Σαλτιμπάγκος, καιροσκόπος ή πατριώτης ο Πάνος Καμμένος;

Όψιμος “πατριώτης”, παραπλανημένος, επιπόλαιος, καιροσκόπος, σαλτιμπάγγος;

Αναρωτιέται ο κόσμος, ο λαός μας, για τον Πάνο Καμμένο τον Πρόεδρο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” ο οποίος απειλεί ως θεός τους δαίμονες του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτησή του από την συγκυβέρνηση!

Όμως, από τα γεγονότα φαίνεται στο χρονικό διάστημα που παρήλθε από αυτήν την περίοδο από την “φυγή” του από την συγκυβέρνηση, πως δεν πείθει το λαό μας!

Ο λαός μας λέγει ότι όλα αυτά είναι ανέξοδα τσαμπουκαλέματα! Λέγει ο λαός μας ότι ο Πάνος Καμμένος το παίζει πάλι “τσάμπα μάγκας”! Αφού όταν έπρεπε να αντισταθεί δεν το έπραξε! Και θα ήθελα ευθέως να επισημάνω στον Πάνο Καμμένο:

Μας λέγει, ότι διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα γι΄ αυτό παραιτήθηκε από την κυβέρνηση και απέσυρε και το κόμμα του από τη συγκυβέρνηση! Λέγει, πως αφορμή ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών! Λέγει, ότι ήταν για το κόμμα του και τον ίδιο “κόκκινη γραμμή”! Ενώ άλλες “κόκκινες γραμμές” της ιδρυτικής διακήρυξης και του καταστατικού των ΑΝΕΛ δεν ήταν ακριβώς κόκκινες, αλλά ολίγον ροζ και γι΄ αυτό τις προσπερνούσε επί τέσσερα χρόνια που συγκυβερνούσε, με τους διεθνιστές αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ; Μας λέγει όμως, ότι τον κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας και γι΄ αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Γιατί λοιπόν αποχώρησε ο Πάνος Καμμένος; Διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα επί της ουσίας της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ή για το τυπικό μέρος της διαδικασίας;

Δεν ήξερε, δεν γνώριζε ο Πάνος Καμμένος, ότι ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς ανέβαιναν στις Πρέσπες για να υπογραφεί η Συμφωνία παραχώρησης της Μακεδονίας στους ομόλογούς τους Σκοπιανούς; Είναι πανθομολογούμενο ότι το γνώριζε! Γιατί, τότε, δεν τράβηξε “το χαλί” στον Τσίπρα για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής του πράξεως; Γιατί έδωσε χρόνο στον σαλτιμπάγκο της ψευτοαριστεράς να του “αρπάξει” το Κόμμα; “Εξαγοράζοντας” τις ψήφους βουλευτών των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, που στην ψηφοφορία εγκρίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο;

Διαφώνησε λοιπόν για το χρόνο επικύρωσης της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως άλλωστε ο ίδιος είπε; Δηλαδή, την “καυτή πατάτα” της επικύρωσης της Συμφωνίας να την έπαιρνε η επόμενη κυβέρνηση;

Αλλά δεν γνώριζε ο Πάνος Καμμένος τα όσα είχε υποσχεθεί στον διεθνή παράγοντα ο Αλέξης Τσίπρας;

Έτσι, θα πρέπει να απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα προς τον ελληνικό λαό! Είναι υποχρέωσή του! Είναι χρέος του!!

Κάνε “Κούγκι” την κυβέρνηση Καμμένε…

Το 1992 διεξήχθησαν στην Αθήνα τρεις δίκες μελών της Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση, πρόδρομος του σημερινού Σ.Ε.Κ.). της Ο.Α.Κ.Κ.Ε. (Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του Κ.Κ.Ε) και της Α.Α.Σ (Αντιπολεμική Αντιεθνικιστική Συσπείρωση), μελών δηλαδή, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που ισχυρίζονταν την ύπαρξη “μακεδονικής μειονότητας” στη Μακεδονία μας, που καταπιέζεται στην Ελλάδα («Ουράνιο Τόξο», Μπούλεφ, Σιδηρόπουλος κ.α.)!

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης (σήμερα Υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου), ο Φώτης Κουβέλης (σήμερα Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής), και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός ολετήρας της Πατρίδος, ο Πρωθυπουργός του ερχομού των Μνημονίων, ο πολιτικός που υπερασπίστηκε σφόδρα την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας – όπως θυμάται πηγή μας – ο Πάνος Καμμένος! Το 1992, πριν ακόμη εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής! Ο οποίος υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, ενάντια στην Σκοπιανή προπαγάνδα, που σήμερα καρποφορεί εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, της ιστορίας μας!

Εσύ λοιπόν Πάνο, ο τότε Πατριώτης, συγκυβέρνησες με τους απόγονους του Ζαχαριάδη, του Βαφειάδη, του Τίτο, του Στάλιν;

Γι΄ αυτό σε προκαλώ, σε προκαλεί ο ελληνικός λαός, εάν έχεις διατηρήσει μερικά ψήγματα του πατριωτισμού της νιότης σου, κάνε “Κούγκι” την κυβέρνηση μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο εσύ μπορείς να ανατρέψεις το Καθεστώς των μπολσεβίκων, νέο-κομμουνιστών! Το γνωρίζω! Εξιλεώσου στα μάτια του λαού, στην ιστορία της Πατρίδος σου, στα βαμμένα με αίμα Άγια χώματα της Μακεδονίας μας!

Η “κουμπαριά” του Μητσοτάκη…

Εκλεκτός της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Ταχιάος! Του πολύπαθου Δήμου μετά τη διακυβέρνησή του από τον διεθνιστή Τουρκολάγνο Γιάννη Μπουτάρη! Με τον οποίο η ΝΔ ευελπιστεί να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης!

Που όμως στις ημέρες που ακολούθησαν, του απόηχου από την χλιαρή υπεράσπιση της Μακεδονίας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την φωτογραφία που θα δημοσιεύσουμε παρακάτω, θα απογοητευτούν και όσοι περιμένουν ανάταξη της Πατρίδος με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο!

Έτσι, θα περιμένουμε να μας απαντήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, γιατί επισκέφτηκε το Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη; Και αν θεωρηθεί η επίσκεψη ως εθιμοτυπική ενός υποψηφίου, θα μπορούσε να μας πει γιατί φωτογραφήθηκε εγκάρδια με τον Τούρκο Πρόξενο Ορχάν Γιαλμάν Οκάν μπροστά από το κάδρο του σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ;

Θα πάρετε θέση κ. Μητσοτάκη; Γιατί οι Τούρκοι προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και με τον τρόπο τους σηματοδοτούν τις επιθυμίες τους!

Εσείς γιατί δεν προστατεύεστε! Μήπως δεν το θέλετε και η “έκθεσή σας” είναι σκόπιμη; Μήπως μετά την κουμπαριά του Κώστα Καραμανλή με τον Ρ. Τ. Ερντογάν, ετοιμάζετε τη δική σας “κουμπαριά”;;

loading...