Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ … Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Η απαλλαγή του Ελληνικού λαού από την σκλαβιά του Σιωνιστικού καθεστώτος που μας κυβερνά εδώ και πολλές δεκαετίες, εξαρτάται αποκλειστικά από την μετάνοια των περισσοτέρων μας.

Η Εκκλησία του Χριστού μιλάει για το μυστήριο της Μετανοίας, η εξομολόγηση είναι μέρος του Μυστηρίου αλλά προϋποτίθεται ότι έχουμε μετανοήσει, για να εξομολογηθούμε.

Η λέξη μετάνοια είναι καθαρά Ελληνική λέξη. Οι δυτικοί δεν έχουν στο λεξιλόγιο τους τη λέξη αυτή και γι΄αυτό έφτασαν σε λανθασμένες απόψεις για τις σχέσεις των ανθρώπων με το Θεό.

Άλλο μετανοώ και άλλο μεταμελούμαι – μετανιώνω.

Ο Απόστολος Πέτρος μετανόησε και έκλαψε γιατί αρνήθηκε τον Χριστό και ο Κύριος τον δέχτηκε. Ο Απόστολος Ιούδας μεταμελήθη, δηλαδή συναισθάνθηκε ότι έσφαλε αλλά δεν ζήτησε συγχώρηση από τον Χριστό και αυτοκτόνησε.

Πρώτα ζητάμε συγχώρηση από τον Χριστό για αμαρτίες και σφάλματα. Μετά παίρνουμε απόφαση να αλλάξουμε τρόπο ζωής, κατόπιν επιλέγουμε τον Ιερέα πνευματικό για να εξομολογηθούμε και να σβήσουν οι αμαρτίες μας από το κατάστιχο του διαβόλου.

Αν ένας στους δέκα Έλληνες, αυτή τη στιγμή αποφάσιζε να αλλάξει τρόπο ζωής, μετανοημένος, αυτομάτως αυτό θα επηρέαζε θετικά στην εξέλιξη του πολιτικού γίγνεσθαι στην πατρίδα. Η αμαρτίες μας, η άρνηση να συμπορευθούμε με το θέλημα του Θεού-Πατέρα, μας οδήγησαν στην υποδούλωση των Εβραίων Σιωνιστών.

Αυτοί, οι μισεροί εχθροί μας, ενώ κατεργάζονται την σμίκρυνση της χώρας και την εξαφάνιση του λαού, συμβάλουν προνοία

Θεού, στην επίγνωση των σφαλμάτων μας και του εκτροχιασμού της έως τώρα ζωής μας. Και αυτό είναι αρχή μετανοίας. Αργεί να επέμβει ο Κύριος, θα πρέπει να οξυνθεί και άλλο η κατάσταση για να το καταλάβουν όλοι, ότι εμείς είμαστε υπαίτιοι για όλα αυτά που περνάμε.

Ο διάβολος που τους υποκινεί και συνεργάζεται με αυτούς να εξαφανίσει το μεγαλύτερο κάστρο της Ορθοδοξίας, χωρίς να το θέλει, μας βοηθά να μετανοήσουμε.

Όταν βλέπεις το θάνατο μπροστά στα μάτια σου, ζητάς βοήθεια από τον Θεό, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει τα ακατόρθωτα ανθρωπίνως.

Έστω και από τον φόβο του θανάτου, όταν κάποιος επικαλείται την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας, ο Θεός ανταποκρίνεται, γιατί είναι Πατέρας και συγκλονίζεται στη κραυγή του παιδιού του, που τον αναγκάζει να επέμβει. Αυτή είναι η μετάνοια του φόβου. Δεν έχει ρίζες και λίγο κρατάει.

Σε μαζική έκταση, μπορεί να λυτρώσει μια πόλη, ένα έθνος, από μια επικείμενη καταστροφή ή υποδούλωση, όπως έγινε με την Νινευή.

Όμως δεν σώζει τον ίδιο τον άνθρωπο αν επιστρέψει στον προηγούμενο τρόπο ζωής, όταν περάσει ο κίνδυνος του θανάτου.

Φυσικά και ο Θεός συγκινείται όταν ο άνθρωπος έλθει σε συναίσθηση της πτώσης του χωρίς απειλές, αρρώστιες, κινδύνους και μαζικές καταστροφές. Αυτή είναι η αληθινή μετάνοια της αγάπης, που όταν είναι διαρκής, οδηγεί στην ταπείνωση, στην αγάπη Θεού και ανθρώπων. Φυσικά και στην αποτίναξη της δουλείας ενός λαού και την ευημερία αυτού.

