Οι ΗΠΑ θέλουν να μάθουν αν η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη: Ο Πάιατ διεξάγει δική του δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές

Μεγάλη δημοσκόπηση ζήτησε να διεξαχθεί ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ καθώς στην Ουάσινγκτον θέλουν να ξέρουν όχι μόνο ποιος θα κερδίσει και βγει πρώτο κόμμα αλλά
και αν θα έχει αυτοδυναμία για να σχεδιάσουν την προσέγγισή του.

Ο Αμερικανός πρέσβης έχει ζητήσει να ληφθούν οι απαντήσεις πενταπλάσιου αριθμού ερωτώμενων από όσους περιλαμβάνει μια συνηθισμένη δημοσκόπηση γιατί δεν θεωρεί αξιόπιστες τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται από τις γνωστές εταιρείες και συνεπώς, δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική πρεσβεία παραγγέλνει δημοσκοπήσεις. Άλλωστε είναι συνδρομητής σε μια από τις μεγάλες εταιρείες που πραγματοποιούν γκάλοπ εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά, που η δημοσκόπηση πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη Αμερικανών επικοινωνιολόγων.

Η μεγάλη δημοσκόπηση που ζήτησε ο Πάιατ σύμφωνα με πληροφορίες από το lykavitos, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και από τις τάσεις που θα εμφανίσει θα καθορίσει ο Αμερικανός πρέσβης την τακτική του απέναντι σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

Οι ΗΠΑ με την κυβέρνηση Τσίπρα πέτυχαν σχεδόν όλους τους γεωπολιτικούς τους στόχους και θέλουν να συνεχίσουν έτσι και με μια κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

Αλλιώς θα απαιτούν όμως από μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και αλλιώς από έναν κυβερνητικό συνασπισμό.

loading...

2 thoughts on “Οι ΗΠΑ θέλουν να μάθουν αν η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη: Ο Πάιατ διεξάγει δική του δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο Πάιατ ΝΑ Διεξάγει Δική Του Δημοσκόπηση Για Τις Ελληνικές Εκλογές.

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ!

  2. Για την Χρυση Αυγη κυριε παγιατ τι λεει η δικη σας δημοσκοπηση μπορειτε να μας πειτε?

Comments are closed.