IncreaseRev

ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ !!!


Καταφέρατε μέ τίς πράξεις σας πολιτικά ανθρωπάκια να βγάλετε ακόμα καί έναν Ιερέα από τά….ράσα του!!! Μπορεί νά ακούγεται σκληρό καί μή επιτρεπτό, να βγαίνουν από τα χείλη ενός Ιερέως αυτά τά σκληρά λόγια, αλλά… μήπως μάς ξεφεύγει τό γεγονός ότι λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ;

Μήπως τά λόγια τού Π. Σιάννου δέν είναι τά λόγια πού όλοι μας έχουμε στίς καθημερινές μας συζητήσεις; Ή μήπως οί σάπιοι πολιτικοί μας δέν επιβεβαίωσαν και δέν επισφράγισαν τούς χαρακτηριούς αυτούς με κάθε επισημότητα και μάλιστα μέ βραβείο; Είναι δυνατόν βρέ αντιχριστιανικά,

σάπια πολιτικά σκουπίδια, κενοί και νεκροί πνευματικά σαρκοφόροι ”άνθρωποι”,να διώκεται η ΑΛΗΘΕΙΑ; Όλοι οι Έλληνες πολίτες, εκτός από τούς ακατοίκητους πού σάς στηρίζουν ακόμα, αυτά ακριβώς πού είπε και ο Πατέρας Χ. Σιάννος πιστεύουμε και λέμε! Μερικά εκατομμύρια λαού λοιπόν, περιμένουμε να μάς κάνετε μήνυση!!!

Δείτε τί λέει σέ αποκλειστική μετάδοση το: ”Εκκλησία on line”

”Παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιαννας ,εις βάρος του κινήθηκε μετά από αναφορά του πρώην γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά. Ο Ελληνόψυχος Ιερέας οδηγείται στη δικαιοσύνη με κατηγορία την υποτιθέμενη δημόσια προτροπή σε βία.

Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμα του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.

»Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.
Εν πάση περιπτώσει, το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:

«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως» και προφανώς γι αυτή του τη θέση θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο ελεγχόμενος ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως. Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας”.

Περιμένοντας τήν μήνυση σας….
ΓΡΑΦΕΙ: Γιώργος Αυλωνίτης.
Μέλος τής κεντρικής επιτροπής τής πολιτικής
παράταξης ”Ελεύθερη Πατρίδα”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ,ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ,ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...