Επειδή και ο Ελληνικός λαός δεν είχε μετανοήσει στα 400 χρόνια σκλαβιάς με τους Τούρκους, γι΄αυτό και κάθε ένοπλη εξέγερση αποτύχαινε διαχρονικά έως το 1821. O λόγος που δεν επιστρέφουν σε εμάς οι αλύτρωτες πατρίδες είναι γιατί δεν ζούμε κατά το θέλημα του Θεού.

Επομένως έχουμε χρέος, να στραφούμε προς αυτό τον μονόδρομο για να διώξουμε τους εχθρούς μας, που με μανία θέλουνε στο εγγύς μέλλον να εξαφανίσουν από το χάρτη, το κράτος των Ελλήνων.

Η Χάρις του Θεού είναι κρυμμένη στον κανόνα της μετανοίας. Ο κανόνας αυτός είναι η εξιλέωση και η έμπρακτη αυτοαπόδειξη ότι μετανοούμε ειλικρινά. Όταν εμείς εκουσίως προσφέρουμε κόπο στο Θεό, ως έμπονη θυσία, ο Θεός, μας απαλλάσσει ή μετριάζει κατά πολύ τις θλίψεις, που θα συναντούσαμε στη πορεία της ζωής μας, αν δεν είχαμε μετανοήσει.

Γι΄αυτό και στην Ελλάδα του σήμερα έχουμε πολλές αρρώστιες και ειδικά καρκίνο, καθώς και πολλά ατυχήματα.

Τι σημαίνει κανόνας μετανοίας: «Είναι το σύνολο των προσωπικών καθημερινών προσευχών, με εδαφιαίες μετάνοιες, την ευχή του Ιησού, την ανάγνωση της Κ. Διαθήκης, τους χαιρετισμούς και ότι άλλη προσευχή καθορίσει ένας πνευματικός καθοδηγητής, σε μια προσπάθεια να μένουμε προσηλωμένοι στην επικοινωνία με το Θεό και να οδηγούμαστε στην κατάνυξη, στα δάκρυα, στην ταπείνωση, στην επίγνωση της μηδαμινότητάς μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύσει τη Χάρη του Θεού στη ζωής μας. Διότι ο Θεός συγκινείται στον εκούσιο κόπο μας. Θα αισθανθούμε κάποτε ότι είναι πάντα δίπλα μας. Θα αρχίσουμε να τον γνωρίζουμε μέσα από τις ενέργειες της αγάπης του την ώρα του κανόνα μας, με αποτέλεσμα και εμείς να τον αγαπήσουμε μελλοντικά».

Στην επίπονη αυτή προσπάθεια φεύγει ο εγωισμός, έρχεται η ταπείνωση, φεύγει η κατάκριση, έρχεται η αγάπη.

Έτσι μας ανοίγεται ο δρόμος για τη σωτηρία.

Είναι λυπηρό, πως δεν κατηχείται, ο αποίμαντος λαός, πως δεν διδάσκεται αυτόν τον κανόνα από τους μισθωτούς παπάδες και τους Οικουμενιστές Ιεράρχες.

Επίσης απαραίτητες πράξεις αληθινής μετανοίας είναι η νηστεία και η ελεημοσύνη, υλική και πνευματική, δηλαδή λόγος παρηγοριάς, επίσκεψη σε ασθενείς, φροντίδα στον κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Και γενικώς κάθε πράξη αντίθετη με τα παραπτώματά μας.

Όταν εμείς αλλάζουμε τρόπο ζωής, μετανοημένοι πλέον, όλοι γύρω μας επηρεάζονται θετικά, βελτιώνονται και αυτοί, αναλόγως την προαίρεσή τους.

Ο δικός μας αγώνας προς κάθαρση βοηθάει στην κοινωνική αλλαγή. Ο Άγιος Παϊσιος είχε πει πως ένας Άγιος, (εν ζωή), μπορεί να σώσει ένας έθνος.

Ο λογισμός που μας λέει, «εγώ θα σώσω τον κόσμο;» είναι διαβολικός. Ο Σωκράτης έλεγε πως, «αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει να αλλάξεις πρώτα τον εαυτό σου». Κάνοντας έτσι, επηρεάζουμε θετικά το κοινωνικό μας περιβάλλον που είναι ένας μικρόκοσμος.

