Α. Τσίπρας κατά Γ. Στουρνάρα: «Είσαι ένας υπερτιμημένος τεχνοκράτης που ασχολείται με το κουτσομπολιό»

Για υπερτιμημένους τεχνοκράτες που απέτυχαν στις προβλέψεις τους και τώρα ασχολούνται με το μικροπολικό κουτσομπολιό έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του
διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και τη διαμάχη του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που δεν πέτυχαν στις προβλέψεις τους για την οικονομία και ασχολούνται με το μικροπολιτικό κουτσομπολιό και τις Κασσάνδρες της καταστροφής», τόνισε ο πρωθυπουργός δείχνοντας ξεκάθαρα τον κ. Γιάννη Στουρνάρα.

«H κυβέρνηση ενώνει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γύρω από τον μεγάλο εθνικό στόχο: να αφήσουμε πίσω το παρελθόν της χρεοκοπίας στο οποίο μας οδήγησε το παλιό πολιτικό σύστημα ως πολιτικός εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους υπουργούς του να μην πέφτουν στις παγίδες που στήνουν τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι αντίθετα στην κυβέρνηση.

loading...

2 thoughts on “Α. Τσίπρας κατά Γ. Στουρνάρα: «Είσαι ένας υπερτιμημένος τεχνοκράτης που ασχολείται με το κουτσομπολιό»

  1. Αν ο Στουρνάρας είναι βρε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ένας υπερτιμημένος Τεχνοκράτης , εσύ πόσο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ πρωθυπουργός είσαι ; το σκεφτικές ποτέ , στα αλήθεια θεωρείς τον εαυτόν σου ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ;

  2. Πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του κόσμου,όπως πάντα.
    Τώρα μοιράζουμε "δωράκια" στους ίδιους ανθρώπους,ξανά και ξανά,και η πλέον χτυπημένη μερίδα Ελλήνων,αυτή των 13.000 έως 20.000€ ετησίως,αφήνεται στο έλεος της μοίρας της.

Comments are closed.