχη του Ηρακλείου, ολόκληρη η Σπιναλόγκα, ο προϊστορικός οικισμός στο Ακρωτήρι Θήρας, μνημεία των Ιωαννίνων (όπως το Φετιχιέ τζαμί, το τζαμί Καλούτσιανης, η οικία Μίσιου), μνημεία στο Κάστρο Τρικάλων, στο Κάστρο της Άρτας, στο Κάστρο της Πάτρας, το ρωμαϊκό ωδείο και αμφιθέατρο και η ρωμαϊκή γέφυρα της Πάτρας.
Το φρούριο Ιτζεδίν στη Σούδα Χανίων, ακίνητα εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Πλευρώνας, η οικία Μενάνδρου στην Μυτιλήνη, το ιερό της Ταυροπόλου Αρτέμιδος στη Λούτσα Αττικής, ο αρχαιολογικός χώρος στο Λευκαντί της Εύβοιας, ο αρχαιολογικός χώρος των Φθιωτίδων Θηβών στην Μαγνησία.
 Τμήματα του αρχαιολογικού χώρου της Κυνόσουρας Σαλαμίνας, η αρχαία ακρόπολη και ο αρχαιολογικός χώρος της Σπάρτης (αρχαίο Θέατρο, ναός της Χαλκιοίκου Αθηνάς, Βασιλική του Οσίου Νίκωνος, «τάφος» του Λεωνίδα) καθώς και το οικόπεδο όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο αρχαιολογικό μουσείο, οι αστικές πύλες του Πειραιά, η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Κυνηγού στον Υμηττό, αρχαιολογικά μουσεία, όπως του Ηρακλείου, της Σπάρτης, της Καλαμάτας, του Αργοστολίου, της Πάτρας, της Μυτιλήνης, της Χαλκίδας, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας κ.ά. 
Η πρώτη και μέγιστη ευθύνη ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού, καθώς δεν φρόντισε να εξαιρέσει τα 2329 ακίνητα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος από τον κατάλογο μεταβίβασης στο υπερταμείο. 





loading...