Αν ένας στους δέκα ανθρώπους μόνο, αποφάσιζε να αλλάξει τον εαυτό του, εννοείται προς το καλύτερο, θα άλλαξε και ο κόσμος.

Η φράση, «να αγωνιστούμε να σώσουμε την ψυχή μας», είναι εγωιστική και αντιευαγγελική. Η σωστά τοποθετούμενη φράση θα ήταν «να μετανοούμε διαρκώς και θα μας σώσει ο Χριστός».

Ο Άγιος Μωυσής ο Αιθίοπας, όταν ήταν αρχιληστής είχε 70 ληστές υπό την εποπτεία του, μετά την μετάνοια του ως μοναχός, απέκτησε 70 μαθητές.

Θα δώσουμε λόγο στο Θεό αν στο παρελθόν συμπαρασείραμε ανθρώπους στην αμαρτία. Θα πρέπει να μετανοούμε και να προσευχόμαστε, γι΄αυτούς. Πρωτίστως να τους ζητήσουμε να μας συγχωρέσουν. Αν δεν θελήσουν δεν έχουμε ευθύνη πλέον.

Οι προηγούμενές αμαρτίες μας παρ΄όλη την μετάνοιά μας αφήνουνε στο νου μας την εικόνα της αμαρτίας και την ντροπή ενώπιον του Θεού. Κανονίζονται-ξεπληρώνονται εδώ με λιγότερο πόνο και κόπο απ΄όσο δώσαμε εμείς στους άλλους. Αν εμείς δώσουμε εκούσιο κόπο δια του κανόνα της μετανοίας, λιγότερα θα υποστούμε αθέλητα, από τον διάβολο και τους ανθρώπους.

Ο εκ δεξιών ληστής που μετανόησε, υπέστη 3 ώρες μετά την μετάνοια του σφοδρούς πόνους. Ως γνωστόν ο Χριστός άφησε την πνοή Του στις 3 το μεσημέρι και οι ληστές στις 6 το απόγευμα. Έτσι και αυτός κανονίστηκε με τους πόνους σε αυτή τη ζωή. Ήταν το αντίτιμο των αμαρτιών του. Όλοι θα το υποστούμε αυτό το αντίτιμο, για να ξεχρεώσουμε και λαμπικαριστούμε, όπως έλεγε ο Άγιος Παίσιος.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθεί ο άνθρωπος αν την τελευταία στιγμή πει «ήμαρτον Θεέ μου». Η επίγνωση από μόνη της μετά από μια χρόνια αποστασία δεν μας λυτρώνει. Χρειάζεται και ο κόπος της μετανοίας. Φυσικά ο Θεός είναι ο αλάνθαστος κριτής.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθεί ο μελλοθάνατος ασθενής που εναγωνίως κάποιοι φροντίζουν να του πάνε εξομολόγο Ιερέα αν δεν έχει μετανοήσει. Τα καλά του έργα θα τον βοηθήσουν την ώρα της εξόδου της ψυχής του. Ο Θεός τα πάντα δύναται, θα τον βοηθήσουν επίσης τα μνημόσυνα και οι προσευχές των

δικών του προσώπων. Αλλά αν αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν αγωνιστεί να γίνουν δίκαιοι πως θα τους ακούσει ο Θεός.

Οι πολλές αμαρτίες σκληραίνουν την ψυχή του ανθρώπου και δεν μπορεί εύκολα στο γήρας να μετανοήσει. Ο διάβολος αποκτά πολλά δικαιώματα πάνω του και δεν τον αφήνει.

Ο πονηρός λέει στους νέους νοερά, ζήσε τη ζωή σου, πότε θα γλεντήσεις! Οι καημένοι οι άνθρωποι νομίζουν ότι η φωνή αυτή είναι δική τους και μάλιστα την βρίσκουν και πολύ λογική. Όταν περάσουν τα χρόνια και ωριμάσει ο νους, ο διάβολος θα πει το εντελώς αντίθετο, και τι κατάφερες τώρα πέρασαν τα χρόνια, οικογένεια δεν έκανες, γυναίκα δεν βρίσκεις κ.τ.λ. Προσπαθεί να απελπίσει και να τον οδηγήσει στην απόγνωση-αυτοκτονία.

Τα αποτελέσματα της αμαρτίας είναι θάνατος.

