Εκπρόσωπος Τύπου Ποταμιού: Κατεβαίνουμε αυτόνομα στις ευρωεκλογές και στις εκλογές

“Το Ποτάμι κατεβαίνει αυτόνομο και στις ευρωεκλογές και στις εκλογές όποτε και αν γίνουν. Δεν είμαι η μόνη που έρχεται στο Ποτάμι αυτή τη στιγμή, είναι και πολλοί άλλοι.
Σήμερα βγαίνει ένα κείμενο, μία πρωτοβουλία από 26 προσωπικότητες που στηρίζουν τη φωνή του Ποταμιού ενόψει των ευρωεκλογών. Είναι ανάμεσα τους άνθρωποι που δεν θα λέγαμε ότι ανήκουν στους παραδοσιακούς οπαδούς του Ποταμιού, είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Πάνος Λουκάκος, ο Στέφανος Μάνος, ο Νίκος Δήμου. Είναι άνθρωποι που πήραν αυτή την πρωτοβουλία ακριβώς για να ενισχύσουν μία φωνή που δεν λαϊκίζει, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, ένα ευρωπαϊκό κόμμα θα το λέγαμε χωρίς αστερίσκους”, δήλωσε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

Στο ερώτημα γιατί υποχώρησε δημοσκοπικά το Ποτάμι η κ. Μπακογιάννη απάντησε μεταξύ άλλων: “Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων εξαρτώνται και από τα ερωτήματα. Εμείς βλέπουμε πολύ θετικά τα αποτελέσματα κάποιων δημοσκοπήσεων. Θα αναφερθώ στην τελευταία, αυτή που βγήκε την Κυριακή της ΚΑΠΑ Research, που δείχνει ότι το Ποτάμι είναι η τέταρτη δύναμη στις ευρωεκλογές. Είναι η τέταρτη δύναμη μετά τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, στη δυνητική επιρροή κομμάτων στις ευρωεκλογές”.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...