Κ.Νοτοπούλου: Μέχρι τέλος του μήνα η «βασιλεία» της στο υπ.Μακεδονίας

Στο τέλος του μήνα εκτιμά ότι θα αποχωρήσει από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υπουργός, μιλώντας στον Realfm της Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως η ίδια θα ήθελε να φύγει ακόμη και αύριο, ωστόσο ανέφερε πως θα μείνει μέχρι τότε προκειμένου να ολοκληρωθούν διπλωματικές επαφές και διαδικασίες για τις ευρωπαϊκές συνεργασίες.

«Στο τέλος του μήνα εκτιμώ ότι θα φύγω, εγώ θα ήθελα να φύγω αύριο. Υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που δε θέλουμε να αφήσουμε στη μέση» δήλωσε η κ. Νοτοπούλου. Τα ζητήματα που απασχολούν την υπουργό και θέλει να ολοκληρώσει αφορούν το project του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας. Η εξέλιξη του συγκεκριμένου project ίσως καθυστερήσει και την αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr.

Η αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ αναμενόταν καιρό, με σκοπό να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία για τον δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφια δήμαρχος. Tην ίδια ώρα, πάντως, φαίνεται να έχει δρομολογήσει κάποια θέματα που αφορούν την υποψηφιότητά της στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ήδη μέσα από τα social media τους Σταύρο Μπουφίδη, Μαρία Αρβανιτίδου, Δημήτρη Χατζόπουλο ως πρώτους υποψηφίους της παράταξης της.

Ερωτηθείσα για τον διάδοχό της στο ΥΜΑΘ είπε πως δεν γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός.

loading...

3 thoughts on “Κ.Νοτοπούλου: Μέχρι τέλος του μήνα η «βασιλεία» της στο υπ.Μακεδονίας

  1. Η Νοτοπούλου προσλήφθηκε ως καθαρίστρια τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έπιασε ποτέ σκούπα.

    Στρογγυλοκάθησε σε περιστροφική πολυθρόνα και διάβαζε περιοδικά μόδας γιά να περνά η ώρα.

    Επειδή όμως ήταν οργανωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ, και είχε καλές επιδόσεις σε αφισσοκολλήσεις, καταλήψεις, συλλαλητήρια, έγινε υπουργός!

    Αυτή είναι η αξιοκρατία της κυβέρνησης των εκατομμυριούχων υπουργών που δεν δούλεψαν ποτέ.
    Σε μία Ελλάδα με 1.000.000 ανέργους, 600.000 υποαπασχολούμενους (δύωρα, τρίωρα, 2-3 ημέρες την εβδομάδα με 200-400 € το μήνα) και 500.000 και πλέον ματανάστες.

    Συμπέρασμα: Μ αυτούς τους αργόσχολους, ανίκανους, διεφθαρμένους και ξενόδουλους αριστερούς, όχι προκοπή δεν γίνεται, αλλά όλο θα βουλιάζουμε.
    Ποτέ πιά αριστερά.

  2. ΣΑΝ ΚΩΛ/////ΤΡΥΠΙ……ΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ….

  3. πωπω τελειο ρε φιλε πως το σκεφτηκες;;;;;χαχαχαχαχααχαα!!!!!!!!!!

Comments are closed.