Ο Κύριος είπε: «Εγώ είμαι η ζωή». Όποιος δεν θέλει να πάει κοντά στη Ζωή, κάποτε θα δυστυχήσει, θα αρρωστήσει ψυχικά, θα χαθεί μελλοντικά.

Σημείο της πραγματικής και επιμελούς μετανοίας, είναι το να θεωρούμε τον εαυτό μας άξιο για όλες τις θλίψεις που μας συμβαίνουν, είτε από τους ανθρώπους, είτε από τον διάβολο και για πολύ περισσότερες.

Δώστε στο Θεό και Πατέρα μας το σήμερα, γιατί το αύριο δεν μας ανήκει.

Όσο πιο πολλοί προσέλθουν σε μετάνοια πριν τα δεινά που σε λίγο θα εκτοξευθούν, τόσο και λιγότερη θα είναι η έντασή τους. Θα προστατευθούν δε, και αυτοί που θα μετανοήσουν.

Μετανοείτε αδέρφια μου και ο Θεός θα σώσει την Ελλάδα, θα μας πάρει και στη Βασιλεία Του.

Μωυσής μοναχός

[email protected]

loading...

21 thoughts on “Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ … Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

  1. απο τι να μετανοησουμε βρε βληματα, μας γεμιζεται ενοχες για να σκυβουμε το κεφαλι, ενω για ολα ευθυνεται ο κληρος και η πολιτικη η παγκοσμια. αντε με στο διαλο.

  2. Μάλλον εσύ δεν σφάλεις, είσαι αναμάρτητος, δεν υστερείς σε τίποτε ούτε στην σχέση σου με τον Θεό ούτε στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Ούτε με τα λόγια ούτε με τις σκέψεις σου έσφαλες ποτέ. Ούτε πάθη έχεις ούτε ανθρώπινες αδυναμίες.

    Δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε διάβολος. Ούτε άγγελοι ούτε δαίμονες.
    Τυχαία κινούνται όλοι οι γαλαξίες και οι πλανήτες επί χιλιετίες με τόση ακρίβεια.

  3. ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ!
    ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ.ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
    ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑΤΥΦΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΥΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΗΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ!
    …ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΥΦΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΑΙΔΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ..
    …ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΩΙΣΤΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 1.500 ΧΡΟΝΙΑ!!
    ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΩΝ!
    ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ!!

  4. Μωυσής (εβραϊκά מֹשֶׁה‎ Μοσέ’, Μούσα γιά τους Μουσουλμάνους)

    Ας διαβάσουμε την Αγία Γραφή.

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31
    13 Ο Μωϋσής, ο αρχιερεύς Ελεάζαρ και όλοι οι
    άρχοντες του Ισραηλιτικού λαού εξήλθον εις συνάντησιν των νικητών έξω από το
    στρατόπεδον του Ισραήλ.
    14 Ο Μωϋσής, όταν είδε και γυναίκας Μαδιανίτας
    αιχμαλώτους, ωργίσθη εναντίον των χιλιάρχων και των εκατοντάρχων, οι οποίοι
    επανήρχοντο από την πολεμικήν αυτήν επιχείρησιν,
    15 και είπεν εις αυτούς· “διατί συνελάβατε
    αιχμαλώτους και τας εφέρατε ζωντανάς εδώ;
    16 Δεν έπρεπε αύται να ζήσουν, διότι αυταί ήσαν η
    αιτία, σύμφωνα με την συμβουλήν του Βαλαάμ, να αποστατήσουν οι Ισραηλίται από
    τον Θεόν, να καταφρονήσουν τας εντολάς του Κυρίου, να λατρεύσουν το είδωλον
    Φογώρ, και έτσι να αποσταλή εκ μέρους του Κυρίου μεγάλη τιμωρία στον
    ισραηλιτικόν λαόν.

    17 Τωρα λοιπόν φονεύσατε όλους γενικώς τους
    άρρενας και κάθε γυναίκα, η οποία έχει έλθει εις συνάφειαν με άνδρα.
    18 Ολας δε τας αλλάς γυναίκας, τας παρθένους, αι
    οποίαι δεν ήλθον εις συνάφειαν με άνδρα τινά, κρατήσατέ τας αιχμαλώτους.

    ΔΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες αιχμάλωτοι.
    Να σφαγούν όλοι, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
    ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ (ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ) Ή ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ.

