ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ!


Κοινοποιεί ο Γεωκών

(από το 2014 Ο Γέροντας μας προειδοποιούσε)

Αυτή η προδοσία, ισοδυναμεί με την προδοσία της Κωνσταντινουπόλεως και όχι μόνον, ότι θα είναι απλή προδοσία, αλλά θα ανήκει

ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ.

Εννοώ μ’ αυτό, τουρκοθρακοκυπριακο κρατίδιο, μεγάλη Μακεδονία, και Αθηναϊκό Ελληνικό κράτος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ και με την Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Αυτό θα προσπαθήσουν να το πραγματοποιήσουν , που θα είναι η μεγάλη αλλαγή των συνόρων.
Αλλά για ποια σύνορα παιδιά μου μιλάτε ; δεν εννοούν άλλα σύνορα εκτός της χώρας που ευλογεί Ο Χριστός ( Ελλάδα )
Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε μπροστά σας σύντομα, όμως, γράψτε τώρα με μεγάλα γράμματα……
ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ( ΒΑΛΟΥΝ ) ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΝ, Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ) , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
Παιδιά μου να είσθε πάντοτε δίπλα στον Χριστό μας , βαδίστε μαζί με τον Κύριο και γλεντήστε στην μεγάλη Πολη που κάποτε έπεσαν, αλλά όχι μόνον αυτό παιδιά μου τα γλέντια θα γίνουν μετά την καταστροφή και στην άλλη Πολην που πέφτει στην Κύπρο.
Παιδιά μου ένα έχω να σας πω, Ο Κύριος και Θεός μας δεν θα σας αφήσει, έως τώρα, ότι σας είπα όλα τα είδατε.
ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ , όμως Ο Χριστός και Ο Θεός Πατέρας θα εφαρμόσουν τάχιστα το σχέδιο της αναστάσεως της ευλογημένης χώρας αυτής,
ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ…..






loading...

1 thought on “ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  1. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ,ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΜΕ,ΝΑ ΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΠΛΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΑΤΑΙΟ….

    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ 67650/13 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΒΟΥΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ,ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ’ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ…

    ΕΤΣΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΦΕΚ ΚΙ’ΙΟΛΑΣ,ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

Comments are closed.