Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Στ.Θεοδωράκης μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας: «Φύγε προδότη» φώναζαν στην Πάτρα

Την οργή θυμωμένων πολιτών δέχτηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ευρισκόμενους στο καφέ Abraco που βρίσκεται στην κεντρική οδό Ρήγα Φερραίου της Πάτρας, ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε έντονη φραστικές επιθέσεις από τους παρευρισκόμενους.

«Φύγε από δω προδότη» του φώναζαν οι θαμώνες του καταστήματος. Η τεταμένη ατμόσφαιρα ανάγκασε τους άνδρες της ασφαλείας να απομακρύνουν από το σημείο τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Ανίστοιχο επεισόδιο είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη όπου είχε βρεθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στο δίδυμο του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μία γυναίκα αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Θεοδωράκη για τη θέση του στο Σκοπιανό.

«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας ξεπουλήσατε! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη» φώναξε.«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους» απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

loading...

1 thought on “Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Στ.Θεοδωράκης μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας: «Φύγε προδότη» φώναζαν στην Πάτρα

  1. ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΗ ΚΑΡΙ@ΛΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ..

Comments are closed.