    Αυτός είναι ο Μωυσής, που οι Χριστιανοί έχουν ως…. πρότυπον ηθικής, τιμούν και δοξολογούν ως….."άγιον"!

    Εσύ μοναχέ, ΔΕΝ ντρέπεσαι να κυκλοφορείς με το όνομα Εβραίου εγκληματία;
    Ντροπή!

  5. O ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ….
    ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΠΟΥ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
    ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΟΜΗΡΟΣ-ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΤΕΧΝΕΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ..
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
    ΑΒΡΑΑΜ-ΙΣΑΑΚ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ-ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ-ΧΡΙΣΤΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΥΣΑΙΒΙΟΣ
    …ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

  6. Πολλά μπορεί κανείς να αναφέρει, όπως πολύ σωστά οι προλαλήσαντες Έλληνες σχολίασαν.
    Αυτό που σπάει καρύδια στο άρθρο, είναι η προσπάθεια του συγραφέα
    να διαχωρίσει τον χριστιανισμό από τον ιουδαϊσμό!

    Μα ρε προσκυνημενο ζαγάρι, ο χριστιανισμός, το ξέρουν οι πάντες, είναι μια ιουδαϊκή αίρεση!
    Το 75% της Κ.Δ. είναι αντιγραφές από την Π.Δ. που είναι η μυθολογία των ιουδαίων!
    Άιντε στο διάλα προσκυνημένα καλικάντζαρούδια!

  7. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ…πχ
    Ο Απόστολος Ιούδας μεταμελήθη, δηλαδή συναισθάνθηκε ότι έσφαλε αλλά δεν ζήτησε συγχώρηση από τον Χριστό και αυτοκτόνησε.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ?
    ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ??
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ Ο ΤΖΕΣΟΥΑ??
    Αν ένας στους δέκα Έλληνες, αυτή τη στιγμή αποφάσιζε να αλλάξει τρόπο ζωής, μετανοημένος, αυτομάτως αυτό θα επηρέαζε θετικά στην εξέλιξη του πολιτικού γίγνεσθαι στην πατρίδα
    ΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ??
    ΔΗΛ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ???

  8. ….Ο διάβολος που τους υποκινεί και συνεργάζεται με αυτούς να εξαφανίσει το μεγαλύτερο κάστρο της Ορθοδοξίας, χωρίς να το θέλει, μας βοηθά να μετανοήσουμε.
    ΑΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ??
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΟ ΑΝΥΣΧΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ??
    Έστω και από τον φόβο του θανάτου, όταν κάποιος επικαλείται την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας, ο Θεός ανταποκρίνεται, γιατί είναι Πατέρας και συγκλονίζεται στη κραυγή του παιδιού του, που τον αναγκάζει να επέμβει.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ-ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ-ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ-ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ-
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ??
    Φυσικά και ο Θεός συγκινείται όταν ο άνθρωπος έλθει σε συναίσθηση της πτώσης
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ?
    ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ????

  9. Ο εκ δεξιών ληστής που μετανόησε, υπέστη 3 ώρες μετά την μετάνοια του σφοδρούς πόνους. Ως γνωστόν ο Χριστός άφησε την πνοή Του στις 3 το μεσημέρι και οι ληστές στις 6 το απόγευμα. Έτσι και αυτός κανονίστηκε με τους πόνους σε αυτή τη ζωή. Ήταν το αντίτιμο των αμαρτιών του. Όλοι θα το υποστούμε αυτό το αντίτιμο, για να ξεχρεώσουμε και λαμπικαριστούμε, όπως έλεγε ο Άγιος Παίσιος

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ?
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ??(ΚΙ'ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ο ΘΕΟΣ)
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΩΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ?ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ?
    ΑΝ ΕΝΩΗΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ?
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΖΩΗ???
    ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ????

  10. Ο Θεός τα πάντα δύναται, θα τον βοηθήσουν επίσης τα μνημόσυνα και οι προσευχές των
    δικών του προσώπων. Αλλά αν αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν αγωνιστεί να γίνουν δίκαιοι πως θα τους ακούσει ο Θεός.
    ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ??
    ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΤΙΧ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ??
    ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΝΧΩΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ????
    ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΥΣΧΙΡΟΣ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ??

  11. Αγαπητέ συνέλληνα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κάνεις λάθος
    επιχειρώντας να δώσεις λογικές απαντήσεις
    στην λέπρα του ιουδαιοχριστιανισμού!

