Μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε (Αιλία και Λικινία Ευδοξία)


Ο Αγιος Θεοδοσιος εκανε τραγικα λαθη αλλα και πολυ μεγαλες ευεργεσιες στο Ελληνικο εθνος. (1)

Οπως σας εχω αναφερει πολλες φορες, ολοι οι μεγαλοι ηγετες ειχαν θετικα και αρνητικα στην διακυβερνηση τους. 
Όταν ο Αγιος Κωνσταντινος, πήρε την ιστορικη αποφαση να κανει διοικητες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας τους Ελληνες, οι οποιοι ηταν προηγουμένως σκλαβοι, του Ρωμαικου κρατους, τοτε για πρωτη φορα εμανιζονται στο προσκηνιο οι Γερμανοι.


Οι Γερμανοι ειχαν την εντολη, να παρουν πισω με κάθε μεσο, την Ρωμαικη αυτοκρατορια από τους Ελληνες. 

Τελικα αυτο το επετυχαν μετα απο 880 χρονια στις 13 Απριλιου 1204 μ.Χ., με την κατακτηση, και την οριστικη καταλυση της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Με την μεταφορα της πρωτευουσας του Ρωμαικου κρατους απο την αρχαια Ρωμη στην Κωνσταντινουπολη ξεκινα μια ακομη θανασιμη περιπετεια για το Ελληνικο εθνος. 

Οι Γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 
Με ορμητηριο αυτές τις δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. 
Κυριολεκτικα ηταν ερμαιο οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, στους Γερμανους, Ουννους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Βανδαλους κλπ. 


Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.Χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι Γερμανοι Βησιγοτθοι, σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο, με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 

Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem o Ioυλιος, διεταξε να σφαχτουν ολοι οι Γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 


Οι ορδες των βαρβαρων Γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν με τα οπλα, εξαιτιας της πολιτικης των αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Ηταν η εποχη που αυτοκρατορας των Ελλήνων ηταν ο Θεοδόσιος ο Α. 

Ο Θεοδόσιος εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι Γερμανοι τις καταστροφες ηταν να προσληφθουν μαζικα, ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο. 
Με την ανοδο του  στον θρονο ξεκινα η ενδυναμωση των γερμανων, οι οποιοι προσλαμβάνονται κατά χιλιαδες στον
Ελληνικο-Ρωμαικο στρατο.

Αυτην ηταν η λυση που εδωσε ο Θεοδόσιος ο α, ώστε να σταματησουν επιτελους οι γερμανοι μετα από δυο αιωνες, να γενοκτονουν τον Ελληνικο λαο. 
Δυστυχως ο τροπος που αντινετωπισε το προβλημα  ο Θεοδόσιος ηταν λανθασμενος, απαραδεκτος και καταστροφικος. 


Μετα τον θανατο του Θεοδοσιου όλα τα επομενα χρονια την πραγματικη εξουσια στο Ρωμαικο κρατος ασκουν οι γοτθοι στρατηγοι οι οποιοι ανεβοκατεβαζουν αυτοκρατορες ως μαριονετες αναλογα με τα συμφεροντα τους.
Οι Γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες. 
Ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με Ελληνιδες.
Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι συνεχίζοντας κανονικα τις επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. 
Οι Γερμανοι στρατηγοι έγιναν η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια και αποφάσιζαν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 
Τοτε οι γενναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, πηραν την κατασταση στα χερια τους. 

Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.Χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες Γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 
Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

Ενδεικτικο ειναι οτι μετα την μεγαλη νικη οι Ελληνες Χριστιανοι τελεσαν μεγαλειωδη Θεια λειτουργια στην Αγια Σοφια, για να ευχαριστησουν την υπεραγια Θεοτοκο που βοηθησε για πολλοστη φορα το εθνος μας. 
Την εποχη που ηταν βασιλιας ο Θεοδόσιος ο α, δεν αντιμετωπισε προβλήματα με τους Περσες, το ιδιο  και οι Βασιλεις Αρκαδιος, Θεοδόσιος β, Ιουστινιανος ο α, Ιουστίνος ο α, Ιουστίνος β κλπ.
Είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, ειτε ειρηνη μεταξυ των δυο κρατων. 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας ,ο Ηράκλειος ,εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων . 
Στα θετικα του Θεοδοσιου είναι ότι εκανε τον Χριστιανισμο επισημη θρησκεια του κρατους, και ότι σταματησε την επι αιωνων εγκληματικη-ανθελληνικη δραση των παγανιστων.
Επισης συμπληρωσε τα τοιχη της Κωνσταντινουπολεως. 
Με τον θανατο του προηγουμενου αυτοκρατορα του Ουαλη, και την ανοδο του Θεοδοσιου του α εχουμε την οριστικη ηττα του Αρειανισμου μιας ακομη αιρεσεως που δημιουργησαν οι προαιωνιοι εχθροι της Ορθοδοξιας.

