Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ “ΕΞΙ”, ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ…

Της Λέττας Καλαμαρά
Σε μία δημοκρατία οι βουλευτές εκλέγονται από το λαό δια μέσου των πολιτικών κομμάτων και των προεκλογικών προγραμμάτων τους για να αντιπροσωπεύουν τους ψηφοφόρους τους. Η σημερινή απαράδεκτη, κατάπτυστη, προσβλητική, ανορθόδοξη ενέργεια των “Έξι” που αντιπροσωπεύουν μόνο τους εαυτούς τους καταλαμβάνοντας με το έτσι θέλω κοινοβουλευτικές έδρες χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση αποτελεί όνειδος, ντροπή, αίσχος και μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία μας. Δεν υπήρξε ποτέ από την υιοθέτηση της δημοκρατίας μας το 1844.

Από πριν την κατάθεση των Νομοσχεδίων που…

καθορίζουν τη ζωή μας οι “Έξι” a priori υπογράφουν λευκή κόλλα και υπερψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ εκλεγμένοι με άλλα κόμματα. Αυτό κύριοι και κυρίες δεν είναι δημοκρατία των πολλών αλλά δημοκρατία της παρέας των “Έξι” και του Αλέξη.


Φυσικά μπορεί πάντα έτσι να ήταν και για αυτό χρωστάμε για τα επόμενα 100 χρόνια με τις επόμενες δεκαετίες να φαντάζουν σαν την τελευταία και χειρότερα, αλλά ο σημερινός κοινοβουλευτικός ξεπεσμός δεν έχει προηγούμενο. Ίσως και να είναι μία πρόοδος η απεικόνιση της κατάληψης της εξουσίας με την υπογραφή μίας λευκής κόλλας συνειδήσεως από τους “Έξι”.

Συγχαρητήρια, Ελλάδα. Όλα αυτά για να μην μιλήσει ο λαός. Για να φιμώνουμε τον Τύπο και να ξεφτιλίζουμε θεσμούς. Ο πάτος δεν έχει όρια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και παριστάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Εθελοτυφλούμε. Και εις κατώτερα…

loading...