Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η    ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ










Γράφει ο Γεωκών


Ο Τσίπρας νοσεί βαθύτατα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον κυβέρνηση.

Κυριε τσιπρα, είσαι η αφορμή της καταστροφής αλλά και του θανάτου ( αυτοκτονίες ) χιλιάδων Ελλήνων χριστιανών

Κυριε Τσιπρα, είσαι η αφορμή της καταστροφής αλλά και του θανάτου ( αυτοκτονίες ) χιλιάδων Ελλήνων χριστιανών, επί εποχής δική σας η ανεργία καλπάζει και θερίζει τους οικονομικά αδυνάτους και τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, αφήνοντας συντρίμμια και κοινωνικά ερείπια. και δεν φθάνουν αυτά, ζητάς από τους Έλληνες να δεχθούν τα τετελεσμένα, να δεχθούν τις προδοσίες και το ξεπούλημα της πατρίδας μας, και σε ότι αφορά το εσωτερικό μέτωπο, η εθνική ενότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Πρέπει να είναι αφελής όποιος νομίζει ότι θα εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, πολύ περισσότερο δε ηλίθιοι είναι αυτοί που κατέστρωσαν τα σχέδια, και διέταξαν το εδώ ‘’ τσιράκι ‘’ τους για να το εκτελέσει.

Οι τυραννίσκοι της κακής ώρας κρέμονται από μια κλωστή, παραπαίουν και παραδέρνουν, έχουν γίνει κορόιδο παγκοσμίως, η βλακεία τους φθανει μέχρι του σημείου να θεωρούν τους Έλληνες τόσον ηλίθιους ώστε να μην καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.


θα αγωνιστούμε μέχρι ότου φυγη και ο τελευταίος προδότης και άθεος πολιτικός από την Ελλάδα μας, αρκετά υπέφερε η Ελλάδα από την ψευτιά, την αισχρότητα, την ατιμία, και την προδοσία τους.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

3 thoughts on “Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. τώρα χλές
    γιατί χλές;

    αυτόν γουστάρατε
    αυτόν πιστέψατε (τρίς 2015)
    αυτόν ψηφίσατε (τρίς 2015)
    αυτόν έχετε…

  2. Όπως πιστέψαμε, τον Καραμανλη ο οποιος θα επανιδρυε το κράτος και αντί αυτου εκτόξευσε στα ύψη το δημόσιο χρεος, τον ΓΑΠ με τα λεφτά υπάρχουν και την προδοσία της χωρας , τον Σαμαρά με το "δεν συναινώ στο λάθος" και στα Ζάππεια 1,2,3…Πολύ φοβαμαι ότι και ο Κουλης θα συνεχίσει την παράδοση!

  3. ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
    ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Comments are closed.