    Το θέμα είναι απλό και το γνωρηζεις, πρόκειται περί μιας μεγάλης
    απάτης που επιβλήθηκε στους λαούς με το σπαθί του βάρβαρου Ρωμαίου.

    Τίποτα μα τίποτα δεν στέκεται από τις αηδείες που γράφουν,
    δεν έχει υπάρξει παναγία, δεν έζησε κανένας χριστός,
    όλα είναι μία σκηνοθεσία των σιωνιστών ευαγελιστών.

  12. Ο πονηρός λέει στους νέους νοερά, ζήσε τη ζωή σου, πότε θα γλεντήσεις! Οι καημένοι οι άνθρωποι νομίζουν ότι η φωνή αυτή είναι δική τους και μάλιστα την βρίσκουν και πολύ λογική. Όταν περάσουν τα χρόνια και ωριμάσει ο νους, ο διάβολος θα πει το εντελώς αντίθετο, και τι κατάφερες τώρα πέρασαν τα χρόνια, οικογένεια δεν έκανες, γυναίκα δεν βρίσκεις κ.τ.λ. Προσπαθεί να απελπίσει και να τον οδηγήσει στην απόγνωση-αυτοκτονία.

    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ??
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΚΡΥΦΑ ΝΟΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΒΙΑΣΤΕΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ-ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ-ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ)
    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ)…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ!!
    …ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ???????

  13. Μόνο ο Ευταξίας έχει αυτή την τετράγωνη λογική και ευαισθησία!
    Εγώ ο ημιάγριος σχετικά αγράμματος αρνούμαι τον διάλογο
    με τα καλικαντζαρούδια και βρίζω τους εκδικητικούς
    ασιάτες θεούς τους, ενίοτε και το μνί
    της μάνας τους, με το μπαρντόν!

  14. ΣΤΕΡΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
    -ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ
    -ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙΚΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!
    …ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΡΩΜΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΑΓΙΑΔΟΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ «Αν βρεις μια καλή σύζυγο θα είσαι ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.»,

  15. Χα..χα..χα.. πολύ καλό!
    «Αν βρεις μια καλή σύζυγο θα είσαι ευτυχισμένος.
    Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.»,

    Εγώ φίλε μου ανήκω στην πρώτη κατηγορία!

  16. ΗΜΙΑΓΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ 1.000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΛ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ
    ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΟΠΟ-ΠΟΝΟ-ΝΕΥΡΑ-ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ…ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΣΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ!!!
    ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!

  17. Σε ευχαριστώ,
    Δεν έχω τις γνώσεις σου στο θέμα, ούτε ποτέ θα
    τις αποκτήσω, αλλά είμαι γεμάτος Ελλάδα στο φουλ!
    Εξηγώ στους εβραίους συνεργάτες μου τι σημαίνει "Συναγωγή"
    εξηγώ στους δασκάλους τι σημαίνει "σχολείο" στους αστυνομικούς
    τι σημαίνει "Police" πρωτίστως στους γιατρούς και στου κτηνιάτρους
    που είναι το συνάφι μου, πλήθος ιατρικών ενιών, παθήσεις, βακτηρίδια,
    ιοί, όλα είναι Ελληνικά!

    Μόλις εξήγησα σε ένα γιατρό το τι σημαίνει "διάγνωση" χάρηκε παρά πολύ,
    αλλά έμεινε με ανοιχτό το στόμα στο τι σημαίνει ομοφυλόφιλος, παιδόφιλος κλπ!

    Να είσαι καλά.

