ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έχει έρθει τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο  η  ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού. Δεν μπορώ να καταλάβω  με ποια κρίση  ο Μετανάστης Έλληνας   θα αποφασίσει για την ψήφο του???

Μέσα από τα Συστημικά   και  Κρατικά μέσα προπαγάνδας, όντας σε μεγάλη απόσταση  από την Ελλάδα?? Και λέω μεσα(ΜΜΕ) προπαγάνδας γιατί  τα ιδιωτικά μεσα είναι   εκβιαζομενα από   την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων χρεών στα ταμεία  και το τραπεζικό σύστημα  ,τα δε κρατικά ΜΜΕ κάνουν προπαγάνδα  υπέρ της κυβέρνησης.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκείνος ο οποίος το έβαλε στα ποδιά  τρέχοντας και αναθεματίζοντας???

Εμένα που τσιγαρίζομαι καθημερινά   με αστρονομικούς φόρους και εισφορές  στα ταμεία που φτάνουν  το 80-90%, και χωρίς να υπάρχει δουλειά, δεν θα με λογαριάσει κανένας??

Εγώ ο ΄΄΄ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ  ΗΛΙΘΙΟΣ΄΄΄΄ που έμεινα πίσω και  πληρώνω τα μνημόνια δεν έχω λόγο??

Όποιος Έλληνας του εξωτερικού θέλει να έχει δικαίωμα  ψήφου ας ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 60%  του εισοδήματος του στο εξωτερικό , όπως κάθε ΚΟΡΟΪΔΟ  που έμεινε πίσω!!!!!!!

Δεν μετράω καθημερινά πληγές στο κορμί μου ,για να δεχτώ αβασάνιστα τους ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ως ΤΙΜΗΤΕΣ.

Μη τρέξουν  να υπερθεματίσουν  για το δικαίωμα στην ψήφο τους οι  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Προ της κρίσης  προασπιζόμουν το δικαίωμα τους!!!!!

Τα δικαιώματα είναι αλληλένδετα με τις υποχρεώσεις όμως!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!

loading...

6 thoughts on “ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

  1. ΕΣΥ,"ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΗΛΙΘΙΕ",ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ "ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ".1-,ΕΧΩ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΒΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ.2-,ΗΛΘΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΟΜΗΜΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.3-ΕΔΩ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ,ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 60% ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ.4- ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ,ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΒΑΡΕΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ,3500 ΕΝΣΗΜΑ(ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ 4.200.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΥΝΟΛΟ)ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ 150 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 660 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΙΚΑ,ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 1140 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.5-ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ,ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ? ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ,ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ 'ΓΩ Ο "ΡΙΨΑΣΠΙΔΑΣ"?6-ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ,ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.ΜΑ ,ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΩ?7-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΑΝ "ΡΙΨΑΣΠΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΜΑ ΘΑ ΨΗΣΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 880,000 ΛΑΘΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ, ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΜΆΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΜΕ ΝΎΧΙΑ ΚΑΙ ΔΌΝΤΙΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΆΘΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΓΕΛΟΙΕ ΨΉΦΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

  3. Είμαι και εγώ ένας από τις χιλιάδες τον Ελλήνων που το "..έβαλε στα πόδια.." κατά πως
    λέει ο αναρχοαλήτης συγραφέας, που καίει την σημαία μας και ξεπουλάει την χώρα.

    Πέρυσι η εταιρεία μου έστειλε στην Ελλάδα για αγορές αγροτικών προϊόντων
    1,3 εκτ ευρώ, για το 2019 είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουμε τα 2 εκτ.

    Μιλώντας στα παιδιά μου για την αρχαία Ελλάδα, πάντα δακρύζω και σφήγετε η ψυχή μου,
    θέλω με την ψήφο μου να διαμορφώσω ένα καλύτερο αυριο για την πατρίδα μου.

    Το να ψηφίζουν ασιάτες και να αποκλείουν εμένα είναι εγkλημα αναρχοσυμμοριτών!