Όταν ηρθαν οι γερμανοι-γοτθοι στα Βαλκανια εγιναν “δηθεν “χριστιανοι, ασπαζομενοι την αιρεση του Αρειου.

Μια αιρεση την οποια στηριξαν ολοψυχα οι γερμανοι εωσφοριστες με στοχο την διασπαση της Ορθοδοξιας. 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Αυτό που εκανε ο Μεγας θεοδοσιος είναι παγκοσμια πρωτοτυπια, καθως δεν εφτανε που εσφαζαν τους προγονους μας δωρεαν οι Γερμανοι επι τοσους αιωνες, αλλα ηρθε ο Θεοδόσιος και τους προσελαβε στον Ελληνικο (ρωμαικο) στρατο,  τους εδωσε αξιωματα, και της καλυτερες αμοιβες, για να συνεχισουν να σφαζουν, να κλεβουν , να κανουν εμπρησμούς εις βαρος των αθωων Ελλήνων υπηκόων, με αμοιβες και αξιωματα. 
Οι άμοιροι Ελληνες πληρωναν από το υστέρημα τους γοτθους για να “προστατευουν τα εξωτερικα σύνορα του κρατους. 
Ομως οι γερμανοι το μονον που εκαναν είναι αυτό που ξερουν παντοτε, δηλαδη σφαγες, κλοπες, εμπρησμοι, βιασμοι, σκλαβωμα γυναικων, δια την τελεση σεξουαλικών ανωμαλιών, ως λατρευτικο τυπικο του εωσφορου.
Η ΑΙΛΙΑ-ΕΥΔΟΞΙΑ.

Μετα τον θανατο του Μ. Θεοδοσιου, στον θρονο ανηλθε ο γιος του ο Αρκαδιος, ο οποιος παντρευτηκε την Γερμανιδα Αιλια-Ευδοξια.

Η Αυγούστα Ευδοξία (377;–6.10.404), υπήρξε από τις 27.4.395 η σύζυγος του Αυτοκράτορα Αρκαδίου, ο οποίος βασίλεψε για 13 χρόνια (395–408).
Η Ευδοξία ήταν βάρβαρος γυνή και θρασυτάτη (Γερμανiδα) η οποία διακρινόταν από φιλοδοξία, φιλαρέσκεια, φιλοχρηματία και αυταρχικότητα, στοιχεία που την βοήθησαν να επιβληθεί απόλυτα στο σύζυγό της.   
Η ανάμειξη της αυτοκράτειρας Ευδοξίας στην πολιτική ζωή οφειλόταν στην ισχυρή προσωπικότητα στον φιλόδοξο χαρακτήρα καθώς και στην επιρροή που ασκούσε στον αυτοκράτορα. 
Ήταν μία προληπτική, “ασεβής” και φιλόδοξη γυναίκα.

Την αναιδή και προκλητική συμπεριφορά της φρόντιζε να την κάνει φανερή ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα μαλλιά της εκανε χτένισμα οπως οι εταίρες.

Η αυτοκράτειρα  είχε υπό την προστασία της τον ευνούχο Ευνόμιο. 
Ο τελευταίος δεν έπαυε στιγμή να της υπενθυμίζει ότι σε εκείνον όφειλε τη θέση της.

Ο τρόπος ζωής της Ευδοξίας προκάλεσε την κριτική του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Χρυσοστόμου, ο οποίος την χαρακτήριζε άλλοτε ως
Ιεζάβελ και άλλοτε ως Ηρωδιάδα.
Η Ευδοξία ήθελε να επαναφέρει τη λατρεία του αυτοκράτορα και της αυτοκράτειρας, για το λόγο αυτό κρέμασε την εικόνα της απέξω από το ναό της Αγίας Σοφίας, πράγμα που προκάλεσε τη δριμεία κριτική του Χρυσοστόμου.
Στην ομιλία του ο Χρυσοστόμος παρεπονέθηκε στην Αυτοκράτειρα για τους θορύβους που προκαλούσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, (οι αγώνες και οι χοροί) που γίνονταν για να τιμήσουν την αυτοκράτειρα Ευδοξία, της οποίας ο αργυρός Ανδριάντας στήθηκε κοντά στον Ιερόν Ναόν της Αγίας Σοφίας, απέναντι από το μέγαρο της Συγκλήτου, στην κεντρική αγορά και οι οποίες παρεμπόδισαν την κανονική τέλεση της λατρείας και τις ακολουθίες.

