Βράνιες-Γέλενα: Της έστειλε το γκολ με Ξάνθη, του έστειλε γυμνή φωτογραφία της (ΦΩΤΟ)

Νέος «πικάντικος» διάλογος του ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας

Ο Όγκνιεν Βράνιες σκόραρε στα Πηγάδια, στο 1-1 της ΑΕΚ με την Ξάνθη στις 15/10/2017, και τρεις μέρες μετά έστειλε στην Γέλενα Καρλέουσα τη φάση του γκολ.

Εκείνη την περίοδο, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ήταν σε σχέση με την τραγουδίστρια, σύζυγο του Ντούσαν Τόσιτς, με τη Γέλενα να εκφράζει την υπερηφάνεια της για τον Βράνιες.

Ακολούθησε ανταλλαγή μηνυμάτων, την οποία έφερε στο φως ο σερβικός Τύπος:

Βράνιες: «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν… παίζω μαζί σου».

Καρλέουσα: «Μωρό μου με σκοτώνεις. Τώρα, θα σου έδινα όλη τη νύχτα, ώστε να με έχεις στο κρεβάτι και να γίνει όλο υγρό».

Όταν ο Βράνιες της παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι, η Γέλενα τού απάντησε: “Τα πάντα θα κάνω. Θα σε γα…ω πάντα και με χτυπημένο πόδι. Θα σου κάνω μασάζ στα πόδια, στο π..ο και θα σου πάρω π..α! Σε φαντασιώνομαι, σε στηρίζω, σε καταλαβαίνω, σε εμπιστεύομαι επειδή σε αγαπάω και επειδή το αξίζεις. Μωρό μου, αν πραγματικά με αγαπάς, έχουμε μια ζωή να το απολαύσουμε. Κάθε μέρα είναι δύσκολη μακριά από σένα”.

Ακολούθησε η αποστολή, από τη Γέλενα στον Βράνιες, μιας φωτογραφίας όπου η τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή, με τον Βράνιες να γράφει “Πόσο όμορφο είναι…” και τη Γέλενα να απαντάει “Μπορείς να παίξεις μαζί του, χωρίς έλεος”

loading...