  4. Εγώ αποφάσισα να μην ξαναψηφίσω…, διότι απαξιώ να συμμετέχω σε μιά διαδικασία όπου με εξισώνουν με όλους τους λαθροεισβολείς-λαθρομετανάστες-λαθροεποίκους, που τα τελευταία 30 καί πλέον χρόνια ελληνοποιούν συλλήβδην οι αληταράδες ''δημοκράτες'' που σκλάβωσαν τους Έλληνες από το 1974 καί εντεύθεν καί τους μετέτρεψαν σε ΝεοΡαγιάδες!…. Όσο πιό γρήγορα βγάλουμε Πακιστανό Πρωθυπουργό, τόσο πιό γρήγορα πιστεύω ότι μπορεί να ξυπνήσει ο κοιμισμένος ΝεοΡαγιάς καί να στείλει στο διάβολο όλες αυτές τις ''δημοκρατικές'' δυνάμεις που λυμαίνονται τον Τόπο μας.- Όσο για τους συμπατριώτες μας που ζούν μόνιμα στο εξωτερικό, θα δεχόμουν να ρίχνουν στην κάλπη όχι ένα, αλλά τρία ή καί τέσσερα ψηφοδέλτια, αφού όμως προηγουμένως προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Να εγκατασταθούν μόνιμα στη Θράκη, ή στην Μακεδονία, ή στην Ήπειρο, ή σε κάποιο νησί του Αιγαίου, φέρουν τις καταθέσεις τους στις ''Ελληνικές'' τράπεζες καί στείλουν τα παιδιά τους στα ''Ελληνικά'' δημόσια σχολεία!…. (Τίθενται εισαγωγικά, επειδή ούτε οι Τράπεζες είναι Ελληνικές, ούτε τα σχολεία μας πλέον είναι Ελληνικά).- Τέλος απορρίπτω πλήρως το υπάρχον πολιτικό σύστημα, διότι είναι το πιό άδικο που υπάρχει στον Κόσμο, αφού εξισώνει τους ξένους με τους γηγενείς, τους εισφέροντες με τους μή εισφέροντες στο Κράτος (ακόμη καί με αυτούς που μόνο ζημία προκαλούν…), τους κλέφτες με τους νοικοκύρηδες, αυτούς που θυσιάζονται για την σημαία με αυτούς που την καίνε, τους εγγράμματους με τους αγράμματους, τους λογικούς με τους ηλίθιους, τους βοσκούς με τα πρόβατα κλπ κλπ.- Απαιτείται επανίδρυση τους Κράτους των Ελλήνων, ειδ' άλλως γαία πυρί μειχθήτω!…………….. …Λ.

  5. Η ψηφος των Ελληνων της Διασπορας ειναι κατι που γραφεται και ξαναγραφεται εδω και πολλες δεκαετιες. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΨΗΦΟΥ!!! Τα περισσοτερα κρατη εφαρμοζουν το δημοκρατικο αυτο μετρο για τους πολιτες τους που ζουν στο εξωτερικο. Η Ελλαδα ομως ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο κρατος. Ειναι στο ματι του κυκλωνα της ΝΤΠ και διαθετει στην πολιτικη της εκπροσωπευση πολιτικους αλλα και πολυπληθεις δημοσιους λειτουργουςχωρις Ελληνικη Εθνικη Συνειδηση. Ουσιαστικα διαθετει εξωνημενους πεμπτοφαλλαγγιτες ξενων κεντρων εξουσιας και προδοτες πολλους προδοτες.Αλλιως η ψηφος των ομογενων θα ειχε νομοθετηθει εδω και χρονια και ιδιως τωρα που μπορει να θεσπιστει ανετα με την ηλεκτρονικα πιστοποιημενη ψηφο…… Επισης ξεσηκωνουν το συμπαν για την ψηφο στα 17..Ταυτοχρονα επειδη διαβλεπουν μονιμα ψηφοθηρικα οφελη απο τους λαθρο προωθουν την πολιτογραφηση τους στο Ελληνικο κρατος.Ενοχλουνται και βαρεθηκαν ακομα και τους Ελληνες ομοιδεατες ψηφοφορους.Τους ειναι εκ νοοτροπιας αδυνατο να ελεγχονται γιαυτο επιζητουν την τυφλη ψηφο των λαθρο η των ανωριμων 17ρηδων και επιθυμουν τους Ομογενεις στο περιθωριο. Ειναι τοσο δημοκρατες που βλεπουν μονο το κομματικο και προσωπικο τους συμφερον.Η χρονια αυτιστικη-μυωπικη τους ιδιοτελεια τους εχει ουσιαστικα αποκτηνωσει.Εν προκειμενω επειδη νοιωθουν οτι προηγουνται στους 17ρηδες και στους λαθρο προωθουν το μετρο ενω με τους ομογενεις (που ειναι εκατομμυρια) κανουν πισω επειδη εκει δεν κανουν χαρτι.Ομως ταυτοχρονα επαγγελονται τους δημοκρατες!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ.Ενας εσμος ανεπαρκων απατριδων(οχι ολοι) που υποδυονται τους πολιτικους ταγους η την Ελιτ χωρις την πρεπουσα ευθυνη χωρις την επιγνωση των οριων και μετρου μεσα στο εθνικο συνολο.Δυστυχως η διατηρηση κυριαρχων εθνων απαιτει στοιχειωδη πατριωτισμο ακομα και εθνικισμο.Αλλιως επερχεται η διαλυση και η σκλαβια.Ο εχθρος λοιπον ante portas και ειναι "Ελληνας".

Comments are closed.