Στον λόγο του ο Αγιος έλεγξε αυστηρά εκείνους που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ενω υπήρξε σκληρός στις εκφράσεις του και με βαρείς υπαινιγμούς σε βάρος της Ευδοξίας.
Ο ιστορικός Σωκράτης γράφων σχετικά αναφέρει την αρχή μιας ομιλίας του που αποδίδεται, όχι χωρίς αντιρρήσεις, στον Χρυστόστομο· “πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράσσεται, πάλιν ορχείται, πάλιν την κεφαλήν Ιωάννου ζητεί λαβείν επί πίνακι”.
Υπήρξε ασυμβίβαστος προς την ανηθικότητα, την ειδωλολατρεία, τον κοσμικό έκλυτο βίο.   
Η Ευδοξία ενοχλήθηκε και οργισμένη από τα λόγια του Χρυσοστόμου, ζήτησε από τον σύζυγό της Αρκάδιο να λάβει μέτρα εναντίον του.
Το απόγειον της αντιπάθειας σε βάρος του Αγiου, τόσο εκ μέρους των  πολιτικών αρχόντων, όσο και των εκκλησιαστικών παραγόντων της εποχής, ήταν ο έλεγχος του Αγiου στην Αυτοκράτειρα, η οποία παρανόμως οικειοποιήθηκε το χωράφι μιας φτωχής χήρας
  
Πράγματι ο Αρκάδιος συνεκάλεσε νέα τοπική Σύνοδο το 404η οποία κατεδίκασε τον Χρυσόστομο με την κατηγορία  οτι εiχε  παρει τον πατριαρχικον θρόνον, οχι δι´ αποφάσεως μείζονος Συνόδου, αλλά δια διαταγής βασιλικής, και με αφορμή αυτο και μόνον τον εξόρισε στην Αρμενία.
Οι κύριοι διώκτες του αγίου του Θεού, Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ήταν ο πατριάρχης Θεόφιλος Αλεξανδρείας και η αυτοκράτειρα Ευδοξία. Μετά τον μαρτυρικό θάνατο του Χρυσοστόμου, πικρότατη, τιμωρία ανέμενε και τους δύο. 
Ο μεν Θεόφιλος δαιμονίστηκε, ενώ η Ευδοξία σύντομα αρρώστησε πολύ βαριά με μια ανίατη ασθένεια – όλο το σώμα της γέμισε πληγές από τις οποίες έβγαιναν σκουλήκια. Ήταν τόσο έντονη η δυσωδία που ανέδιδε το σώμα της, ώστε ήταν ανυπόφορο για οποιονδήποτε να περάσει έστω και έξω από το σπίτι της.
Η ΛΙΚΙΝΙΑ-ΕΥΔΟΞΙΑ
Η Ευδοξία γεννήθηκε το 422. Ήταν κόρη του Θεοδόσιου Β΄ και της Ευδοκiας- Αθηναιδος. 
 Το 424 μ.Χ., η Ευδοξία αρραβωνιάστηκε τον Βαλεντινιανό Γ΄, και παντρεύτηκαν το 437.
Ο Βαλεντινιανός σκοτώθηκε στις 16 Μαρτίου του 455, από τον Οπτίλα και τον Θραυστίλα.  
Ο Βαλεντινιανός δεν είχε αρσενικούς απογόνους και δεν είχε ορίσει ποτέ του διάδοχο. Αρκετοί υποψήφιοι διεκδίκησαν τον θρόνο. 

Ανάμεσά τους ο Μάξιμος, ο οποιος εξασφάλισε την διαδοχή του κερδίζοντας την πίστη των υπαλήλλων του παλατιού και των τοπικών στρατιωτικών. Η Ευδοξία αναγκάστηκε να τον παντρευτεί αλλιώς θα την εκτελούσαν. 

Η αυτοκράτειρα Ευδοξία, η χήρα του αυτοκράτορα Βαλεντινιανού και κόρη του αυτοκράτορα Θεοδοσίου και της Ευδοκίας, παρέμεινε δυστυχώς στη Ρώμη και εξοργισμένη με τον τύραννο Μάξιμο, λόγω της δολοφονίας του συζύγου της, κάλεσε τον Βάνδαλο Γιζεριχο,   βασιλιά της Αφρικής, κατά του Μαξίμου, ο οποίος κυβερνούσε τη Ρώμη. 