  18. Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ!
    ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ Π.Χ Μ.Χ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ!
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜEIΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πχ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ…
    ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ?ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΩΝ ΕΝ ΕΙΝΑΙ GAME….
    ….ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΙΟΥΛΙΑΝΟ-ΣΑΛΟΥΣΤΙΟ-ΚΕΛΣΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑ ΣΕ KUPDF
    πχ(ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ KUPDF) ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ…
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ(ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ!
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ…..
    1. ΕΠΟΥ ΘΕΩ. Να ακολουθούμε τον θεό.
    2. ΘΕΟΥΣ ΣΕΒΟΥ. Να σεβόμαστε τους θεούς.
    3. ΓΟΝΕΙΣ ΑΙΔΟΥ. Να σεβόμαστε τους γονείς μας.
    4. ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΑΙΔΟΥ. Να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους.
    5. ΙΚΕΤΑΣ ΑΙΔΟΥ. Να σεβόμαστε αυτούς που μας ικετεύουν.
    6. ΣΕΑΥΤΟΝ ΑΙΔΟΥ. Να σεβόμαστε τον εαυτό μας.
    7. ΦΟΝΟΥ ΑΠΕΧΟΥ. Να μη φονεύουμε.
    8. ΟΡΚΩ ΜΗ ΧΡΩ. Να μην ορκιζόμαστε.
    9. ΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙΣ, ΑΓΑΠΑ. Να αγαπάμε αυτούς που τρέφουμε.
    10. ΕΣΤΙΑΝ ΤΙΜΑ. Να τιμάμε το σπίτι μας.
    11. ΓΑΜΟΥΣ ΚΡΑΤΕΙ. Να σεβόμαστε τον γάμο μας.
    12. ΓΑΜΕΙΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΓΝΩΘΙ. Να παντρευόμαστε την
    κατάλληλη στιγμή.
    13. ΕΞ ΕΥΓΕΝΩΝ ΓΕΝΝΑ. Να προσπαθούμε να συγγενεύσουμε με καλούς
    ανθρώπους.
    14. Ο ΜΕΛΛΕΙΣ ΔΟΣ. Να δίνουμε φροντίδα (αγάπη) σε όσους νοιαζόμαστε.
    15. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ. Να μαχόμαστε για το δίκαιο , το καλό, το σωστό,
    το χρήσιμο.
    16. ΦΡΟΝΕΙ ΘΝΗΤΑ. Να σκεφτόμαστε όπως αρμόζει σε θνητούς (όχι ως
    θεοί).
    17. ΕΥ ΠΑΣΧΕ ΘΝΗΤΟΣ. Να υπομένουμε ότι συμβεί ως θνητοί.
    18. ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ. Να κυριαρχούμε (επιβαλλόμαστε) του εαυτού μας
    (αυτοπειθαρχία).
    19. ΘΥΜΟΥ ΚΡΑΤΕΙ. Να συγκρατούμε τον θυμό μας.
    20. ΟΜΙΛΕΙ ΠΡΑΩΣ. Να ομιλούμε με πραότητα.
    21. ΗΔΟΝΗΣ ΚΡΑΤΕΙΝ. Να είμαστε εγκρατείς.
    22. ΓΛΩΤΤΑΝ ΙΣΧΕ. Nα συγκρατούμε τη γλώσσα μας.
    23. ΓΛΥΤΤΗΣ ΑΡΧΕ. Να κυριαρχούμε στη γλώσσα μας.
    24. ΜΗ ΘΡΑΣΥΝΟΥ. Να μην είμαστε θρασείς.
    25. ΑΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ. Να μην αποκαλύπτουμε μυστικά.
    26. ΛΕΓΕ ΕΙΔΩΣ. Να λέμε ό,τι γνωρίζουμε.
    27. ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΡΑΤΕΙ. Να ελέγχουμε ό,τι βλέπουμε.
    28. ΠΙΝΩΝ ΑΡΜΟΖΕΣ. Όταν πίνουμε, να είμαστε συγκρατημένοι.
    29. ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ. Να κατανοούμε αφού ακούσουμε (να
    αντιλαμβανόμαστε με τα μάτια του νου)

  19. Το "Αγών" (Ολυμπιακοί αγώνες) έχει γίνει θέμα και τους εξήγησα, ότι,
    "Αγών" δεν είναι "Games" ούτε "Spel" "παιχνίδι" όπως λένε οι
    Σκανδιναβοί και Γερμανοί, στο "Mein Kampf" "ο Αγών μου"
    ο Αδόλφος κάνει καλύτερη προσέγγιση.
    "Kampf" είναι ο αγώνας.

  20. Στεργιος ΖαγΚλαρας said

    Ιανουαρίου 17, 2017 στις 1:15 πμ
    Μιν ακουται ρε τα ψεμματα τον οβρεον
    Ο χιτλερ ιταν μαλαμα κιριοσ με κεφαλεο
    Πονοψηχωσ ευβγενηκοσ ωπωσ εμενα κε καλω πεδι
    Ολλα ινε ψεμματα τον οβρεον
    Μακαρη να ινε ζοντανωσ να παο να τον φυλυσω

  21. ξυπνηστε ρε ξερουμε οτι εισαι ερωτευμενος με το καρναβαλι των πατρων
    δεν ειναι αναγκη να μας το υπενθυμιζεις
    καθημερινα με το ροπαλο σου

Comments are closed.