Μεγαλοοικονόμου – Βρισιές, «κουραμπιέδες» και αποχώρηση! (βίντεο)

Αγριεμένη πήγε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΪ και με ένα ξέσπασμά της, αφού «τσακώθηκε» με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ σε…
2 δόσεις.

«Θα παραιτηθώ, αλλά δεν ξέρω πότε», είπε μεταξύ άλλων για να προσθέσει οργισμένη: «Τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω, έχει τόσες πομπές, πάρτε τον τηλέφωνο να βγει τώρα… Έχω ηχητικό. Του είπα ‘’μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη’’».

«Δεν πήρα ούτε υπουργεία, ούτε πουλήθηκα, πήγα με τη θέλησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ… Δεν θα πάρω υπουργείο αν μου προταθεί», ανέφερε η ίδια.

«Δεν προδίδω τον ΣΥΡΙΖΑ, είμαι ικανοποιημένη», τόνισε για το αν θα παραιτηθεί από την έδρα της, ενώ για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, που το έσπασε η ίδια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε: «Εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑία, είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαι κεντρώα».

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος, που ήταν επίσης στο πάνελ, κάνοντας λόγο για «τραγωδία για τη χώρα», «πολιτικό δελφινάριο» και «παράσταση σε θερινό θέατρο».

Σε εκείνο το σημείο η κα Μεγαλοοικονόμου εξεμάνη, λέγοντας: «Και εσείς θέατρο είστε στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεμπροστιάσω τα φαγοπότια σας…».

Στις παρατηρήσεις του Γιώργου Αυτιά, ότι διακόπτει τον κ. Γρηγοράκο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε εξοργισμένη, χτυπώντας το τραπέζι: «Θα μιλήσω όσο θέλω».

«Είστε γραφική, μην χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι, με γελοία πρόσωπα δεν μιλάω…», τής είπε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν ακριβώς δίπλα της.

«Σιγά κύριε Οικονόμου, κάνατε τον γύρο όλων των κομμάτων, μπήκατε στο Επικρατείας της ΝΔ και τώρα με σταυρό θα πάτε», ανέφερε περιπαικτικά η κα Μεγαλοοικονόμου, και συνέχισε εμφανώς οργισμένη και απευθυνόμενη στον κ. Οικονόμου: «Γελοίος είσαι εσύ. Λοιπόν εγώ φεύγω, αυτό ήταν…».

H εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψε, η κα Μεγαλοοικονόμου τελικά δεν είχε φύγει από το πάνελ, ωστόσο είχε φύγει από δίπλα της ο Βασίλης Οικονόμου και είχε καθίσει σε άλλο σημείο.

Ωστόσο, η παράσταση της κας Μεγαλοοικονόμου συνεχίστηκε, αφού ξέσπασε και πάλι, λέγοντας πως «ο Τσίπρας είναι λεβεντιά και όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες», τα «έχωσε» μάλιστα και στον Γιώργο Αυτιά, λέγοντας πως «δεν μου είπατε ότι θα είμαστε σε πάνελ, όταν με καλέσατε αλλά μόνη μου» και τότε έφυγε οριστικά από την εκπομπή!

Δείτε το… πρώτο μέρος της έκρηξης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

Δείτε την δεύτερη ένταση

loading...

4 thoughts on “Μεγαλοοικονόμου – Βρισιές, «κουραμπιέδες» και αποχώρηση! (βίντεο)

  1. Ου γαρ έρχεται μόνον .Αυτή η κ@λόγρια που παρίστανε το χανουμάκι έχει ξεφύγει τελείως .Η καημένη δεν έχει έναν άνθρωπο να την νοιάζεται , να την πάει σε έναν καλό ψυχίατρο μπας κςι προλάβει τα χειρότερα ?

  2. ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ.

  3. ΣΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ?ΚΥΡΙΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΡΟΚΑΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

Comments are closed.