Ο Γερμνανος Γιζεριχος ηρθε ξαφνικά στην Ρώμη με τις δυνάμεις του και κατέλαβε την πόλη, οπου κατέστρεψε τον Μάξιμο και όλες τις δυνάμεις του, πήρε τα πάντα από το παλάτι, ακόμα και τα χάλκινα αγάλματα. 
Επισης αιχμαλώτισε τους επιζόντες συγκλητικους, και τις συζύγους τους. 
Μαζί τους επίσης μεταφέρθηκαν στη Καρχηδόνα της Αφρικής η αυτοκράτειρα Ευδοξία, η οποία τον είχε καλέσει, η κόρη της Πλακιδία, σύζυγος του πατρικίου Ολύμπριους, ο οποίος ήταν τότε σε διαμονή στην Κωνσταντινούπολη και ακόμη και η παρθένα κορη της η Ευδοκία. 
Ο Γιζέριχος έδωσε τη νεότερη Ευδοκία, παρθένα, κόρη της αυτοκράτειρας Ευδοξίας, στο γιο του Χιούνερικ για γάμο, και τις κράτησαν και τις δύο, μητέρα και κόρη, με μεγάλες τιμές.

Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΙΑ.
 
Η αμαρτια, η ανικανοτητα και τα ηθικα ολισθηματα ειναι το αποτελεσμα ελλειπων γνώσεων και λανθασμενων εκτιμήσεων.
 
 
Οι ανωτερες αρετές,και γνωσεις ειναι αυτεςεκείνες που μας ανυψωνουν προς τον θεο και μας υποστηριζουν ωστε να βγουμε απο την υλη και εν συνεχεια να καταφυγουμε στον θεο, 
 
Απο τον Θεο δημιουργο θα μας διδαξει η Υπατια οι ιδιοι οι ανθρωποι απομακρυνθηκαν με συνεπεια να χασουν την υποστηριξη. 
 
 
Οι ανώτατες ηθικες αρετες και αξιες, οπως ειναι η  πιστη, η  αγαπη, η ελπιδα εκπροσωπουν της σπουδαιοτερες ανθρωπινες αξιες.
 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
 
 
Η σωστη παιδεια είναι το πιο βασικο για την επιβίωση του Ελληνκου εθνους.
 
Η ιδια η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια εδραιωθηκε σε Ελληνικο και σε παγκοσμιο επιπεδο μεσα από τον τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Οι τρεις Ιεραρχες, οι στυλοβατες της Ορθοδοξιας και του εθνους, ενσωματωσαν την Πλατωνικη διδασκαλια στον Ορθοδοξια.  
 
 
Μεσα από της Πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.
 
Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.

 

Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.

Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. 
 
 
Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.
 

 

Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.
 
 
Χρησιμοποιησαν τις αξίες και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 
 
 
Aξιοποιοησαν στο επακρο  την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.
 
Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν  τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και  απο πασης φυσεως αιρεσεις.
 
 
Μεσα απο την δυναμικη και την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες την ελευθερια, την ομορφια,την αγαπη, την ηθικη 

,την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα-
πιστη στον Ιησου Χριστου.


Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
 
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. 


Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει.
 
Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 
 
 
Τοτε ο Σωκρατης του ειπε ότι πολλοι οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους.

Ομως στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
 
 
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας και της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
 
 Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο Ιησους Χριστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.
 
Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 
Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 
Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
 
 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 

Ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 

Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.

Διαχρονικα οι ανθρωποι εκτος απο τις προσευχες, επιδιωκουν πολυ καταστροφικα πραγματα για εκεινους και τους δικους τους, μεσα απο διαφορες ενεργειες τους.  

Ενα απο τα πιο κλασικα παραδειγματα ειναι η Ελληνιδα Λικινια-Ευδοξια, που κατεληξε σκλαβα και παλλακιδα μαζι με τις κορες της σε εναν Γερμανο. 

Ειναι γεγονος οτι και οι δυο γυναικες, η Λικινια Ευδοξια και η Αιλια Ευδοξια, αγνοουσαν την μεγαλη διδαχη του σοφου Σολωνα :

Μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε  

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;   

     

 
 
Όλα αυτά διοτι ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται  

   

,
ένα μικρο μερος, με βαση τις παγκοσμιες Φιλοσοφικες-Μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ





Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες














ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
loading...