Σκληρή Δήλωση Ποινικολόγου Β.ΝΟΥΛΕΖΑ .

Με γκεμπελικές μεθόδους λειτουργεί η ανθελληνική  Αριστερή Κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τού 16%χρησιμοποιεί τήν αποστάτριατήν.μεταγραφείσα  Μεγαλοοικονόμου να διασπάσει & νά διαλύσει τήν Ένωση Κεντρώων!

Για αυτό επιτίθεται με σφοδρότητα  Στόν Βασίλη ΛΕΒΕΝΤΗπου τάχθηκε  ανοικτά κατά του ξεπουλήματος τής Μακεδονίσς
Όπως έγινε μέ τούς +6 .
Πού θα πολιτευτούν (με βεβαιότητα)με τόν ΣΥΡΙΖΑ.Ο υμνητής του δικτάτορα Μαδούρο.
ΕξωνημένοιΠολιτικά τομάρια.
Καθαρή  άνομη συναλλαγή για τις + 6 ψήφους γιά τίς Πρέσπες.
Βρώμικο παιχνίδι από τό πανικόβλητο και αποκομμένο.από τήν.κοινωνία  Μαξίμου.
Να κρατηθεί με ενέσεις και δανεικές ψήφους στήν εξουσία.
Ο  δήθεν.προοδευτικός  με προσωπείο δημοκρατών αλλά με σταλινικό υπόβαθρο Σύριζα που συγχρωτίζεται με τόν αμετανόητο  εκτελεστή και πιστολέρο τής 17Ν. Κουφοντίνα.
Πού Δέν ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ για τά στυγερά,αποτρόπαια  εγκλήματα του.
Αυτά ταά κοινωνικά αποβράσματα και αριστερούς  εγκληματίες  υποστήριζε απιδεδειγμένα στίς ποινικές  δίκες ώς μάρτυρες υπεράσπισης  οΣΥΡΙΖΑ.
Που διαμελλιζει και ακρωτηριάζεις τήνΕλλάδα με τήν επιτομή τής υποχώρησης &ενδοτισμού.Τήν επαίσχυντη  Συμφωνία τών Πρεσπών.
Αυτήν τήν εντολή τού ΝΑΤΟ κσι τού ανθέλληνα Σόρος χρηματοδότη τού Σκοπιανού Ζάεφ εκτελεί ως Υπ.Εξωτ. οκΤσίπρας που εκπαραθύρωσε σχεδιασμένα  τόνΝ.Κοτζιά.
Βάπτισαν με Νόμο Μακεδόνες τούς Σλάβους Σκοπιανούς.
Τρομοκρατούν τον λαό με αστυνομική βία ,δίκες  και ληγμένα χημικά.
Η  αγγλιστί μεταφρασθείσα στήν ελληνική Συνθήκη τώνΠρεσπών, αποτελεί εθνική συμφορά εφάμιλλη τής τραγωδίας τής Κύπρου τού 1974 .
Πρέπει να λογοδοτήσουν.στήν Δικαιοσύνη.
Αρχιτέκτων  τών μεθοδέυσεων και τελευταίων  μεταγραφών αλλά  και παραβίασης κανονισμού τής Βουλής  ο ΠτΒ κ Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ.
Οι Έλληνες  θα ανατρέψουν και θα εκδιώξουν τούς μειοδότες με κάθε δημοκρατικό και νόμιμο μέσον.

loading...

1 thought on “Σκληρή Δήλωση Ποινικολόγου Β.ΝΟΥΛΕΖΑ .

  1. Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!!!!Ας σώσουμε την χώρα μας και τους Ελληνες,από τα κοράκια που τρώνε τις σάρκες μας. Να σωθουμε απ όλους αυτους,τωρινούς και χθεσινούς,που εξαθλίωσαν και φτωχοποίησαν τον κόσμο,στο όνομα κάποιας ανάπτυξης και κάποιας ανταγωνιστικότητας.
    Ο κόσμος υποφέρει και στενάζει από την ακρίβεια και από τους απάνθρωπους φόρους που καλείται να πληρώνει,παρά το γεγονός ότι τα εισοδήματα κουρεύτηκαν έως και 40%.
    Γιατί ρε ξεφτηλισμένοι πρέπει να εξαθλιώσετε τον λαό; Γιατί πρέπει να μας καταδικάσετε σε αργό θάνατο; Φάτε τα κέρδη σας,φάτε τις μίζες σας,πάρτε τις Μερσεντες σας τις θαλαμηγούς σας,αλλά δώστε και στον φτωχό την δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει ένα Hyundai,να μπορέσει το καλοκαίρι να πάει ένα 5ήμερο διακοπών,να μπορεί να πάει και καναδυό φορές τον μήνα στο ταβερνάκι με την κυρά του,να μπορεί να εξασφαλίζει την θέρμανσή του για τον χειμώνα,να έχει τα φάρμακα και τις ιατρικές του εξετάσεις,αφου έτσι κι αλλιώς γι αυτά του κρατάτε μια ζωή.
    Να μπορούμε να ζουμε αξιοπρεπώς θέλουμε και όχιπροκλητικά

Comments are closed.